Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 200levelami , gry , zakazanie

Zamknięty przez: Avalanche
Pią 29 Mar, 2013 15:58
Zakazanie gry 200levelami
Autor
Wiadomość

#1   Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 13:58   Zakazanie gry 200levelami
Chcialbym dzisiaj zaapelowac do H@ o to aby zakazac grac 200lvl na mniejszych mapkach bo na typu westwood_big nie mam uwag lecz na mapie assault przypuscmy ze taki KlaWisz wchodzi na server i wlacza 200 delibirda.Wali skilla co 8 sec na cala mapke nie wiem czy przez to tez nie tracicie graczy na serverze.

Druga sprawa jest Rozdanie wiecej adminow poniewaz gdy wchodze na server o 11,12 graja cheaty a admina nie ma.Raz byla sytuacja ze gralem o 15 i admin byl na spec ale w ogole nie reagowal nie bede mowil jaki.
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 9/21
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #2  Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 14:20   
Odnosnie 200 lvlu - byl taki temat i to nie przejdzie. Po to sie bije ten lvl zeby mozna nim bylo grac, nie wazne jakim pokiem na jakiej mapie. 200 lvl wbity mozesz smialo smigac. Poswieciles na to godziny na serverze cos Ci sie nalezy.

A odnosnie cheaterow - jezeli jakiegos widzisz krec Demko i wrzucaj na forum. H@ wyplaci permem jak tylko odwiedzi dzial.

Teraz odnosnie Adminow - jest nas 3 (Ja, Loda i Nooke) mimo tego, ze kazdy z nas stara sie poswieciac czas na opieke servera i sprawowanie tam porzadku to nie jest to takie proste. Zwlaszcza przy dniach roboczych tudziez swietach. Kazdy z nas ma zycie prywatne i staramy sie poswiecac serverowi duzo uwagi, chociaz jak widac nie kazdy potrafi to dostrzec.

Rekrutacja by sie przydala nie powiem, ze nie. Przynajmniej 2 jeszcze to minimum (takie jest moje zdanie) ale to nie moze byc pierwszy lepszy 14 latek, ktory nie dojrzal do pelnienia funkcji Administratora, bo na takiego beda ciagle skargi. Prosty przyklad - SpeedVille, ktory dlugo z nami byl i gral tutaj prawie codziennie skladal podanie ale Admina nie otrzymal, bo byl po prostu mentalnie dzieckiem, ktore nie umialo sie zachowac. Admin nie moze dac poniesc i rzucac Banami na lewo i prawo, bo ktos cos powiedzial / zrobil.

Tyle ode mnie.

Pozdro Cyzio.
"Ja się nie złamie tak jak mój moralny kręgosłup, bo znalazłem sposób by nie zbierać już ciosów od losu. Będę twardy jak skały prędzej martwy niż słaby na bok żarty pedały mnie na straty spisały. Będę walczył to dżihad zostawiam ślad na ich życiu, blizny z każdym pociągnięciem długopisu.
I smiej się lecz wkrótce ci zetrę ten uśmiech..."
Ostatnio zmieniony przez Cyzio Pią 29 Mar, 2013 14:22, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 31/46
 #3  Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 15:43   
Tak jak powiedział Cyzio, po to się bije ten lv żeby można nim było grać. Wbij również 200lv.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi