Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: clover , fire

Zamkni�ty przez: Przemytnik Rzezuchy :D
Sro 01 Sie, 2012 18:23
Clover fire
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 11 Lis 2011
Piwa: 6/3
 #1  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 14:06   Clover fire
Mam propozycje ,aby nie mo�na by�o resetowa� itemu "Clover Fire" poprzez "reset magii" z prostej przyczyny , gracz posiadaj�cy ten item ,oraz przyk�adowo zaledwie 3-5k z�ota jest wstanie ci�gle go u�ywa� zabija� wszystkich graczy przeciwnej dru�yny przez ca�� map�.

Down... Ch�opie w�a�nie ty nie dajesz pogra� przez tego clover'a... nie zabijasz tylko mnie , ale p� team'u. Nie jest op�acalne?? chyba �mieszny jeste� za zabicie mnie dostajesz prawie tyle samo z�ota co za reset magii w dodatku mo�e z pol-3/4 expa co z rune za z�oto... Wcale nie lubisz dawa� innym pogra� tylko jeste� zwyk�ym egoist� uniemo�liwiaj�cym normaln� gr� reszcie gracze...a tak jak pisa�em UP przy 3-5k z�ota jest si� wstanie ca�� map� jecha� na resecie. 3-5k z�ota nie jest trudno nabi�...

Po 2 powinien by� warn za offtopic ... Temat nie dotyczy tego czy ja rashuje czy nie... A to czy rashuje czy nie to nie ma znaczenia... mnie mo�na zabi� ,a skoro rashuje to wpadam na grupe przeciwnik�w nie na jednego... Wi�c w czym problem?? W grupie mnie zabi� nie potraficie !? Co� w�tpi�...To nie miejsce na �alenie si� ,�e nie potrafisz mnie normalnie
zabi�...!!

Down2... Ch�opie mam dawa� si� zabija� �eby� ty si� lepiej poczu� ?? i nie spamowa� tym clover'em?? Ogarnij troch� ci co przegrywaj� to przegrywaj� na tym ta gra polega lepszy zabija gorszego i niekiedy na odwr�t. Nie lubisz tej hierarchii to zmie� gr�. No i prosze wyt�umacz mi dlaczego to ,�e zabije kogo� jest nie fair-play?? Bo ja tego nie rozumiem tzn. jak ka�dy inny gracz kogo� zabije to jest git i wgl. ale jak ja zabije kogo� to jest to nie fair-play!? I po co ty mnie por�wnujesz do ca�ej dru�yny !? Wiadomo ,�e sam bym nic nie zdzia�a�.Piszesz ,�e " du�o nowych graczy ,kt�rzy dochodz� na serwer po 4 mapach odchodz� z gry bo Pan Master nie daje nawet Cienia szans ( ca�ej )dru�ynie przeciwnej ." Jakim cudem ja niby nie daje szans CA�EJ dru�ynie?? Chyba troch� mnie przeceniasz. Jestem graczem jak ka�dy inny...Nie wiem co ty pr�bujesz osi�gn�� wed�ug tego co napisa�e� to masz do mnie pretensje za to ,�e za dobrze gram? C� nie wydaj� mi si� �eby to by�o czym� z�ym wi�c sko�cz naskakiwa� na mnie ,�e nie daje innym pogra� ,bo to jest najmniej �mieszne co ty tutaj wypisujesz. Jak dla mnie to tylko si� o�mieszasz...

P.S wci�� mi to wygl�da na OFFTOPIC... Tematem nie jest to jak ja gram ,a item clover fire ,wi�c prosz� bardzo nie wypowiada� si� tutaj wi�cej na temat moich umiej�tno�ci , czy ich braku...
Ostatnio zmieniony przez (.::(M@$T3R)::.) Czw 19 Lip, 2012 15:50, w ca�o�ci zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Do��czy�: 17 Cze 2012
Sk�d: Kie�pino(Pomorskie)
Piwa: 43/44
 #2  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 14:21   
Zauwa� jednak ,�e reset magi kosztuje . Wiem ,�e jest Ci to sol� w oku bo nie mo�esz rashowa� na pe�nej pompie co na pewno jest dla ciebie powodem strasznej irytacji , to samo czuj� gracze gdy Ty sk�d in�d pojawiasz si� tu� za plecami . Reset magii nie jest op�acalny i lepiej kupowa� zamiast niego expa . Po prostu lubi� dawa� pogra� ( zabijaj�c np :Ciebie) umo�liwiaj�c pozosta�ym rozgrywk� . Nie podoba Ci sie to ? r�b tak samo ... szkoda Ci z�ota ? no widzisz bo fakt , szkoda na to z�ota . Tak�e usilnie prosz� by� zrozumia� ,�e ca�y �wiat nie kr�ci si� wok� Ciebie i inni gracze te� chc� pogra� . z ca�ym szacunkiem i powa�aniem Darklin .

UP@
Wybacz ale za Ciebie nie dostaje nawet 1/3 z�ota (dostaje 70 z�ota) Nie zmieniam tematu po prostu moja wypowied� u�wiadamia ,�e nie dajesz gra� na ka�dej mapie a jak kto� rundk�(tylko jedna ) zrobi cloverem to si� burzysz bo wielki Master nie �yje :D Ty tak�e chodzisz z grup� czego Ci nie zabraniam lecz zaznaczam :) chcesz tak gra� prosz� bardzo ,ale nie jest to Feir Play du�o nowych graczy ,kt�rzy dochodz� na serwer po 4 mapach odchodz� z gry bo Pan Master nie daje nawet Cienia szans ( ca�ej )dru�ynie przeciwnej . Reset magi powinien by� dozwolony na ka�dy item . Powody w pierszym Edit przepraszam ,ale kto� musia� to napisa� .

UP2@
Nie chcia�em urazi� Twojego ego je�li si� tak sta�o ,przepraszam . Ten temat tyczy si� clovera swoj� opinie wyrazi�em .
Ostatnio zmieniony przez Darklin18 Czw 19 Lip, 2012 17:59, w ca�o�ci zmieniany 4 razy  

RaY
Nakurwiam w CSa!!!

Do��czy�: 31 Sty 2010
 #3  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 14:59   
Darklin dobrze m�wi!!!! Pola� mu!!!! Zgadzam sie z nim w 100%

Do��czy�: 14 Maj 2012
Piwa: 37/13
 #4  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 17:41   pf
Master z tego co widze to strasznie ci g�upio bo cie zabija? Reset magii po to jest w sklepach �eby z niego korzysta� ty nie korzystasz to daj innym i tyle te� kup sobie clovera i juz a nie k��cicie sie na serwerze i porz�dek zak��cacie !

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Piwa: 167/29
 #5  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 18:10   
Kali ukra�� krowa - dobrze
Kalemu ukra�� krowa - �le

Tak mo�na podsumowa� twoje zachowanie Master. Kiedykolwiek jestem na serwerze ty masz o wszystko pretensje, teraz czepiasz si� z kolei itemu.
Co do tego, �e ty zabijasz wszystkich przez co gracze nawet nie wchodz� na serwer kiedy ty jeste� nie mo�na mie� w�tpliwo�ci ale nie w tym rzecz.
Je�eli ty zabijasz jest dobrze, nikt nie ma pretensji do ciebie ale je�eli kto� cie zabije to jest wielki lament (jaki w�a�nie przedstawi�e� w tym temacie).

Do tematu, jestem kategorycznie na NIE je�li chodzi o blokowanie resetu item�w chocia�by z tego wzgl�du, i� mo�na dzi�ki nim poradzi� sobie z graczami, kt�rych level jest du�o wy�szy.

I jeszcze jedna rzecz, kt�ra mog�aby si� pojawi� w nowej edycji, na kt�r� mam pomys� i powstaje temat (narazie na sucho jak dopracuj� to wstawi�), poradzi�aby sobie nie tylko z du�� r�nic� pomi�dzy klasami i ich zale�no�ciami od item�w ale r�wnie� lvl mia�by wi�kszy wp�yw na... no niewa�ne temat, wkr�tce powstanie.

Do��czy�: 17 Cze 2010
 #6  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 19:17   
Tak zgadzam si� z Darklinem , gdy� zbyt ma�e lvl'e nie b�d� w stanie kupowa� sobie Resetu magi co chwile aby uzyc jaki� item . I po za tym tw�rcy "Resetu magi " wiedzieli po co zrobili tak� opcje i je�eli osoba ktora pomy�li to b�dzie wiedzie� jak u�ywa� tej umiej�tno�ci przyk�adowo do Clover fire .

Pozdrawiam

Do��czy�a: 21 Maj 2012
Piwa: 8/14
 #7  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 19:38   
kurcze Ava idealnie napisal to co chcialam napisac xd
i tak jest na wielkie NIE jesli chodzi o ten caly twoj temat master ....
przestan plakac ze raz na x czasu padniesz a i rzeczywiscie Ty wiecznie na wszystko narzekasz to mam ciekawe pytanie czemu nie zmienisz servera? sila cie tu tzrymamy ? Nie ... znajdz server ktory bedzie ci pasowal i tyle ....

Do��czy�: 11 Lis 2011
Piwa: 6/3
 #8  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 20:10   
MaTisS napisa�/a: « Zaznacz » « Rozwi� »
Tak zgadzam si� z Darklinem , gdy� zbyt ma�e lvl'e nie b�d� w stanie kupowa� sobie Resetu magi co chwile aby uzyc jaki� item . I po za tym tw�rcy "Resetu magi " wiedzieli po co zrobili tak� opcje i je�eli osoba ktora pomy�li to b�dzie wiedzie� jak u�ywa� tej umiej�tno�ci przyk�adowo do Clover fire .

Pozdrawiam

Ludzie czy wy czyta� ze zrozumieniem nie potraficie wyra�nie napisa�em ,�e mia�oby to dotyczy� jedynie itemu: "CLOVER FIRE". Ten item zawsze by� jednorazowy dlatego i� jest bardzo silny ka�dego jest wstanie zabi� na jedno u�ycie , oraz nie da si� przed nim uciec... Co wed�ug mnie jest przesadzone. Ale to jedynie moja opinia uwa�acie ,�e tak jest dobrze zobaczymy ile os�b poskar�y si� na ten item jak wi�cej ni� jedna osoba zacznie sb tak raz na rund� spamowa� tym clover'em...R�bcie co uwa�acie za stosowne ,ale to jedynie propozycja wi�c nie rozumiem dlaczego w tym temacie tak po mnie "je�dzicie" pomys� wam si� nie podoba dobra ok. rozumiem ale takie teksty typu: "znajdz server ktory bedzie ci pasowal i tyle" s� ca�kowicie zb�dne. Podoba mi si� ten serwer i w miare mo�liwo�ci pr�buje go polepszy� (propozycje). Skoro uwa�acie ,�e ten pomys� to klapa to po prostu to napiszcie ,a nie czepiajcie si� mnie ,�e wgl. napisa�em co� takiego...

A ty ava pokaza�e� w tym temacie ,�e nie potrafisz czyta� ze zrozumieniem pisa�em wyra�nie ,�e ma to dotyczy� jedynie Itemu "CLOVER FIRE" ,a nie wszystkich...

@Ava zapomnia�em, �e do ciebie trzeba "�opatologicznie" Jestem przeciwko blokowaniu resetu item�w - czytaj�c uwa�nie i wyci�gaj�c wnioski mo�na zauwa�y� i� mam na my�li jakiekolwiek itemy, a nie mo�liwo�� blokowania.

Do��czy�: 05 Cze 2012
Sk�d: D�bie
Piwa: 2/53
 #9  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 20:13   
Ja zgadzam si� z tym co napisa� Juzeg.

Do��czy�: 25 Gru 2011
Sk�d: Kolumbia
Piwa: 57/30
 #10  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 22:10   
Oj We�cie si� wszyscy ogarnijcie tylko by�cie blokowali to co fajne dajcie pogra� ludzie jak by�o to wszystko by�o fajnie a teraz po blokowane i co tak fajnie mo�e w og�le usu�my sklep bo i tak b�dzie nied�ugo nic w nim nie kupisz bo ci wszystko zablokuj� by�y dragonki w ninji zablokowali bo du�o os�b gra�o to jest czarodziejka i na�wietlasz i niszczysz . Paladyn mia� proshadow to nie fajnie si� gra�o to co fajnie si� innym gra i jest innym fajnie bo was cisn� to wy co robicie spam na forum by to zablokowa� by�o fajnie kiedy� jak wszystko by�o odblokowane teraz to ju� przesada . Usun�� sklep i tyle bo to bez sens i tak ju� tam nie ma przydatnych item'�w . Temat bezsens

Do��czy�: 15 Maj 2012
Sk�d: Katowice
Piwa: 15/17
 #11  Wys�any: Czw 19 Lip, 2012 22:23   
wczesniej nikt sie nie czepial tego ...
jestem na nie

Do��czy�: 01 Cze 2012
Piwa: 4/23
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #12  Wys�any: Pi� 20 Lip, 2012 12:46   
Ja r�wnie� na wielkie nie ... a co sie tyczy "zabijania mastera " to nie problem bo zawsze gdy mu sie ko�czy hp to ucieka do skrzyni gdzie ma totem wi�c nawet gdy ma sie ma�o hp nie wolno mu odpu�ci� i trzeba goni� go do samego ko�ca :D
Ostatnio zmieniony przez KelNer'' Pi� 20 Lip, 2012 12:47, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 15 Maj 2012
Piwa: 3/12
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #13  Wys�any: Pi� 20 Lip, 2012 15:37   
temat bez sens niech jest tak jak jest

jedna wielka klapa

na nie

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Piwa: 167/29
 #14  Wys�any: Nie 22 Lip, 2012 22:03   
Zaraz, zaraz mam pomys�, mo�e ograniczy� liczbe reset�w na runde do 1? Nie by�oby spamu, a przedmioty resetowa� by mo�na

#15  Wys�any: Pon 23 Lip, 2012 20:22   
Ava i znowu wszystko blokowac, ograniczac... totalny bez sens.... ludzie i tak nie korzystaja z tej opcji ... jeden Darklin wpadl na pomysl jak ubijac mastera ... i juz bedzie myslenie jak to blokowac.... ja nie widzialam by tkos inny resetowal sobie clovera... wiec czy w tym naprawde tkwi problem ?

KacpusPL
Witajcie :)

Do��czy�: 17 Lip 2012
Sk�d: Polska !
Piwa: 1/2
 #16  Wys�any: Pon 23 Lip, 2012 21:27   
HeroinowyStrzal, masz racj�, jeszcze Nero tak robi� ale Nero to Nero xD

#17  Wys�any: Pon 23 Lip, 2012 21:35   
no prosze 2 graczy na caly serv .... czy to naprawde taka tragedia ? ja rozumiem ze na ninji zablokowalo sie itemy ze na palu shadowy .... bo to bylo juz naduzywanie ... ale czy ktos naduzywa tej opcji resetu ... mi sie nie wydaje ....

(T)asker
hi ho let's go !

Do��czy�: 26 Lip 2012
Sk�d: �ywiec
Piwa: 1/3
 #18  Wys�any: Czw 26 Lip, 2012 18:20   
Nie nie, bez sensu. Ma�o kt�ry gracz resetuje magie o ile w og�le kto� resetuje...

`LaGGeR.
*[M]aLinA*

Do��czy�: 24 Mar 2012
Sk�d: Bral�cin
Piwa: 26/29
Ostrze�e�:
 10/5/10
 #19  Wys�any: Czw 26 Lip, 2012 23:31   
Najlepiej we�cie zablokujcie wszystko pogramy jak na FFA ...

Co do tematu to kompletny bez sens ...

Dobrze uj�� to HeroinowyStrzal i KacpusPL :)

IceCreamyPL
HardStyle

Do��czy�: 19 Lip 2012
Sk�d: krakow
 #20  Wys�any: Sob 28 Lip, 2012 10:22   
Ja nawet nie wiedzia�em o co chodzi z tym resetem magi xD
Jestem na nie :P
My�l� ,�e powinien kto� zamkn�� ten temat bo robi si� tu spam tragiczny ,a i tak wszyscy s� na nie ...

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku