Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: admin , gracze , skille

Zamknięty przez: Route^
Czw 11 Wrz, 2014 20:34
Skille, gracze i admin
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 15:13   Skille, gracze i admin
Kazdy gracz placze ze hydro pomp i skill dialgi zapka czy podobnych pokemonow jest za silny na mala mape : ) postanowilem zmienic to i kickowalem wszystkich (prawie bo nie jestem sam w stanie ogarnac 10 graczy nawalajacych sie na malej mapie) za to ze ich uzywali : )
1 wiece graczy gralo
2 oczywiscie grapefruit plakal caly czas ze nie moge i nie znam regulaminu pomimo iz wiecej graczy mialo szanse oraz ze ktos uzywa a on dostal kicka i inni gracze tez
3 nie pasowalo ? zmienilem na duza mape gdzie mozecie uzywac wszystkich skill to wyszla polowa graczy ?

zastanawiacie sie czemu tak jest ... bo fajnie jest zabijac a nie byc zabijanym ... jak ty bedziesz mial 1 pikatchu a ktos 200 zapdosa i bedzie cie cisnal na skilla to bedziesz plakal ze zapdos powinien byc zbanowany jak ty masz zapdosa 200 a ktos pikatchu to placzesz ze nie mozna uzywac zapka a go masz ... ludzie ogarnijcie sie chcecie zeby serwer dzialal i bylo ok ? to zachowajcie kulture i zacznijcie wspolpracowac a nie robic sobie na zlosc i specjalnie uzywac skilli zbugowanych zbyt silnych lub 200 lvl pokow .. przestancie plakac ze admin was ogarnia ... jak tak dalej bedzie to kasa z legend i slotow itd. pojdzie wam na marne i nie bedzecie mogli pograc bo zamkna server jak bedzie gralo tylko 4 graczy z samymi legendami na 200 ....
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/22
Ostrzeżeń:
 3/5/10
 #2  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 15:15   
Tu ma racje to jest chore że ja nie mogę nawet expić Luxraya ze skilla globe lightnigh bo Grape płacze o to że piorun i bierze Empo 200 a po nim połowa tt hydro pump dla mnie to śmieszne takie moje zdanie.

I tak jak jest że Thunder/piorun/Overgrow jest zakaz z dachu zakazał bym Hydro Pumpa gdyż nie dość że nie ma cd to też jakoś leczy przeciwnika i to tym bardziej denerwuje gdzie zadajesz z 450 dmg a typ z hydro pump stoi nadal.
Ostatnio zmieniony przez KuBiX Czw 11 Wrz, 2014 15:17, w całości zmieniany 1 raz  

Otrzymał 1 piw(a)
 #3  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 15:21   
Moim zdaniem jezeli nie bedzie regulaminu malych map to nie bedzie na nich gry... jeden wielki spam skilli. I tak hydro pomp i inne gowna jest za silne bo 0 cd i bardzo duze obrazenia. Czesto jest tak ze wejdzie jeden gracz zacznie tym spamic na 200 lvlu i wychodzi ponad polowa ludzi bo sie grac nie da, a teraz jak zaczal sie rok szkolny to juz calkowicie max 15 osob i to i tak z wielkim bolem...

#4  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 15:33   
Jak dla mnie to powinien być surowy zakaz grania 200 lvlami lub jakieś nagrody za wbicie 200 lvl raz na pokemona, żeby zachęcić do expienia innych pokemonów (chociaż sam fakt, że mając takiego poka przy sobie daje nam to dużo hp powinien być wystarczającą nagrodą, więc ludzie którzy grają non stop tym samym 200 lvlem to dla mnie zera). Skutki tego są takie, że praktycznie nie widać nowych graczy. Gra garstka tych samych osób bo nowi z 1 lvl nie mają szans. Sam nie dawno zacząłem i teraz mam 80 lvl, więc wiem z autopsji jak trudno jest na początku. Exp dostaje się praktycznie tylko za wygranie bitwy bo zabić kogoś kto ma 300 hp, poty i pokemona który zabija nas na jednego skilla to graniczy z cudem. Po drugie kłóci się to ideą grania w pokemony. Chodzi o trenowanie nowych, a nie wbicie na jednym 200 lvl i fragowaniu.

Co do hydro pumpa to po prostu trzeba mu dać cd żeby nie było spamienia i będzie ok.

PS. Ile mam jeszcze czekać na konto NEO?
Ostatnio zmieniony przez Sziqu Czw 11 Wrz, 2014 15:41, w całości zmieniany 4 razy  

Piwa: 1/1
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #5  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 16:15   
popieram @up odnośnie hydro pumpa,skill fajny,ciekawy,solidny i prawie dopracowany.Czemu prawie? tak jak kolega napisał,brakuje mu CD ;/

co do grania 200-setkami..wg mnie paranoja.Jaki jest sens grania czymś co się nie stanie już lepsze? poza tym na przykład mi,wbijając 200lvl danemu pokemonowi spowodowało znudzenie się nim a sama myśl że mam nim jeszcze grać i nie mieć z tego korzyści prócz satysfakcji z tego że gra się łatwiej bo pokemon jest silny.Chociaż nie nazwał bym tego satysfakcją..Grasz 200-lvlem? masz przez to dobre staty? ahhh,jesteś taki Zaj****sty!..owszem,ale w swoich oczach.Patrząc oczami innych graczy ktoś kto gra 200-lvlem jest po prostu zerem i egoistą,to rozumie każdy ale jak się trafi idiota to jemu się do rozsądku nie przemówi,niestety.

+Popieram wyżej zaproponowany plan wprowadzenia oddzielnego regulaminu dla małych map :PP

Otrzymał 1 piw(a)
 #6  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 16:24   
ten post jest dla graczy nie dla zmiany regulaminu ! to WY sie musicie ogarnac i rpzestac koksic 200 i pokiem z hydro !

Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #7  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 16:48   
o_0

1.NIe wydaje mi się żebym proponował zmianę regulaminu..raczej stworzenie nowego.
2.Nie krzycz na mnie ;c
3.Jeśli Cię denerwuje że ktoś spami/buguje/gra 200-lvlem i myślisz że pozbędziesz się takiego zachowania bez regulaminów/zakazów to wiedz że jesteś w błędzie :PP

Piwo$z: Edytuj posty.

Otrzymał 1 piw(a)
 #8  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 17:04   
Nie da sie tego ogarnac bez regulaminu. Kazdy jest zdenerwowany na osoby ktore graja ciagle 200 albo spamia hydro pomp i tego nie da sie zmienic chyba ze regulaminem albo ostrym nerfem poszczegolnych skilli.

Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #9  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 17:27   
Zgadza się :)

bez zakazów,regulaminów czy tym podobnych nie przemówisz ludziom do rozsądku żeby nie robili tego czy tamtego,nie jesteś ich ojcem :)

Wytłumacz mi czemu ludzie mają ogarnąć się i nie grać pokemonami z hydro? Pokemon jest bo to żeby nim grać,proste.Jeżeli chcesz żeby był pokemod ale bez możliwości korzystania z umiejętności pokemonów to w takim razie po co Pokemod? :D

owszem skill jest przesadzony i potrzebuje dodania CD,dodanie czasu odnowienia zlikwidowało by ból dupci u przeciwników hydro pumpa :>

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 17:46   
tak racja powinno sie zrobić regulamin małych mapek itp. ale nie zabraniajcie grać 200 bo przecież ktoś wbija i wbija i potem se pograć nie może jeśli już macie zabraniać grać 200 to zróbcie tak że np maksymalnie połowe mapy a nie że wbije sobie 200 ale nią nie pogram bo nie moge

Piwa: 5/10
 #11  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 18:13   
Jak dla mnie to coś takiego:
-Jak ktoś gra zapdosem, luxrayem, dialgą to żeby nie dostawać od niego obrażeń ze skilla to powinno się zmienić poka na takiego z typem ground np. tyranitar i przestać płakać. Kiedyś jak ktoś spamował to aż takiego płaczu nie było.

-Skill hydropump powinien mieć cd lub zmiejszone dmg do początkowego (przed zmianą).

-Jest taka niepisana zasada, że nie gra się 200 lvl (pewnie każdy zna) i to, że ktoś takim lvl gra to świadczy tylko o nim. Granie 200 lvl to dla mnie szczyt sku*wysyństwa, czasem gorsze niż cziter na serwie . (ew. oko za oko: jak ktoś gra 200 lvl to weź 200 lvl i go zniszcz, on zmienia Ty zmieniasz i wszyscy są zadowoleni) :D

Piwa: 167/29
 #12  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 18:29   
domcio01,

Ty się chyba zapominasz. Regulamin jest po to, że masz go przestrzegać !

Co do skilli Zapdosa i Dialgi, przygotowuję zmianę dla nich, że nie będą tak przegięte (patrz Latios)

Hydro pump - Skill będzie poprawiony

Co do regulaminu małych map to go NIE BĘDZIE ! W przeciwieństwie do innych sieci, my nie zniżamy się do ich poziomu banując za używanie skilla czy wymyślając głupkowate zasady. Zbalansujemy skille tak, że bedą nie tylko grywalne ale i atrakcyjne (patrz Deoxys)
 Autor postu otrzymał 2 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Just Pa!N !?, Tyski

Otrzymał 1 piw(a)
 #13  Wysłany: Czw 11 Wrz, 2014 19:18   
okej temat wyjasniony zamykam i przepraszam ale skoro najpierw pare osob mi plakalo na te tematy to chcialem im pokazac jak bedzie po zmianie na tej mapce : ) to wszyscy plakali ze jest zle ...

Edit by Route^: Jak zamykasz to chociaż zamknij to poprawnie, a nie otwarty zostawiasz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi