Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: trk3r

Przesunięty przez: Bartek
Sro 11 Maj, 2011 00:16
Tr!k3R
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 23:25   Tr!k3R
Nick : - Tr!k3R
Steam : - MAM
Staż w cs'a : - rok
Znajomość AMXX'a : znam poniewaz na kazdym servie co gram mam praktycznie admina wiec jest obeznany
Ilość postów na Forum : - z postami zaczynam od dzis
Długość grania dziennie : - 2-4 h
Ilość zaproszonych osób : - powiadomie znajomych jak najszybciej
Ilość zgłoszonych cziterów : - brak
Ilość reklam : http://www.cns.fora.pl/o-...m,292.html#3318
Mikrofon : MAM
Doświadczenie w Administracji : - TAK
Składki : czas pokaze
Dlaczego Ty ? : Poniewaz znam sie na administracji i czesto gram, nie raz rozpatrywalem skargi, bany, itp. Mysle ze nie bedziecie zalowac :)
Ostatnio zmieniony przez czarusnsc Wto 29 Wrz, 2009 08:40, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 2 piw(a)
 #2  Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 23:31   
Wiem ze nie mnie to oceniac :) ale polecam ta osobe :) hmm gdyz grałem z nim na serwerze i sprawowal sie bardzo dobrze jako admin. Widze ze ma mało poastów i reklam no i zaproszen ale jest on godny uwagi:) napewno to nadrobi bardzo szybko :) pozdrawiam

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 10:27   
wydaje mi sie ze wlasnie takie wypowiedzi beda cenione przez HA, bo zawsze ludzie sie wypowiadaja ze: a on ma za malo postow a za malo reklam albo ze malo zaprszonych. A to chodzi wlasnie o info o jego kulturze i grze.

Piwa: 38/7
 #4  Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 10:46   
hok, ale żeby dostać admina trzeba na niego zasłużyć i raczej do każdej osoby powinniśmy trzymać się regulaminu rekrutacji na admina. Wiec popracuj na forum trochę i będę na tak. Ale na razie jestem na NIE.
2009-10-07 17:43:50 :: ^^^Deed
ty mi sie caly czas mylisz z redzikem

Postawił 1 piw(a)
 #5  Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 11:21   
Oczywiscie bede sie staral wypowiadac czesto na forum itp. Ale powiedz sam czy to jest najwazniejsze ?? ? mysle ze nie "admin" musi pilnowac porzadku na serverze, pomagac w problemach jak by jakies byly ogolnie dbac o server. Sadze ze tym wlasnie bym sie spodobal gracza ze poprostu pilnuje porzadku a nie czy pisze posty na forum, jak juz pisalem bede zapraszal znajomych na server sloiczek moze potwierdzic ze na moim servie gralo ponad 3000 tys ludzi wiec mam spore doswiadczenie co do tego. Jezeli dostane admina bede sie cieszyl i bede czul sie wyrozniony jedeli nie dostane no trudno inni bede sie zajmowac serverem.

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #6  Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 13:18   
Raku, chodzilo mi o wypowiedzi graczy / osob spoza kregu zarzadu. regulamin regulaminem, head admini sobie posprawdzaja co jak i gdzie na forum pisal, kogo zaprosil, ale opinie o kulturze trudno im wyrobic a ktos kto go zan moze cos powiedziec o tym.

Piwa: 29/2
 #7  Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 13:35   
Popieram hok'a wypowiedzi graczy też powinny być brane pod uwagę, oczywiście te sensowne i rozbudowane.

Pragnę jednak zauważyć iż póki co forum ulega modyfikacji, wprowadzane jest wiele zmian przez co wymagania na admina czy też slota mogą ulec zmianie więc póki co proponuje się wstrzymać.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi