Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ass , kiss , my

Zamknięty przez: Explo'Sivo
Nie 26 Gru, 2010 16:02
Kiss my ass
Autor
Wiadomość
Pierzu
ShitMaster&#8224

Piwa: 14/8
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:08   Kiss my ass
Witam chcialbym zlozyc skarge na admina kiss my ass. Powod? Dostalem bana na 4 godziny zato ze powiedzialem do teamu " CO WY ROBICIE OGARNIJCIE SIE" to jest nieco niesprawiedliwe. Jak mu to nie pasuje niech da ostrzezenie -_- uprzedzi a nie daje bana na 4 godziny

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kiss_my_Ass.
[AMXBans] Pozostalo ci 3 godzin , 59 minut i 55 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : PierzU
[AMXBans] Powod : ' Odpocznij '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.skserv.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Twoje IP : ' 81.31.220.2 '
[AMXBans] =======================================

To tyle odemnie. Czekam na odpowiedz.

ROCK 4 EVER!!!
Ostatnio zmieniony przez Pierzu Nie 26 Gru, 2010 15:21, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Kiss_my_Ass
O.S.T.R.Y.

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #2  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 13:36   
"Powod? Dostalem bana na 4 godziny zato ze powiedzialem do teamu " CO WY ROBICIE OGARNIJCIE SIE" to jest nieco niesprawiedliwe. Jak mu to niepasuje niech da ostrzezenie -_- uprzedzi a nie daje bana na 4 godziny"
: nie jestem idiotą ani gościem który banuje za nić przeklinałeś na serwerze leciałeś raschem oby na fragi trafiłeś na mnie padłeś zacząłeś przeklinać to cię ogarnąłem banem na 4h przybiegasz tu PRZEKRĘCASZ PRAWDĘ i płaczesz

ty jesteś adminem tej sieci i jawnie kłamiesz czy masz problem z pamięcią ?
po 1 . ogarniałem cb i nie tylko pisaniem poprzez admin say : KULTURA ale ty oczywiście nie zwracałeś na to uwagi

po2 " " CO WY ROBICIE OGARNIJCIE SIE" to jest nieco niesprawiedliwe. Jak mu to niepasuje niech da ostrzeżenie" uprzedzenie ale za co przecież ty jesteś święty jak Papierz ?

po3 chłopcze albo zacznij brać leki na pamięć bo twoje zachowanie biorąc jeszcze pod Uwagę ze jesteś adminem to jest dla mnie masakra .

PONADTO TWOJA ORTOGRAFIA ..... TO CHYBA KPINA W OCZY

Piwa: 53/3
 #3  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 13:53   
Kod:
L 12/23/2010 - 11:04:00: "Kiss_my_Ass<538><STEAM_0:0:34275173><TERRORIST>" killed "PierzU<539><STEAM_ID_LAN><CT>" with "m4a1"
L 12/23/2010 - 11:04:01: "PierzU<539><STEAM_ID_LAN><CT>" say "KURWA" (dead)
L 12/23/2010 - 11:04:04: "PierzU<539><STEAM_ID_LAN><CT>" say "CO TO MA BYC" (dead)
L 12/23/2010 - 11:04:08: "PierzU<539><STEAM_ID_LAN><CT>" say "CO WY ROBICIE" (dead)

Twoje zachowanie jak zabił cie "Kiss_my_Ass". Jako admin nie powinieneś się tak zachować, gdyż admina ma dawać przykład innym graczom.
Ostatnio zmieniony przez ^JaSiO Czw 23 Gru, 2010 13:53, w całości zmieniany 1 raz  

Pierzu
ShitMaster&#8224

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #4  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 14:43   
Kiss_my_Ass napisał/a:

po 1 . ogarniałem cb i nie tylko pisaniem poprzez admin say : KULTURA ale ty oczywiście nie zwracałeś na to uwagi

Podczas gry niezwraca sie uwagi na takie zeczy wiec moglem niezauwazyc
Kiss_my_Ass napisał/a:

po2 " " CO WY ROBICIE OGARNIJCIE SIE" to jest nieco niesprawiedliwe. Jak mu to niepasuje niech da ostrzeżenie" uprzedzenie ale za co przecież ty jesteś święty jak Papierz ?

Nie jestem swiety jak "papierz" i ty tez nie jestes. Tak pozatym zostawalem sam w teamie na 4 to w chyba sumie cos nie tak.

Kiss_my_Ass napisał/a:

po3 chłopcze albo zacznij brać leki na pamięć bo twoje zachowanie biorąc jeszcze pod Uwagę ze jesteś adminem to jest dla mnie masakra .

Nie trzeba lekow, a tak pozatym to jakie zachowanie?? Ok powiedzialem kur... , a cos pozatym??
Kiss_my_Ass napisał/a:

PONADTO TWOJA ORTOGRAFIA ..... TO CHYBA KPINA W OCZY

Trudno sie mowi.Moja ortografia moja sprawa...

Byla zmiana mapy trafil mi sie taki team ze zostawalem sam na 4 wiec mialem powody do podenerwowania...

to tyle

ROCK 4 EVER!!!

Piwa: 40/36
 #5  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 15:44   
Kiss Twój `papierz` to też nie za wspaniała ortografia, jeżeli już się tego czepiasz.
Pierzu... Prędzej czy później PTB (nie jestem pewien czy od tego jest ten plugin) wy balansowałby składy. A co do tego, że zostawałeś 1 vs 4. Sam nie raz ogarniałem takie sytuacje. Raz nawet pamiętam wyszło mi 1 vs 8... Ale co do bana.
Kilka razy widziałem Cię na diabo jak płakałeś, że jaki masz internet, jak Cię przycina i jaki to on jest `i tu było parę określeń`. Ban według mnie słuszny...

Kiss_my_Ass
O.S.T.R.Y.

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #6  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 15:53   
"Byla zmiana mapy trafil mi sie taki team ze zostawalem sam na 4 wiec mialem powody do podenerwowania... "

team był wyrównany ... ! kolejne kłamstwa z twojej strony jedno ci udowodniłem będziesz się tak bawił ?

"Nie trzeba lekow, a tak pozatym to jakie zachowanie?? Ok powiedzialem kur... , a cos pozatym??"

jakie zachowanie ? Masz świeci przykładem dla Graczy a twoim swieceniem jest rzucanie mięsem na prawo i lewo skoro nie umiesz trzymać nerwów na wodzy to masz problem !
w dodatku twoje kłamstwa takie jak NIE DAWAŁ UPOMNIENIA JA TYLKO GRZECZNIE SPYTAŁEM CO ONI ROBIĄ . Zbanowałem cię akurat za to bo widziałem ze już ci nerwy puszczają i zaczynasz być nie przyjemny poza tym nie tylko to kur.. było powodem bana

jak dla mnie kpisz sobie te 16+ na Admina to nie jest Głupiego wymysł szkoda tylko ze sytuacje zmuszają brać takie osoby jak ty... później wychodzą tego efekty .

Ostatnio zmieniony przez Kiss_my_Ass Czw 23 Gru, 2010 16:00, w całości zmieniany 1 raz  

Postawił 1 piw(a)
 #7  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 21:20   
Pierzu spokojnie ;)
Dostałeś bana tez według mnie słusznie i ta skarga w ogóle nie powinna się pojawić. Puszczały Ci nerwy. Reason dobry odpocząłeś mogłeś znowu na serwa wbić i wszyscy zadowoleni ;) )
Jeszcze nabijesz sobie ten lvl :P <killer>

Pierzu
ShitMaster&#8224

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #8  Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 10:36   
Ta.. Moze faktycznie mnie ponioslo, a wiec przepraszam i obiecuje poprawe. Skarga bez sensu. :|

ROCK 4 EVER!!!

Kiss_my_Ass
O.S.T.R.Y.

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #9  Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 11:22   
chyba sobie kpisz syneczku ze ja tak to zostawię za te oszczerstwa które tu rzucałeś w moją stronę

Piwa: 178/43
 #10  Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 13:54   
Dobra widzę że ja to rozstrzygnę ;]
Kiss_my_Ass, masz dowód w postaci ss-a lub demka?
23:18 :P

Pierzu
ShitMaster&#8224

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #11  Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 08:50   
Probowalem to zakonczyc ale kissowi to widocznie nie było na reke wiec ok...

Kiss_my_Ass napisał/a:
jak dla mnie kpisz sobie te 16+ na Admina to nie jest Głupiego wymysł szkoda tylko ze sytuacje zmuszają brać takie osoby jak ty... później wychodzą tego efekty .

A mi sie wydaje ze admina dostalem za nienaganna gre na prisonie i za to ze potrafie ogarnac server a,
nie za wiek.Nie wiem jak bylo z toba, ale na servie widze cie raz na ruski rok.
Kiss_my_Ass napisał/a:
team był wyrównany ... ! kolejne kłamstwa z twojej strony jedno ci udowodniłem będziesz się tak bawił ?

Heh dobre. Team nie byl wyrownany skoro wszyscy gineli zostawalem sam (oo tak swiadczy to otym jak bardzo wyrownany byl)
Kiss_my_Ass napisał/a:
w dodatku twoje kłamstwa takie jak NIE DAWAŁ UPOMNIENIA JA TYLKO GRZECZNIE SPYTAŁEM CO ONI ROBIĄ .

Byla zmiana mapy.. Owszem popuscily mi nerwy ale wczesniej odkad byles na servie zdazylo mi sie przeklnac ze 2 gora 3 razy , a ty we wszystkim widzisz klamstwo bo akurat jest ci to na reke.

a jak powiedzial bartek. Czy masz jakies dowody na to ze klamie??

ROCK 4 EVER!!!
Ostatnio zmieniony przez Pierzu Nie 26 Gru, 2010 15:20, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 4/30
 #12  Wysłany: Nie 26 Gru, 2010 16:02   
Pierzu napisał/a:
Ta.. Moze faktycznie mnie ponioslo, a wiec przepraszam i obiecuje poprawe. Skarga bez sensu. :|

Zamykam, bo tutaj za duży syf sie robi.
Jak ktoś będzie miał ochotę coś dodać to sobie otworzy.

A tak ode mnie:
Często widzę jak Pierzu używa nagminnie wulgaryzmów. Ban jak najbardziej słuszny był, ciesz się, ze tylko na tyle.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi