Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: brawo , dla , volum3

Zamknięty przez: ^JaSiO
Nie 10 Paź, 2010 10:25
Brawo dla Volum3 ;>
Autor
Wiadomość
*CzikaGo
CzikaGo

Piwa: 3/6
 #1  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 08:56   Brawo dla Volum3 ;>
Nick : Volum3
IP : 95.160.162.229:27005
Czas/Data : 9:50
Dowód (demko albo screeny) : http://www.speedyshare.co...2460/volum3.dem
Twoja wypowiedz : Volum3 uzywa zakazanego poka na malych mapach. Jest chyba cos z tym nie wpozadku skoro admin lamie regulamin..

Pozdrawiam CzikaGo!

Postaw piwo autorowi tego posta

*^PaaatryCzeK
You talking to Me?!

Piwa: 5/16
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #2  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:04   
Sory ale Muka nie ma napisanego w zakazanych pokemonach więc sory wpisz sobie zasady i wtedy wypisujesz głupoty. -.-
Ostatnio zmieniony przez ^PaaatryCzeK Nie 10 Paź, 2010 09:05, w całości zmieniany 1 raz  

*CzikaGo
CzikaGo

#3  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:07   
To Ty lepiej przeczytaj regulamin najpierw a potem pisz kolego ;)

1. Zakaz uzywania skilli pokemonow :
Ampharos, Arcanine, Cleffa, Cloyster, DarkLugia, Ditto, Gastly, Gardevoir, Gengar, Gloom, Grimer, Grovyle, Growlithe, Haunter, Hoothoot, Hoppip, Igglypuff, Jigglypuff, Jumpluff, Kirlia, Koffing,Latias, Latios Lugia, Mew, Moltres, MrMime, Muk, Noctowl, Oddish, Politoed, Porygon, Quilava, Sceplite, ShadowLugia, Shellder, Skiploom, Slowking, Sunkern, Surskit, Tangela, Treecko, Typhlosion, Vileplume, Venomoth, Venonat, Wezzing, Wigglypuff, Zapdos

Brawo dla Ciebie...
Admin nie znajacy regulaminu pozdro ;)

Peace CzikaGo!

*^PaaatryCzeK
You talking to Me?!

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #4  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:09   
Dobra pomyliłem się kara chyba mnie nie ominie :) A więc posrało mi się tyle,

@Edit

Pokaż mi admina który będzie pamiętał te wszystkie zakazane poki na małych mapach, i cały regulamin w słowo w słowo. -.-
Ostatnio zmieniony przez ^PaaatryCzeK Nie 10 Paź, 2010 09:10, w całości zmieniany 1 raz  

*CzikaGo
CzikaGo

#5  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:17   
Kod:
Pokaż mi admina który będzie pamiętał te wszystkie zakazane poki na małych mapach, i cały regulamin w słowo w słowo. -.-

Nie tlumacz sie takimi zalosnymi gadkami, bo admina obowiazkiem jest znajomosc regulaminow + przy banie za pokemona sprawdzenie czy rzeczywisice jest zakazany.
Wiec to jest Twoje glupie tlumaczenie przyznaj sie do bledu, a nie jeszcze probojesz sie bronic..

Pozdrawiam CzikaGo!

Next post zielonych.

Ostatnio zmieniony przez CzikaGo Nie 10 Paź, 2010 09:19, w całości zmieniany 1 raz  

ruDy
Pro Gracz

Piwa: 2/76
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #6  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:22   
oj volum przecież za takie coś mozesz flagi stracić

*^PaaatryCzeK
You talking to Me?!

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #7  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:25   
CzikaGo, Słuchaj gościu nie tłumacze się żałosnymi gadkami po prostu jest to prawdą żaden admin ci nie udowodni że zna regulamin więc mi tu nie wkręcaj jak piszą o podanie to gówno wiedzą a nie o regulaminie już to przerabiałem miałem własną sieć serwerów i taka sama sytuacja była. -.- więc daj sobie siana.

@eDIT

Przyznałem się do błędu wcześniejszym poście.
Ostatnio zmieniony przez ^PaaatryCzeK Nie 10 Paź, 2010 09:27, w całości zmieniany 1 raz  

*CzikaGo
CzikaGo

#8  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:29   
HMm.. Ja nie powiedzialem ze zna lecz kazdy nowy admin stara sie opierac o regulamin a nie tak jak Ty byc pewnym ze ten pokemon nie jest zakazany ...
Wiec tu jest Twoj blad i tego nie zmienisz.

Jak dla mnie Ty sie ciagle tlumaczysz co to Ty nie jestes, czego Ty nie miales, skoro miales swoja siec serwerow i popelniasz taki blad to gratuluje. :)

Koniec dyskusji.
Czekamy na zielonych.

Peace CzikaGo!

Postawił 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:30   
Volum ma racje jeśli miał sieć to wie co to adminowanie a Czikago jak ty zrobiłeś tą sygnaturkę? Badziewna 0/10 znasz sie na gimpie / photoshopie

*^PaaatryCzeK
You talking to Me?!

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #10  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:32   
CzikaGo, kur*a do ciebie można mówić i mówić ja wale z tobą ile razy mam ci tłumaczyć że się przyznałem tylko daję ci przykłady a ty zacząłeś tą rozmowę gościu. I nie ze mną był problem taki tylko z innym graczem ja pierdo*e naucz się czytać
Ostatnio zmieniony przez ^PaaatryCzeK Nie 10 Paź, 2010 09:33, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 5/6
 #11  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:43   
evolutioned napisał/a:
Czikago jak ty zrobiłeś tą sygnaturkę? Badziewna 0/10 znasz sie na gimpie / photoshopie

Co to zdanie wnosi do tematu? Proponuje graczowi dać za tego typu post warna, gdyż prowokuje on do kłótni i nic nie wnosi do tematu.

Volume nie znajomość regulaminu nie usprawiedliwia cię do gry zakazanymi pokami, jeżeli ktoś ci zwraca uwagę, że grasz zakazanym pokiem, bo wątpię, żeby nikt nic nie pisał, to twoim obowiązkiem powinno być wpisanie magicznej komendy na say'u /zasady i sprawdzenie czy faktycznie możesz grać swoim pokemonem. Na twoim miejscu nie kłóciłbym się skoro ewidentnie złamałeś regulamin, tylko pokornie czekał na konsekwencje, bo kłótnia i ostre słowa typu "kurwa" "pierdolę" tylko pogarszają twoją sytuacje.

Cytat:

Zamiast pisać tego typu tekst pokaż mi chociaż 1 screena jak jakiś admin gra zakazanym pokiem na małej mapie a nie się bronisz nic nie znaczącymi słowami.

Piwa: 30/24
 #12  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:48   
Wtf ujął to najlepiej. Popełniłeś błąd i jeszcze pogarszasz swoją sytuację. Wstyd!
Złota era hip-hopu dla nich w hołdzie ten wers,
Czym hip-hop jest? Może tym co robi Rychu?,
Po części też wciąż pracuję nad techniką,
To jednak wciąż odpływam kiedy słyszę ojców stylu,
Na MC, na CD a najlepiej na vinylu,
Nie daj sobie wmówić - Polski rap jest najważniejszy,
Nie wierz w to, że Polski raper ma najlepsze, flow i teksty,
Weź zapytaj wszystkich co reprezentują niby ten styl,
99 % nic nie kuma ziomek precz z tym,
Kolejne preteksty by poruszyć trudny temat,
Czym hip-hop jest? To kultura a nie ściema,
Nie mam za grosz szacunku dla człowieka który kłamię,
Że jak ja zna ten hip-hop - ty skłamałeś masz przesrane,

Piwa: 11/17
Ostrzeżeń:
 1001/5/10
 #13  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:51   
Qlimax sam możesz dać warna jeżeli uznasz to za stosowne - po prostu wejdź w profil gościa i kliknij "dodaj ostrzeżenie"

Jasio... Gdzie jesteś czekamy na ciebie - a tymczasem popieram wniosek o zdjęcie adminowi volum3 admina (nie wspominając o tym ze powinien dostać bana)

Marta
foka_hoka

Piwa: 29/20
 #14  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 09:56   
Więc tak. evolutioned dostaje warna za post, który miał tylko podgrzać kłótnię.

Volum3, nie da się ukryć, że popełniłeś błąd. Ja rozumiem, że można nie pamiętać wszystkiego, ale skoro miałeś możliwość sprawdzenia tego- no to już Twój błąd. Stare przysłowie na przyszłość:

Ignorantia iuris nocet... - Nieznajomość prawa szkodzi...

Proponuję, żeby Jasio podjął decyzję ostateczną co do kary.

CzikaGo, zwróciłeś adminowi uwagę w trakcie gry? Nie od razu trzeba takie sprawy załatwiać na forum. Co innego, gdyby upierał się w grze, że gra właściwym Pokiem.

Obaj panowie: sytuacja mogła się zawrzeć w 3 postach, a Wy rozpętaliście jakąś głupią wymianę zdań, która tylko zniechęca do Was obu. Nie mniej dziękuję za zgłoszenie i wnoszę o więcej opanowania na przyszłość.

*CzikaGo
CzikaGo

#15  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 10:10   
Marta Skoro pisze mu na u@ "ktos gra trujacym" to chyba on sam powinien na to zareagowac? Ja jestem calkiem spokojny nie wiem czy odczuwasz tu jakies moje uniesienia ale takowych nie ma. No i masz racje moglismy to zakonczyc w 3 postach tu przyznaje moj blad, ale podkreslam to nie bylo pod wplywem uniesien, poprostu napisalem swoje zdanie na temat jego wypowiedzi.

Peace Czikago!

*^PaaatryCzeK
You talking to Me?!

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #16  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 10:13   
I tak nie rozumiecie wszyscy ( oprócz Marty, ona zrozumiała ) Przyznałem się do błędu w drugim moim poście. !! !!!!! Schade, admina mam tylko na 1 miesiąc bo go wygrałem z konkursu i tak nie będę go miał na stałe... ( Chcę przez ten 1 miesiąc być jak najlepszym adminem,ale narazie mi się to nie udaje :( ) Chciałem po ogarniać cheatów żeby nie walić tyle tematów na forum odnośnie tego. Co raz mi się pomyliło i co z tego... każdy popełnia błąd to był mój ( to nie znaczy że od razu admina odbierać ) admin to także normalny gracz czyli chcę zostać ukarany jak uczestnik serwera i tyle. Dajcie mi Bana na 4h czy tam ile i po sprawie a nie rozwijacie rozmowę. To takie proste.. Mówię jeszcze raz przyznaję się do błędu i nie trójcie mi już o tym zakazie.
Ostatnio zmieniony przez ^PaaatryCzeK Nie 10 Paź, 2010 10:14, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 53/3
 #17  Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 10:25   
Volum3 napisał/a:
jest to prawdą żaden admin ci nie udowodni że zna regulamin

Niestety, ale ja znam wszystkie regulaminy 5 serwerów od a do z

evolutioned napisał/a:
Volum ma racje jeśli miał sieć to wie co to adminowanie a Czikago jak ty zrobiłeś tą sygnaturkę? Badziewna 0/10 znasz sie na gimpie / photoshopie

Ciekawy jestem co wniosłeś do tematu ?? Pomyślmy !! Nic, więc siedź na 4literach i nie odzywaj się jak na ten temat nic nie wiesz...

Każdy może się pomylić bo nie jest się doskonałym... ale kara musi być.
Kara:
1. 35 Reklam
2. Utrata 2 flag tzn. pisania na y@ i slota (do czasu aż się poprawi sytuacja)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi