Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: adminow. , egeszege , unban , zapraszam

Przesunięty przez: ^^^Deed
Pią 10 Lut, 2012 00:54
[UNBAN] egeszege - zapraszam adminów.
Autor
Wiadomość

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 23:12   [UNBAN] egeszege - zapraszam adminów.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: kefiR ;**
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.sKserV.pl
[AMXBans] Powod: 'Daj screeny na www.sKserV.pl'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '87.105.8.146'
[AMXBans] =======================================

Witam, poniżej zamieszczam
Screeny:

http://imageshack.us/phot...pindia0000v.jpg
http://imageshack.us/phot...pindia0001m.jpg
http://imageshack.us/phot...wpindia0002.jpg
http://imageshack.us/phot...wpindia0003.jpg
http://imageshack.us/phot...pindia0004e.jpg

HLTV:
http://hltvdl.zabijaka.pl...p_india.dem.zip

Widzę, że macie tutaj bardzo niekompetentnych, adminów. Nie dość, że dostałem bana bez żadnego uzasadnienia - Powod: 'Daj screeny na www.sKserV.pl' - co to w ogóle znaczy, czy to jest powód? Nie lepiej brzmi "Podejrzenie o czity, bana możesz wyjaśnić na naszym forum skserv.pl"? Nie musiałem tego robić, ale specjalnie zarejestrowałem się na tym forum, założyłem temat, żeby wyjaśnić bana. Od wczoraj żaden z adminów nie pokwapił się, żeby tutaj zajrzeć.

I jeszcze jedno jeśli ktoś gra lepiej od was (tak admini chodzi tu o was) to wcale nie znaczy, że gra na różnego typu wspomagaczach i to bez różnicy czy w cs'a gra przez steama czy bez.

PS.
Kefirowi gratuluję spostrzegawczości z jaką potrafi poznać czitera po 3 (słownie trzech) 20 sekundowych rundach w których tak naprawdę nic się nie dzieje.

Pozdrawiam, egeszege.
Ostatnio zmieniony przez egeszege Wto 06 Gru, 2011 20:57, w całości zmieniany 4 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 313/67
 #2  Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 21:34   
egeszege, Po 1 ogarnij sie bo nie jeden tak pisał itp ... Po 2 nie każdy ADMIN jest dobry a nie tutaj sie wywyższasz jak jakiś Bóg, jak grasz dobrze to ciesz się a nie tutaj pokazujesz jaki jesteś zajebisty. Po 3 demko wrzuci ADMIN a nie z HLTV sobie wrzucasz, mgr ^^^Deed pisał, że HLTV ma dużo błędów więc nie opieraj sie 100% na tym a po 4 ogarnij się i nie płacz, nie musiałeś się rejestrować bo to żadna łaska z Twojej strony. Powó BAN'a jest taki jak sie robi screeny dla kogoś z podejrzewaniem WH. Dla mnie n screen nie widać nic, lecz ten pierwszy jest bez napisu w lewym dolnym rogu. Czekaj na decyzje innych wszelkie inne wiadomości będą traktowane jako spam i warny polecą.

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 21:44   
Do ssów nie ma się co przyczepiać, wysłałem te co miałem w folderze, a że taką macie procedurę to nie mój problem, nikt tu nie płacze i się nie wywyższa. I jeszcze jedno minet, trochę grzeczniej, bo do gówniarza nie piszesz i warnami mnie nie strasz. Nie po to się zakłada temat na forum, żeby od razu admin wklepywał ostrzeżenie lub zamykał temat.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #4  Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 21:49   
egeszege napisał/a:
Od wczoraj żaden z adminów nie pokwapił się, żeby tutaj zajrzeć.

Ja widziałem Twój temat, a mimo to nazywasz mnie leniem?
egeszege napisał/a:
Nie musiałem tego robić, ale specjalnie zarejestrowałem się na tym forum

No nie musiałeś. Ja też nie muszę wielu rzeczy, np. dawać unbanów.
egeszege napisał/a:
'Daj screeny na www.sKserV.pl' - co to w ogóle znaczy, czy to jest powód?

Wstawiłeś screeny które Admin Ci zrobił więc powód jest logiczny i zrozumiały.
egeszege napisał/a:
I jeszcze jedno jeśli ktoś gra lepiej od was (tak admini chodzi tu o was) to wcale nie znaczy, że gra na różnego typu wspomagaczach

Owszem zdarza się że ktoś gra lepiej, natomiast Ty takiego poziomu nie reprezentujesz więc nie wiem po co komentarz na temat który Cię nie dotyczy.

Na koniec mogę powiedzieć że zaczekamy kilka dni na demo admina który Cię zbanował, jeżeli go nie przedstawi dostaniesz Unbana, jeżeli wstawi demo gdzie widać jak czitujesz ban zostanie. Czekaj i nie spamuj.

Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #5  Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 22:25   
hahahaha a mówiłem ci że tu nie ogary są to mi wierzyć nie chciałeś haha

Zacznijmy od tego, że on wie więcej od cb i go nie ogarniaj.
Druga sprawa napisał kulturalnie, że prosi o ub a wy dopiero po 22h odpisujecie gdzie na każdym ogarniętym serwerze by dostał odpowiedź po 3 godzinach a najpóźniej o 15 godzinie następnego dnia (czas w którym mnie więcej ludzie wracają z pracy czy szkoły).

Kolejna sprawa to, że jest tu nowy i ma prawo nie widzieć jakie macie tu zasady. Do tego dochodzi jeszcze jego przerwa od cs 1.6 przez którą lami. A wałki że jesteście ogarnięci zostawcie dla siebie bo banowanie steama 2k8 za skanowanie w puste ściany (tak Donord to o tobie) nie jest przejawem jakiejkolwiek wiedzy na temat gry a tym bardziej powodem do dumy.

"Po 1 ogarnij sie bo nie jeden tak pisał itp ."
Tą wypowiedzią to niszczysz system haha skoro nie jeden się skarżył to znaczy, że coś jest nie tak i należy się zastanowić nad poprawą tej sytuacji.

"Po 2 nie każdy ADMIN jest dobry a nie tutaj sie wywyższasz jak jakiś Bóg, jak grasz dobrze to ciesz się a nie tutaj pokazujesz jaki jesteś zajebisty"
haha kolejne rozwalanie systemu -.- kolega się wkurzył bo w ciągu 20h nikt mu nie odpisał więc nie pier.... że się wywyższa, bo ty byś też się wkurzył i zaczął ogarniać adminów.

"Po 3 demko wrzuci ADMIN a nie z HLTV sobie wrzucasz, mgr ^^^Deed pisał, że HLTV ma dużo błędów więc nie opieraj sie 100% na tym a po 4 ogarnij się i nie płacz, nie musiałeś się rejestrować bo to żadna łaska z Twojej strony."

Tak się składa, że kolega wam robi łaskę się rejestrując i wstawiając ssy bo każdy normalny ogar by was wyśmiał i poszedł na normalną serwerownie (w ten sposób przyczynia się do rozwoju sieci o ile do adminów coś dociera, co was akurat nie dotyczy), gdzie admini nie walą spinom na prawo i lewo bo im gracze wytykają błędy. Gadacie, że się zachowują jak dzieci a jak na razie sami się zachowujecie jak dzieci, bo normalny dorosły uczy się na błędach i wyciąga z nich wnioski.

"mgr ^^^Deed pisał, że HLTV ma dużo błędów więc nie opieraj sie 100% na tym"
A tą wypowiedzią potwierdzasz swój brak wiedzy na temat gry i jej błędów. Skoro takich prostych rzeczy nie wiesz i ci H@ admin musiał powiedzieć to jesteś najlepszym adminem świata ( tak to jest sarkazm).
hok:
"No nie musiałeś. Ja też nie muszę wielu rzeczy, np. dawać unbanów. "
hahahahahahahahah tera to ja już spadam z krzesła. Zastanów się czasem nad co piszesz haha. Jako HM masz obowiązek dowiadywania się, odpisywania i odbanowywania graczy. Twoja wypowiedź świadczy tylko o poziomie dziecka które ma na wszystko wyjebane a nie osoby dorosłej. Jako admin masz być odpowiedzialny a nie co drugi się opierdala.

Problemem było napisać koledze, że demka są w trakcie sprawdzania i niech trochę poczeka. Ale wy oczywiście jesteście Pro elo hajty co wszystko wiedzą ( i banują steama 2k8 za skanowanie w puste ściany) haha

"Owszem zdarza się że ktoś gra lepiej, natomiast Ty takiego poziomu nie reprezentujesz więc nie wiem po co komentarz na temat który Cię nie dotyczy." haha na ten temat to się nawet nie wypowiadaj bo co jak co to gra lepiej niż ktokolwiek na waszej śmiesznej serwerowni a temat go dotyczy. (masz problemy człowieku z czytaniem ze zrozumieniem, żeby nie było, że to ja mam problem to czytałem posty kilka razy)

p.s Ściany puste były bo tak jakby obok celownika się pojawiają takie cyferki. Dla tych co jeszcze na to nie wpadli: te cyferki mówią graczom, żę trafili przeciwnika i zabrali mu tyle hp i się pokazuje. Widziałem wiele nie do końca ogarniętych serwerów/serwerowni, ale wasza to poprostu kpina i każdy ogar to powie (nie mówie o dzieciach które grają u was na serwerach, chodzi akurat o COD'a).
Dając warna, czy mi bana na forum tylko potwierdzicie moje i kolegi słowa.

Ostatnio zmieniony przez kupa1234 Wto 06 Gru, 2011 22:35, w całości zmieniany 3 razy  

Piwa: 313/67
 #6  Wysłany: Wto 06 Gru, 2011 23:11   
kupa1234, Twój nick mówi o Twoim rozwoju intelektualnym. Jak jesteście tacy obydwohe pro elo to powinniście swojąserwerownie załóżyć a nie tutaj pokazywać jacy Wy jesteście zajebiści mimo iż naprawdę tylko próbujecie normalnych ludzi zdenerwować i sprowokować narzekaniem i obrażaniem. Jak nie rozumiesz słów to ich nie krytykuj tylko nie wpierdalaj się bo Twoje zdanie najmniej interesuje. Pytanie mam też takie, po co tutaj piszesz o innych ADMINach a nie FFA ? Twój poziom reprezentuje poziom dziecka JP cp myśli, że jest zajebisty. Zamkne ten temat na wypadek by kolejne dziecko nie płakało.

edit bY hok: OPEN

Piwa: 54/320
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 17:43   
Jestem neutralny , co do zaistniałej sytuacji.

Piwa: 5/10
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #8  Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 19:18   
Screeny czyste jak pupcia niemowlęcia. kupa1234 adwokat? Za ile cię kupił egeszege? Może też skorzystam z twoich usług? Wizytówka do mnie na PW. Poza tym nie wiem jaka w tym twoja sprawa, bo to on dostał bana a nie ty. Rozumiem, że chcesz mu pomóc, ale pisząc, że Admini i gracze sKserV to "nieogary", mu nie pomożesz.

Czekam na demo od kefira. Jak nie będzie demka rozumiem że UB ?

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Czw 08 Gru, 2011 23:52   
UNBAN

CLOSE

Otrzymał 1278 piw(a)
 #10  Wysłany: Pią 09 Gru, 2011 00:54   
Ja pierdolę, nie wierzę. Wreszcie ktoś napisał prawdę. Gratuluję!~
Kurwa, jak się ktoś nie zgadza z tym co on napisał to niech lepiej wypierdala.
Dzięki, wezmę to pod uwagę i się tym zajmę.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi