Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Zamknięty przez: Maryska
Wto 24 Kwi, 2012 20:00
Skarga na "Fingers da vinci" czy jakoś tak...
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:04   Skarga na "Fingers da vinci" czy jakoś tak...
Witam, Grając dzisiaj na serwerze ok. godziny 20:30, zauważyłem że inny gracz gra podejrzanie, zgłosiłem to na U@, lecz zamiast jakiejkolwiek reakcji ze strony admina ujrzałem tekst "To nagraj demko :) ". Admin nie wypełnia swych obowiązków, demka nagrywa się gdy nie ma admina i nie ma komu zrobić ssów... a gdy napisałem mu że złożę skargę, obraził mnie. Oto wycinek z konsoli (nie ma ssa bo mam win 7 i black screen) :

PsYcHoL. : Za co pisze na Ciebie skarge ?? :D
fingers da vinci : Nie wiem jakis ulomny czlowiek to jest xdd

Jedyne o co proszę, aby admini robili swoje, a przedewszystkim Finger.

Dzięki, Pirat.

Piwa: 3/4
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #2  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:17   
Nie chce mi się odpisywać na tego durnego posta ...

http://w4.wrzuta.pl/obraz/9w3IJ0X5p7C/de_aztec0005

http://w4.wrzuta.pl/obraz/6INnLRcSbK4/de_aztec0006

Musze coś jeszcze mówić ??

Dodam tylko, że to jest jakiś troll, który non stop spamował mi całego aztec'a przez u@ jak by był moim kolegą, gadał przez mikrofon mimo, że ma głos jakby nie ukończył 12 lat, ale już mu tego nie chciałem wypominać, bo by się pewnie wielce "pan" zbulwersował ;)

Zapytałem Ciebie na serverze kiedy napiszesz na mnie skargę odpowiedziałeś "Nie twoja sprawa"
Zgłosiłeś mi gracza więc go obserwowałem, nie Twoja sprawa jest kiedy to robię.

[edit]Przepraszam bardzo, że Cie uraziłem tym "ułomnym człowiekiem" :)

Ostatnio zmieniony przez fingers da vinci Pon 23 Kwi, 2012 20:20, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:18   
Pirat napisał/a:
nie ma ssa bo mam win 7 i black screen

Domyślne na F5 jest i zapisuje sie w cstrike lub cstrike_polish.

Pirat napisał/a:
fingers da vinci : Nie wiem jakis ulomny czlowiek to jest xdd

Za takie coś powinien co najmniej dostać upomnienie.

Czekam na wypowiedź Admina.

Postawił 2 piw(a)
 #4  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:23   
Masz jakeis dowody, ze napisal "jakis ulomny czlowiek" ?? ?

by Kacper: a może się nie wtrącaj? to nie jest temat do dyskusji otwartej.

bY Maryska: oto wycinek z logów Poke
L 04/23/2012 - 20:54:47: [adminchat.amxx] Chat: "fingers da vinci<119><STEAM_0:0:13367463><>" tsay "Nie wiem jakis ulomny czlowiek to jest xdd"

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:38   
getto napisał/a:
[edit]Przepraszam bardzo, że Cie uraziłem tym "ułomnym człowiekiem"

To mają być przeprosiny czy jakaś parodia? Wysil się bo zamiast upomnienia stracisz admina.

Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #6  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 20:42   
Proste, ze parodia ;)

"Zapytałem Ciebie na serverze kiedy napiszesz na mnie skargę odpowiedziałeś "Nie twoja sprawa"
Zgłosiłeś mi gracza więc go obserwowałem, nie Twoja sprawa jest kiedy to robię. "

Wytłumaczyłem się. Są do tego screen'y co on mi pisał chciałbym jeszcze ująć ze spamował mi tym ze dostane perma przez całą mapę.

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 21:33   
Pirat napisał/a:
ulomny czlowiek

To sobie mów do kolegów na swoim podwórku. Masz się stosownie zachowywać wobec graczy jacy by nie byli. Nie potrafisz sobie poradzić ze spamem na u@ to znaczy że nie nadajesz się na admina. Wkurw mnie jeszcze bardziej. Czekam na poważne przeprosiny.

Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #8  Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 22:00   
Nie rozumiem kogo ja mam przepraszać ? Jeżeli mam się zwierzać typkowi, który cała mapę wkurza ludzi i trolluje server to dziękuje bardzo :) Jeżeli gracz nie zachowuje się stosownie do mnie to ja nie będę się stosownie zachowywać do niego to jest proste i logiczne ;) Trochę przykre jest to, że admini tutaj uważają się za nie wiadomo kto wie kogo ;) Na większość "lekkich" rzeczy na serverze przymykam oko kiedy inni admini z wielka ochotą wlepili by temu komuś bana.

Gracz to człowiek , admin to człowiek , HA i HM to też człowiek wiec nie rozumiem czemu tak się bulwersujesz... Każdy do każdego powinien się odnosić z takim samym szacunkiem ;)

Rzadko, który z tych głównych adminów bywa na servie, ale prawda jest taka, ze ja do każdego piszę z takim samym szacunkiem. Czy to admin czy to grasz mnie to nie obchodzi - to człowiek, ale nie wiem czy Wy to widzicie ;)

#9  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 00:38   
Muszę tu napisać gdyż zdziwiło mnie zachowanie tego admina, jestem bratem Pirata i sam doradziłem mu żeby napisał skargę. Nie wiem po co dałeś te ss'y bo nic złego na nich nie ma. Żadnej obrazy ani nic takiego, w porównaniu do Ciebie. A to że niby ma głos jak 12 latek to zwykła przyczepka żeby się wykręcić od tego jak się odnosisz do gracza który zgłasza Ci jedynie podejrzenia wobec innego gracza... Jesteś 1 adminem z tej serwerowni który jest tak niemiły. Dziękuję dobranoc .

[edit] fingers: Mówisz, że jestem nie miły bo widziałeś jak się odniosłem do Twojego brata ? Jakby Twój brat tak powiedział do innego admina to by wyłapał na twarz od razu perma, uwierz mi ;) Nigdy tutaj nie grałeś, więc nie gadaj na kogokolwiek temat. Konto na forum założyłeś wczoraj tylko po to żeby obronić brata ? Haha... Żałosne ;)

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 06:16   
Maryśka weź to załatw bo ja mu zaraz jebne bana na forum i serwerze.

Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #11  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 07:41   
Szkoda, że grasz na tej serverowni tak krótko typie ;) Nie widziałem Ciebie nigdy więcej wiec nie wypowiadaj się jaki jestem. Skoro typ mi spamuje całą mapę, że dostane bana to chyba jest logiczne, że ja tez nie będę się stosownie do Twojego brata zachowywać.

PS. Widzę, że Twój brat sam nie umie załatwić sprawy, haha.

#12  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 08:04   
Kilka lat nie gram fakt :) Ale ok miesiąca będzie, za to widzę że ty dalej obrażasz i starasz się go ośmieszyć, tyle że tylko się błaźnisz i pokazujesz swój poziom. Nie potrafisz przyznać się do błędu tylko ciągle się wykręcasz...

[edit] fingersCo ?? Jakiego błędu nie rozumiem ... ? Chodzi Ci o to, że nie powiedziałem Twojemu bratu, ze obserwuje typa, którego mi kazał sprawdzić czy co .. ? I nie mam zamiaru więcej z Tobą pisać. Skoro Twój brat złożył skargę to niech on teraz pisze a nie Ty to robisz za niego. Jeżeli masz jakiś problem zrób drugi temat z osobna skargą.

"widzę że ty dalej obrażasz i starasz się go ośmieszyć, tyle że tylko się błaźnisz i pokazujesz swój poziom" - a Twój brat jaki poziom reprezentował mówiąc mi 5 razy na rundę, że mnie zbanuje i dostane perma ??

Piwa: 31/46
 #13  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 09:18   
Następny post H@ lub HM, inaczej nagrody.

Piwa: 313/67
 #14  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 10:24   
Joint_sK, Nie.

Po przeczytaniu tej całej sytuacji jestem po części za getto i po części Kacper. ADMIN powinien być opanowany, wyrozumiały, sprawiedliwy i przede wszystkim zachowywać się względnie do sytuacji. Prawda jest w tym, że każdemu mogą puszczać nerwy ale musisz sobie poradzić wtedy z takimi graczami. Grając na PB nerwy bardzo szybko puszczają przez graczy ale trzeba się opanować i ogarnąć sytuację (zazwyczaj zaczynają się wyzwiska itp.), która kończy się zazwyczaj tekstami typu "nie obchodzi mnie , że jesteś adminem" "to że jesteś adminem to se możesz wszystko" albo "jesteś zjebanym adminem nie pozwalasz siębawić itp" wtedy zazwyczaj odpowiada się "Jestem tutaj by utrzymać porządek i uspokoić takie dzieci jak Ty" albo troszkę ostrzej zależy od gracza i jego języka. Jednak wyzywać się nie wyzywamy tak na serio(padają określenia typu : żyd, murzyn, chujku, pało itp) bo trzeba trzymać dobry kontakt z graczami. Jednak przy takim serwerze to niestety dobry kontakt ciężko złapać bo ludzie się przejmują fragami i lvl a nie zabawą, dlatego powinieneś utrzymać spokój, upomnieć gracza i ewentualnie kick za niewłaściwe zachowanie. Ale nie ponosić się negatywnym emocjom bo niestety może to się źle zakończyć. Musisz uważać na język, ponieważ każdemu może się nie spodobać to co piszesz i może zawsze złożyć skargę na Twoje zachowanie.

I tyle w tym temacie, nie ma co się kłócić tylko trzeba spokojnie się dogadać i spojrzeć ze wszystkich stron na tą sytuacje.

//edit :

Nie tłumacz mi co i jak bo nie chodzi o to. Zaszła taka sytuacja a nie inna i tyle. Małyśśśskaa przyjdzie, przeczyta i wyjaśni się. Nie edytuj każdemu po kolei też posta, napisz posta z odpowiedziami do każdego i tyle.

Piwa: 4/10
 #15  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 13:01   
Nie wiem o co taki wielki szum się rozchodzi... Wg. mnie składasz skarge na admina który napisał do Ciebie że jestes ułomnym człowiekiem to jest kompletna głupota takie sprawy można załatwić między sobą a nie lecieć ze skargą o taką błahostkę, to jest 1 sprawa... 2 jest taka że gram często, widze kiedy jest fingers i to co wymyślasz żeby uchronić swojego brata Marcinie to jest kompletna żenada... Nie wymyślaj żadnych rzeczy, bo fingers nie próbował go ośmieszyć... jeżeli twoim zdaniem on go ośmieszył tym tekstem... to nie mam pytań, ale jeżeli chodzi o co innego to może napisz to na forum niech wszyscy wiedzą jak Fingers starał się go ośmieszyć, bo grałem wtedy i pamiętam że nawet w najmniejszym stopniu tego fingers nie próbował, ale może nieee ,może wg. Ciebie ośmieszeniem dla Twojego brata jest to ze Fingers dobrze gra i go zabija ?

Piwa: 329/80
 #16  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 18:27   
Zaraz jebnę jednemu i drugiemu.
Po 1 getto masz przeprosić gracza, zgłosiwszy się na admina masz za zadanie pomagać graczom na Poke a nie ich wyzywać, masz mieć cierpliwość i wyrozumiałeś do pewnych spraw. Gracze tacy są że ciągle im coś nie pasuje zawsze są niezadowoleni z adminów.

A ty Pirat nie jesteś lepszy, składać skargę za takie coś

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Postawił 1 piw(a)
 #17  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 18:32   
Jak to za takie coś, nie dość że mu zgłosiłem dziwne zachowanie gracza, a ten mi napisał żebym kręcił demo, to jeszcze mnie obraził. A na aztecu to sobie jaja robiłem, cóż, są admini z którymi można pogadać i pożartować, przy czym pełnić obowiązki admina i tacy co uważają się za panów i władców... Już tu nie będę nic pisać, bo temat zaczyna być śmieszny, znajomki zaczynają go bronić i nie ma sensu, najlepiej wytykać co popadnie, a nie przyznać się do błędu...

Pozdrawiam.

Piwa: 329/80
 #18  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 18:45   
Pirat napisał/a:
a ten mi napisał żebym kręcił dem.

daj mi ss tego to wyleci z admina. logę dać ci logi z tego dnia

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #19  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 18:54   
Pisałem tak bo mnie wkurzyłeś. Gdybyś nie pisał mi non stop na aztecu takich bzdur to by akcja się inaczej potoczyła ;) Napisałem żebyś kręcił demo, ale MIMO to go OBSERWOWAŁEM. Mówisz, że znajomi mnie zaczynają bronić ? Ciekawe, bo do nikogo nie pisałem, ale to Ciebie brat próbuje wybronić ;)

"A na aztecu to sobie jaja robiłem"

Szkoda, że robiłeś sobie te jaja ze mnie ;) Bo gdybyś tak napisał do SpeedVilliego, Maryski albo Bartka to założę się, że byś poleciał w 5 sekund ;)

PS. Za te Twoje "jaja" cały server mi pisał na PW żebym coś z Tobą zrobił, bo wkurzasz tylko ;) Nadal nie widzę mojego błędu. Zgłosiłeś mi gracza, wiec go obserwowałem ale nie musiałeś o tym wiedzieć, że go obserwuję. Przypomnę Ci jeszcze, że napisałem tak tylko ze względu na to, że Ty mi tak samo odpisałeś gdy Cie zapytałem kiedy wrzucisz skarge, Twoja odp to "Nie twoja sprawa" ja Ci odpowiedziałem w ten sam sposób gdy mi go zglosiłes ;)

Pozdrawiam fingers i nie mam czasu więcej tracić na tego durnego posta, jeżeli uważacie, że za zdejmowanie admina za takie coś jest słuszne, to Wam powiem, że to nie jest słuszne ;)

bY Maryska: więc nie przeprosisz?
fingers : Jeżeli On mnie przeprosi, to nie widzę przeszkody.

Ostatnio zmieniony przez fingers da vinci Wto 24 Kwi, 2012 19:27, w całości zmieniany 3 razy  

Postawił 3 piw(a)
 #20  Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 19:07   
PiratD Wnerwiaj cały serwer nadużywaniem Mikra i nic mu nie pasowało. Jego brat teraz próbuje go bronić a każdy admin jest po stronie PiratDa .

Jeśli chodzi o fingers'a jest miłym i ogarniętym adminem, który pomaga nowym graczą, bez żalu oddaje pokemon (jak mało kto) więc nie wiem o co ci chodzi z resztą ten gracz zamykał (nicku nie pamiętam) i bocił, ale fingers go sprawdzał a on potrafi rozróżnić czita od pro gracza

PS. PiratD wyzywał cały serwer bo nie mógł nikogo zabić. Jezeli ktos na servie coś ma to fingers o tym i tak sie dowie pierwszy
Ostatnio zmieniony przez kein Wto 24 Kwi, 2012 19:10, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi