Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: kapzkutowykutodaktyl

Przesuni�ty przez: ^^^Deed
Pi� 01 Cze, 2012 01:02
KapzkutowyKutodaktyl
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 01 Mar 2012
Otrzyma� 2 piw(a)
Ostrze�e�:
 4/5/10
 #1  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 18:23   KapzkutowyKutodaktyl
Nick: KapzkutowyKutodaktyl
IP: 178.42.104.139
Godzina i Data: 1 marca 2012 godzina 18:09
Mapa: cs_assault
Ilo��: 8
ADMIN: Wojtas
Twoja wypowiedz: Na specu si� siedzi a nie wbija �eby ssy zrobi�. Marnujesz m�j czas i os�b kt�re odbanowuj� ...
Screeny (linki):
IMAGESHACK:
http://imageshack.us/g/829/csassault0000m.png/
ZIPPYSHARE (paczka):
http://www66.zippyshare.com/v/84145265/file.html

WoJtAs napisa�/a: « Zaznacz »
Twoj czas mnie malo interesuje, jako admin mam prawo siedziec na spec wiec nie mow mi jak mam robic. Podpadles mi wiec zrobilem ssy, niech sie inni wypowiedza.

"Na specu si� siedzi a nie wbija �eby ssy zrobi�. "
Umiesz czyta� ze zrozumieniem ? jasno jest napisane �e na specu nie siedzia�e� tylko wbi�e� �eby ssy zrobi� i od razu do gry wbi�e�, nie patrzy�e� nawet jak gram ...
Podpa�em ci ? ciekawe czym ? tym �e w 4 litery dostawa�e� na swojej �miesznej klasie premium kt�ra jest nie widzialna a ja akurat mia�em eagle eye ?

P.S Head Admin�w prosz� o upomnienie w/w za jeden z pkt regulaminu:
19. Prezentuj przyjazn� postaw� wobec graczy, i nie zachowuj si� jak w�adca serwera.
lub
4. Zawsze zachowuj kultur� wobec graczy i innych admin�w - nie przeklinaj, nie obra�aj (nawet cziter�w i nagannie zachowuj�cych si� graczy).

Jego wypowied� "Twoj czas mnie malo interesuje" �wiadczy o totalnym braku szacunku dla graczy.
Ostatnio zmieniony przez kapzkutowy Czw 01 Mar, 2012 18:50, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

WoJtAs
pr0awp ;)

Do��czy�: 08 Gru 2011
Piwa: 7/11
 #2  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 18:41   
Twoj czas mnie malo interesuje, jako admin mam prawo siedziec na spec wiec nie mow mi jak mam robic. Podpadles mi wiec zrobilem ssy, niech sie inni wypowiedza.

Byle� w TT sam w teamie, na ostatnim ssie widac "kogos" lub "co�" na radarze, a tym by� "S.A.N.S.O" bo by� jedyny w CT, jak widac na tym screenie jestes odwr�cony dokladnie do niego co widac na radarze.

! NIE BANOWAC !
Ostatnio zmieniony przez WoJtAs Czw 01 Mar, 2012 18:50, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 01 Mar 2012
Otrzyma� 2 piw(a)
Ostrze�e�:
 4/5/10
 #3  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 18:56   
"Byle� w TT sam w teamie, na ostatnim ssie widac "kogos" lub "co�" na radarze, a tym by� "S.A.N.S.O" bo by� jedyny w CT, jak widac na tym screenie jestes odwr�cony dokladnie do niego co widac na radarze."

W tym momencie kolego �ciemniasz. Chcesz ok�ama� mnie czy siebie ?
Na pierwszym ssie patrzy�em na tabal� wynik�w i wida� i� nie by�em sam w teamie. By� ze mn� "X2paccX" i to jego wida� na radarze ...

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #4  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 19:03   
WoJtAs, widz� Twoj� wypowied� tutaj a nie widz� dema w dziale Admins.

kapzkutowy napisa�/a: « Zaznacz »
Jego wypowied� "Twoj czas mnie malo interesuje" �wiadczy o totalnym braku szacunku dla graczy.

Gracz ma racj�.
Ostatnio zmieniony przez Kacper Czw 01 Mar, 2012 20:24, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

WoJtAs
pr0awp ;)

Do��czy�: 08 Gru 2011
Piwa: 7/11
 #5  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 19:31   
Dobra, jak chcesz. daj mu UB, bede jeszcze patrzy� na niego podczas gry... Zwracam honor za to ze stwierdzilem ze jestes sam, faktycznie ze byles z X2paccX, nie zauwazylem i nie zwrocilem uwagi na to w ssach. Ale juz pare razy gracze mi pisali zebym Ciebie sprawdzil to tak zrobilem. A co do tego Kacper co napisales to powiem, ze jak ktos podpada to co mnie wtedy jego czas ma interesowa� ? wtedy go sprawdzam i w razie co robie ssy albo demo.

! NIE BANOWAC !

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #6  Wys�any: Czw 01 Mar, 2012 20:19   
UNBAN

Temat pozostaje otwarty. Laki decyzja.

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu