Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bfe , sam , serious

Serious Sam 3: BFE
Autor
Wiadomość
The Psychol
Zapalisz Jointa?

Postawił 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Pią 11 Lis, 2011 12:06   Serious Sam 3: BFE
Serious Sam 3: Before First Encounter. Nowa odsłona SS już wkrótce! Firma Croteam pracuje nad nową częścią Seriousa i jak na razie świetnie im to idzie, premiera gry już w tym miesiącu 25 Listopada znajdzie się na polskich półkach.

W Tej części główny bohater nie będzie miał za zadanie uratować świat, tylko troszczy sie o samego siebie. Serious znalazł się w Egipcie gdzie szuka artefaktu który pozwoli mu się przenieść do czasów "The First Encounter" W tej części będziemy mieli setki różnych przeciwników, i ponad 15h grania! Modele rożnych broni wyglądają jak te z COD. Oczywiście nie zabraknie nowych typów rodzai broni takich jak: Młot, bazooka, będziemy mogli kopać przeciwników i uderzać pięściami.
W nowym SS będziemy mogli grać we 4 osoby na jednym komputerze! Po prostu super! :D
"Tekstury są dokładne, animacje płynne, a i silnik pozwala na wyświetlanie sporych lokacji, co przyda się w przypadku ogromnych fal wrogów i przerośniętych bossów. Podobno też będzie można zniszczyć ponad połowę widocznej architektury"

Tutaj macie gameplay:

Jak widzimy na tym filmiku grafika może nie jest najlepsza ale na pewno 100000000000000 razy lepsza niż w starszych wersjach. Wiele lepszych przeciwników, można rozpierduchać budowle itp. Ja już nie mogę doczekać się premiery ;D

Odpowiedz do tematu