Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 4you , question , some

Zamknięty przez: Avalanche
Sro 04 Cze, 2014 17:03
Some question 4You :)
Autor
Wiadomość

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #1  Wysłany: Sro 04 Cze, 2014 16:26   Some question 4You :)
Co ma w takiej sytuacji zrobic, gdy hmm ten taki tytulowy admin sobie postanowil go zbanowac, a tak naprawde byles, jestes i bedziesz caly czas czysty (mowiac o uzywaniu cheatow). Poza tym wyborne, ironiczne zarty :) Rownie dobrze gdybym to ja byl Adminem i po stylu gry i po statach i po skargach tez moglbym oskarzyc i zbanowac pernamentnie takiego drake. I co on moglby zrobic jesli bylby bezradny przynajmniej na ta chwile poki sprawa zajeli sie jedynie 2 adminow? :) Heh daj mi jeszcze 1 warna bys mial satysfakcje i by uczciwy grac mial uniemozliwione poki co odwolywanie sie od bana :) Interesujace jak sie traktuje graczy ;) To swoja droga fajna robota no nie? Juz nie chcialem nawiazywac do Ciebie choc sam dobrze wiesz jak jakiegos razu mi napisales "Zajmuje sie marketingiem, promowaniem serwera". Heh w tym przypadku to nie zart, ale moze troszke bardziej bolec prawda, ktora Ci napisalem na cs i moze dlatego nie darzysz mnie sympatia :) Jako, ze pogrywasz sobie legendami do tego nawet slowem sie nie odezwe, bo to zaden problem, ale fakt, ze tak jak mi pisales szkoda, ze nie moge zacytowac, bo nie zrobilem ssow, ale bylo to cos typu wyobrazasz to sobie gdyby kazdy mial te globale na 200 lvl? Tylko ja je mam i nikt nie ma do nich dostepu ;) Dlatego drogi Avalanche biegasz legenda z full hp i majac jako jeden z niewielu dostep do takich globali zabijasz ludzi 3 strzalami trujac, podpalajac, zadajac dodatkowe dmg, bedac niewidzialny i bog wie co wiecej po czym wiele osob wychodzi i dziekuje za gre. To uwazasz za dobry sposob na reklamowanie serwera? Nawet na steamie mi o tym pisali, ale jak gralem sam z toba to sie przekonalem ;)
Z powazaniem JankeS :>

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Piwa: 167/29
 #2  Wysłany: Sro 04 Cze, 2014 17:03   
Na steamie mi o tym pisali, wiesz co mi piszą na steamie? Nie ważne.

Co do globali, za wkład w rozwój serwera (przygotowywanie mappacków itd.), jak również udział w różnych eventach można je wygrać.
Praca na serwerze to nie jest wylewanie swoich żalów na temat wszystkiego jak ty to robiłeś.

Co do takiego traktowania graczy - nie, tak traktujemy tylko cheaterów.

Zgodnie z tradycją warn +1

Zamykam
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi