Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: admin , free , headhot , shot

Zamknięty przez: Rekus
Nie 12 Paź, 2014 18:59
[FREE ADMIN] Shot | HeaD$hot
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Sro 17 Wrz, 2014 14:40   [FREE ADMIN] Shot | HeaD$hot
Nick: Shot | HeaD$hot
Steam: Posiadam
Znajomość Administracji: Mialem admina na 3 pokemodach ale juz nie dzialaja mialem swoj serwer cod mod i uczylem sie od znajomego ktory raz sie pomylil z cheatami wiec mysle ze ogarne :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #2  Wysłany: Sro 17 Wrz, 2014 15:12   
bardzo często widoczny na serwerze,to fakt.Mój zwierzęcy instynkt podpowiada że to jeszcze nie pora na kandydaturę ale z czasem...możesz próbować bo na chwile obecną na pewno ktoś się do Ciebie przyczepi że brak postów itd. wiesz jak jest ^^

Bang,edit:
słyszałem że na free admina udzielanie się na forum nie ma zbyt wielkiego znaczenia,mimo to nadal pozostanę przy tym co napisałem wyżej :)
Ostatnio zmieniony przez Just Pa!N !? Sro 17 Wrz, 2014 20:17, w całości zmieniany 1 raz  

Śprytny.
Remp(A)gee na Króla!

Piwa: 1/8
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Sro 17 Wrz, 2014 17:31   
-Ogarnięty,
-Kultura,
-Umie rozpoznać cheaterów,
-Pomocny,
-Steam,
-Noł Life.
-Ma mnie w znajomych . :)

Ja jestem na TAG! <fuck>
Ostatnio zmieniony przez Śprytny. Sro 17 Wrz, 2014 17:35, w całości zmieniany 3 razy  

Kaliii
Chosen One

Piwa: 2/6
 #4  Wysłany: Sro 17 Wrz, 2014 18:26   
Ogólnie to żadnych zastrzeżeń.
Kultura jest, ogarnia na serwerze, można normalnie się dogadać. Tylko tak jak Pain, nie jestem pewien czy to na pewno odpowiedni czas. Ale "Pożyjemy zobaczymy". :p

Tyski
DragonSlayer

Piwa: 15/15
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #5  Wysłany: Sro 17 Wrz, 2014 18:41   
+ brak.argumentów przeciw
+ steam
+ ogarnia
+ często na serwie
- zabija mnie :( xD

na tak xD

Piwa: 4/13
 #6  Wysłany: Czw 18 Wrz, 2014 10:04   
Na TAK ;)

+Steam
+Miał kiedyś adma na innej serwerowni i ogarniał
+Często na serwie

-Forum uda mu się narobić z czasem ;)

Piwa: 31/46
 #7  Wysłany: Czw 18 Wrz, 2014 16:11   
Ja jestem za to na NIE. Dlaczego? Mam argumenty podważające kulturę osobistą gracza.

Banzy za min. :
- Obraza ADMINA
- Obraze gracza
- Przeklinanie

Moim skromnym zdaniem nie nadajesz się w nasze szeregi.
Ostatnio zmieniony przez Joint_sK Czw 18 Wrz, 2014 16:12, w całości zmieniany 1 raz  

Postawił 1 piw(a)
 #8  Wysłany: Czw 18 Wrz, 2014 16:23   
Czasem obrazam ale moge sie opanowac :p

@@Edit by $@$

Mały samobój. Edytuj posty.

Piwo$z
Piwo$z

Piwa: 1/4
 #9  Wysłany: Czw 18 Wrz, 2014 18:12   
Całkowicie zgadzam się z Jointem. Sam miałem styczność z tym graczem, niewielką co prawda, ale przez ten czas zauważyłem, że czasem nie potrafi się panować, podważa autorytet admina, narzeka na administrację i mówi nam co ma robić.

Jestem na NIE.

Piwa: 1/1
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #10  Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 11:11   
Podważa autorytet admina. :_____: Wiesz Piwosz,jak ktoś się na admina zgłosił a nie potrafi spełnić najprostszych obowiązków to po co się w ogóle pchał na stanowisko? dla szpanu? jeśli tak to czuj się dowartościowany <hahaha> Zastanawiam się czy Ty dostałeś admina przez przypadek czy go kupiłeś,nie mam zielonego pojęcia :* .Z mojego punktu widzenia Shot byłby podobnym adminem do Ciebie z tymi różnicami iż jest aktywny (Ciebie widać raz w tygodniu :_:) , posiada Steam (u Ciebie skończyło się na obietnicach) oraz potrafi się dogadać właściwie z każdym (nie ukrywam że Ty czasami zachowujesz się jakbyś miał wzdęcia).Wejść do działu i wystawić opinię na czyjąś kandydaturę samemu będąc adminem tylko w teorii? Żenujące <hahaha> Nie dziw się że ktoś Ci mówi co masz robić skoro sam nie masz pojęcia :D

A teraz nadszedł moment żebyś wpierdolił mi ostrzeżenie za nabijanie postów,już kolejne.Poprzednie nie miało jakiegokolwiek sensu i było tylko przedstawieniem tego jak bardzo za mną nie przepadasz,myślisz że mnie tym czegoś w jakiś sposób nauczysz? mylisz się <hahaha>

Chociaż,hmm..Teraz przedstawiłem wiele prawdy o Tobie więc śmiało zarzuć mi banem na forum a jak mnie złapiesz na serwie to również się nie krępuj,rzucaj permem <hahaha>

+ ostrzezenie za nabijanie postów w luźnej dyskusji,na temat..serio? zastanawiam się nad porażeniem mózgowym :PP

// by JointJust przesadziłeś. Wy jako gracze myślicie, że jak napiszecie na u@ ten to cheat, to w tym samym momencie dostanie bana. My MUSIMY mieć dowód, czasem to zajmuje chwilę, a wy spamując nam nie ułatwiacie niczego. Dalej, ja od siebie daję warn +2
1 za "umieszczanie treści konfliktowych oraz publiczne szydzenie z administratora
2 za spam

by Just:

Dziękuje Ci serdecznie,Jesteś kochany ale nie wydaje mi się żebym gdzieś szydził z któregoś administratora :O Jeśli nie odróżniasz prawdy od szydzenia to już raczej jest Twój problem,zgadza się? Pierwszy warn bezpodstawny,choć jeśli biorąc pod uwagę "treści konfliktowe" to zależy jak kto na to patrzy,z mojej strony mogę Ci powiedzieć że była to najprawdziwsza prawda a nie treści konfliktowe :)

spam? ponoć jak umieszczam treść która wnosi coś do tematu to raczej nie jest to spam.Chyba że Ty rządzisz innymi prawami to okej,nic nie rozumiem.Drugi warn,również bez podstawny ale jeśli Ty uważasz inaczej daj mi jeszcze trzeciego,uwierz że się nie obrażę :)

dalsza dyskusja nie ma sensu bo ona prowadzi tylko do warnowania mojego konta na forum co raczej nie jest najlepszym wyjściem z Waszej strony,ale...ja nie jestem od mówienia co macie robić.Od siebie moge dodać tyle że Wśród ekipy adminów pokemoda trafiają się na prawde toksyczni ludzie a tych normalnych mogę policzyć na trzech palcach,3majcie się :>

// by Joint Spam? Tak, owszem. Co twoja wypowiedź wnosi do podania o ADMINA?
Cytat:
,ale...ja nie jestem od mówienia co macie robić

Jesteś bardzo spostrzegawczy, szkoda , że po fakcie.
Cytat:
Wśród ekipy adminów pokemoda trafiają się na prawde toksyczni ludzie

Z mojej perspektywy wygląda to tak, że nie musisz tutaj grać, nic nie wnosi twoja obecność do lepszego funkcjonowania servera.

Cytat:
dalsza dyskusja nie ma sensu

I po raz pierwszy się z tobą zgodzę.

Just:

Dzięki że uważasz mnie za spostrzegawczą osobę ale Tobie już akurat jej brak :/ Po Twojej ostatniej edycji tego posta ludzie mi mówili że jednak moje zdanie coś wnosiło do podania,miałeś prawo nie spostrzec,mueheh.

Moja obecność nic nie wnosi do lepszego funkcjonowania serwera,okej.Ten argument pisałeś jak byłeś śpiący? Powiedz to samo stu kolejnym osobom że ich obecność nic nie wnosi a na serwerze to sobie będziesz grał 1vs1 z HLTV.Idąc Twoim tokiem myślenia,powiedz mi co wnosi Twoja obecność,hm?

Skoro już udało mi się zniżyć do tego poziomu to owszem,dalsza dyskusja ma dla mnie sens.Dla Ciebie oczywiście nie musi,jeśli brak Ci argumentów ^^

Edit by Route^: Na sKserV nie ma takiej opcji, jak kupno admina!

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Postawił 1 piw(a)
 #11  Wysłany: Sob 20 Wrz, 2014 08:43   
Oczywiście że jestem na TAK.

Gracz Ogarnięty , Potrafi zachować kulturę ,pomocny , i często widoczny na serwerze. Bez zastrzeżeń ;)

Otrzymał 1 piw(a)
 #12  Wysłany: Sob 20 Wrz, 2014 21:49   
+aktywny
+steam
+wiek
+pomocny

-od nie dawna na serwie (ciekawe jak dlugo bedzie )
-duza ilosc adminow w porownaniu do ilosci graczy

P.S popracuj nad kultura ;) Lunatyk

$@$
Szlachetny

Piwa: 25/66
 #13  Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 18:02   
- Nie potrafi zachować kultury.
- Próbuje być zabawny na silę obrażając przy tym masę ludzi "Możecie sobie włożyć mojego siusiaka do buzi"

http://bany.skserv.pl/ban_list.php?bid=9457

Tyle w tym temacie. Na NIE. <faja>

Zobacz mojego pokemona!

Postawił 1 piw(a)
 #14  Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 18:19   
Tia thx za odpowiedz itd ale zamknij temat bo rezygnuje z gry na tym serwerze nara

Piwa: 47/5
 #15  Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 18:58   
HeaD$hot, skoro sobie tego życzysz.

Temat zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi