Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban , nafukany

Zamknięty przez: Wuoch(A)cz
Sob 11 Maj, 2013 19:20
Ban Nafukany
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #1  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 17:19   Ban Nafukany
Nick: Nafukany
IP: 83.11.202.168
Czas/Data: Dziś 18:00 lub troszkę wcześniej
Dowód (demko albo screeny): http://www9.zippyshare.com/v/22783740/file.html
http://www45.zippyshare.com/v/2390045/file.html http://www61.zippyshare.com/v/66478783/file.html
http://www4.zippyshare.com/v/87878809/file.html

Twoja wypowiedz: Już mnie wyzywa baaardzo długo w dodatku moich rodziców a szczególnie matkę, i ojca tak samo, nie wiedziałem,że na demku będzie głos to w końcu spróbowałem i okazało się, że tak. Tak więc proszę tutaj demko na tego kolesia, + uważa się za nie wiem kogo,że tak najeżdża NON STOP na matkę.

Nie wyzywaj znowu koleś to nie idzie Ci na rękę ;) Poza tym zacząłem? czym? tym, że powiedziałeś czy powiedział nie wiem czy to ty Nafukany, do mikro "o siema speedy juz pisze po adminow bo na aktywie lecisz" i to twoim zdaniem ja zacząłem? :)

Nie ja obraziłem pierwszy a możliwe,że nawet wcale nie pamiętam, ale to on zaczął mówić o niby moim aktywie, a potem jakimś cudem to przeszło na moich rodziców ;)

Z ostatniej chwili dołączone demko jak prowokuję i myśli,że jemu wszystko wolno + następne jak dalej uważa się za bossa :)

kolejne wyzywanie załączam demko ostatnie demko obejrzyjcie i pierwsze one są najważniejsze :)

troche dziecinne jest to,że bez dowodów zaczynasz mnie oskarżać,a świadkowie (koledzy Nafukanego) fałszywie potwierdzą BEZ DOWODÓW,że ja zacząłem i myślisz, że sie wam uda? Ja mam demka jak oskarża + prowokuję,a wy zaledwie puste słowa ;) + nie spamuj w temacie

Jesteś najlepszym dowodem,że to ty zaczynasz :) I nie masz odwagi sie przyznać o tych rodzicach to dowodzi jaki jesteś cienias za przeproszeniem i tchórz :)
Ostatnio zmieniony przez Szjusi Sob 11 Maj, 2013 19:00, w całości zmieniany 6 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 17:21   
hahah jaki typ , smieszny jestes koles sam zaczynasz a potem placzesz na forum jaki ty niewinny jestes ogarnij sie czupku... idz do psychiatry moze on ci pomoze ..

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Piwa: 1/5
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #3  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 17:25   
ZSR on juz byl u psychiatry ale juz jest za pozno na ratowanie jego glowy teraz zostalo mu tylko leczenie nogi ;) Speeedy czekam na tego bana ;* nawet go pragne :D

RozrabiaK
Hehehe

Postawił 14 piw(a)
 #4  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 17:25   
hah dowalił skargą sam zaczoł a potem daje takie skargi najlepiej pierwszy zacząc a potem nakręcic jak Moj Nafukany ci się odwdzięcza. i mowi to samo.!

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 17:38   
brak kultury w mojej wypowiedzi ? warn za slowo "czupku?" inaczej tej osoby nazwac nie mozna ... drogi pezecie ..

zobaczymy speedy kto ma racje niech sie wypowiedza osoby te co graly zaczniesz na poczatku on cie pojechal i ty sie uciszyles i zaczeles nagrywac troche dziecinny jestes koles ..

edit by rzepsky: nie spamuj jest cos takiego jak edycja postu

Piwa: 1/5
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #6  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 18:57   
napisze ci tak mam na Cb wyjebane i mam w chuje tego bana co dostane jestes zwyklym smieciem zaczynasz a pozniej spierdalasz na forum jebany frajerze chuj ci w dupe szmato zajebana niech cie pies wyjebie pierdolony buraku <fuck>
// ok ja dostalem warna na lajcie ale powiedz mi za co dostal Zsr ?? ? co napisal czym kogo urazil bawicie sie w chuj jako admini macie kurwa dziwno samowolke

Autor postu otrzymał ostrzeżenie
Ostatnio zmieniony przez Nafukany Sob 11 Maj, 2013 19:17, w całości zmieniany 1 raz  

Wuoch(A)cz
Jestem za tobą

Piwa: 30/48
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Sob 11 Maj, 2013 19:20   
Zbanowany.

CLOSE!

Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów