Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: byc , co , ma , to

Zamknięty przez: Kacper
Pon 30 Sie, 2010 16:40
co to ma byc
Autor
Wiadomość

#1   Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 14:35   co to ma byc
Gracz skanuje z glocka
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:1034984763
Adres IP ukryty
Zbanowany 30-08-2010 - 23:15
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód Czitujesz
Zbanowany przez admina JohnyRambo ()
Zbanowany na serwerze sKserV.pl [War3 FT][S/NS]@Zabijaka.pl (de_dustyaztec)
Poprzednie bany 0

wiec tak po pierwsze wbilem na serwa nabilem chyba z 4 fragi i 1 czy 2 deady i zostalem zbanowany na zawsze za czity!!!!! po drugie nie czituje a po trzecie jak mozna wogole dac komus takiemu adma, czy szanowny JohnyRambo <killer> nie wie co to screeny albo demko w ostatecznesci a moze wogole nie wie jak sie to robi?? nie wiem przed dawaniem komus adma zrobcie kandytatowi jakis test na inteligencje lub na znajomosc amx a najlepiej na oba bo jak widze niektorzy admini nie zdali by ani pierwszego ani drugiego!!! proszę o unbana, i wnoszę skarge na admina przepraszam za nadmierne zdenerwowanie ale wedlug mnie jest ono uzasadnine dzialaniem admina na serwerze war3ft. A i jeszcze jedno 10 na 10 w znajomosci amx to se kazdy moze napisac.
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 55/125
 #2  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 14:46   
skanuje z glock napisał/a:
wiec tak po pierwsze wbilem na serwa nabilem chyba z 4 fragi i 1 czy 2 deady i zostalem zbanowany na zawsze za czity!!!!! po drugie nie czituje a po trzecie jak mozna wogole dac komus takiemu adma, czy szanowny JohnyRambo <killer> nie wie co to screeny albo demko w ostatecznesci a moze wogole nie wie jak sie to robi?? nie wiem przed dawaniem komus adma zrobcie kandytatowi jakis test na inteligencje lub na znajomosc amx a najlepiej na oba bo jak widze niektorzy admini nie zdali by ani pierwszego ani drugiego!!! proszę o unbana, i wnoszę skarge na admina przepraszam za nadmierne zdenerwowanie ale wedlug mnie jest ono uzasadnine dzialaniem admina na serwerze war3ft. A i jeszcze jedno 10 na 10 w znajomosci amx to se kazdy moze napisac.

Każdy tak się tłumaczy
Na cziterów zawsze muszą być dowody, więc JohnyRambo na pewno ma jakieś demko...
Ostatnio zmieniony przez Wiślak Pon 30 Sie, 2010 14:47, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 206/117
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #3  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 15:11   
http://www.speedyshare.co.../cstrike_lv.rar ktores z tych 2 dem jest dobre bo mam tyle demek ze cholercia i wiem ze nagrywalem wh lub cziter a co do tego co napisales kazdy adm moze sprawdzic i zrobic demo kazdemu a potem dac bana i mnie nie ucz po 1 ... rozumiesz ?? ?? glock ?? ? ( dalem 2 dema bo mi sie popsulo sie odtwarzanie)
demko krotkie bo sie zdawalo ze masz takie cos jak aim ze odrazu jak masz kogos na celowniku ciagle mu w klate strzela

Gość Postaw Piwo Suszy Mnie !!
Ostatnio zmieniony przez Rooney Pon 30 Sie, 2010 15:12, w całości zmieniany 1 raz  

#4  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 16:15   
ze ciągle w klate? co ty gadasz chyba sam tego demka nie oglądales? ludzie zobaczcie to demo i powiedzcie co o nim sądzicie bo ja na nim nic nie widze jakby co to to jest demko pt. czit.

#5  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 16:22   
a tak wogole to co to sa te zielone kwadraty i jakies czerwone linie?? apropo to przy okazji bys mogl mi zrobic screeny to chyba lepsze dowod na tak zwane wh. jesli na tym demku cos widac, ok zostawcie bana ale jesli tam nic nie widac (przynajmniej ja tak sądze) to proszę łaskawego admmina o un bana tak zwanego!!! Dziękuje nie mam nić więcej do powiedzenia w tej sprawie. niech inni zdecydują bo ja sam sobię unbana nie wstawie bo admem nie jestem. nara.

Piwa: 55/125
 #6  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 16:25   
skanuje z glock, Po 1 edytuj posty
Po 2 Demko jest za krótkie i tylko jedna nie wystarczająca akcja jest.

Moim zdaniem UB dla niego powinien być

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 16:39   
JohnyRambo, demka które spłodziłeś są dnem.

tak zwany UNBAN

CLOSE

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi