Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: go , ogarnijcie , wescie

Zamknięty przez: Rooney
Czw 23 Gru, 2010 13:25
WEŚCIE GO OGARNIJCIE
Autor
Wiadomość
Aj lof ju ^^
zjem cieu

Piwa: 4/20
Ostrzeżeń:
 3/5/10
 #1   Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 10:36   WEŚCIE GO OGARNIJCIE
Weście ogarnijcie k**** tego jasia napisalem mu zeby wbił jak może na pokemoda a on mnie zignorował czekam 3 dni albo niech ktoś inny da mi tego expa i hasło .

(zignorował mnie oczywiście na gg i nie moge do niego pisac xP)

Nooke
Acid

Piwa: 23/25
 #2  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:19   
Wyobraź sobie, że JaSio ma tyle obowiązków ile cała twoja rodzina razem. Jakim cudem ma znaleźć czas i chęci, tymbardziej, że spamujesz mu jak noob. Jeśli ma czas to wchodzi, jeśli nie ma to nie wchodzi no proste.

Aj lof ju ^^
zjem cieu

Piwa: 4/20
Ostrzeżeń:
 3/5/10
 #3  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:22   
Może i ma dużo obowiązków ale ile zajmuje wejscie na server i danie expa ??

xSw
(L)

Piwa: 62/17
 #4  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 11:48   
Jedyny kto tu powinien się ogarnąć to Ty - Minka.

Piwa: 41/61
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 12:18   
"Ad venerem quicumque voles attingere suam, si modo duraris, praemia digna feres - ktokolwiek zechce dotknąć przedmiotu swej miłości, jeżeli tylko wytrwa, otrzyma należną nagrodę."

Minka - ogarnij się i po prostu czekaj. Niektórzy nawet zamawiali exp/legendy na wakacjach i czekają, bo wiedzą, że JaSiO jest także człowiekiem takim jak wszyscy inni - ma obowiązki i chyba ma prawo odpocząć od Csa i tego wszystkiego.

Proszę o zamknięcie temtu, a ty ;DMinka - czekaj, czekaj, czekaj, wytrwale aż dostaniesz to co chciałeś.

@down Masz troche racji, Jasio powinien zmienić opis kupna expa/legendy, na taki, że teraz ma ten wypoczynek i nie będzie dawał legendy.

No, ale z tego co wiem to ^^Maryśka też może dawać legendy/expa i inni HM chyba raczej też.
Ostatnio zmieniony przez .prepare to fight. Czw 23 Gru, 2010 12:50, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 40/36
 #6  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 12:43   
AlpheR napisał/a:
"Ad venerem quicumque voles attingere suam, si modo duraris, praemia digna feres - ktokolwiek zechce dotknąć przedmiotu swej miłości, jeżeli tylko wytrwa, otrzyma należną nagrodę."

"Żelazna wytrwałość i wyrzeczenie bez skargi to dwa skrajne bieguny ludzkiej siły."

Minka - ogarnij się i po prostu czekaj. Niektórzy nawet zamawiali exp/legendy na wakacjach i czekają, bo wiedzą, że JaSiO jest także człowiekiem takim jak wszyscy inni - ma obowiązki i chyba ma prawo odpocząć od Csa i tego wszystkiego.

Proszę o zamknięcie temtu, a ty ;DMinka - czekaj, czekaj, czekaj, wytrwale aż dostaniesz to co chciałeś.

Po co kupuje się exp? By nie tracić czasu na wbijanie go. Jeżeli Jasio już tak upiększył opis, że expa dostaniesz w ciągu 48h po kupieniu to dlaczego w takim razie tak nie jest?
A jednym z obowiązków chyba jest zajmowanie się serwerem? Zamawiali exp/legendy na wakacjach i spokojnie czekają na zrealizowanie? Ciekawe. W takim razie chyba oddali pieniądze bez celu. Wiem, że narażam się HeadModom i Deedowi co raz bardziej no, ale co zrobię... Kolejny człowiek zamówił coś, czego w dalszym ciągu nie widział.
Pieniądze idą na utrzymanie serwerów, ale gracz powinien dostać coś w zamian.
Tutaj kolejny taki przypadek. Tutaj

Zaraz ktoś powie, że Jasio ma urlop. Wypowiada się w większości tematów, a tutaj lub w podanym przeze mnie?

Postawił 1 piw(a)
 #7  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 12:56   
Wlasnie bardzo dobrze Vibrus, że poruszyles ten temat.
Rozumiem, że ma obowiązki, kazdy ma z tym ze jeden bardziej inny mniej czasochlonne, ale on aktualnie praktycznie wogole nic nie robi, wiec jaki jest sens pelnienia przez niego funkcji h@? A wy wszyscy jesteście uzaleznienie od niego to piszecie bzdurne uzasadnienia typu" Jasio tez jest czlowiekiem".
Albo taki Nooke - fajnie ze mu liżesz dupe bo chcesz mieć adma, ale czasem zastanów sie co piszesz. Skad mozesz wiedziec ze cala rodzina minki ma mniej obowiazkow? Pozatym jaki prawem smiesz twierdzic ze spamuje jak noob? Zaplacil to wymaga.

Piwa: 206/117
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #8  Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 13:25   
;DMINKA, Poczekaj az dostaniesz i juz albo wbij na mumble popros maryske lub jasia ZAMYKAN TEMAMT BO BEDZIE SPAM

Gość Postaw Piwo Suszy Mnie !!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi