Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: megatron , zastraszanie

Zamknięty przez: ^^^Deed
Pon 01 Kwi, 2013 02:14
Zastraszanie Megatron
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #1  Wysłany: Czw 28 Mar, 2013 14:33   Zastraszanie Megatron
Nick: M3G@TR0N
Ip:89.238.22.71
Czas/Data: Dzisiaj 14:10-14:25
Dowód: http://www65.zippyshare.com/v/44837412/file.html
http://www65.zippyshare.com/v/20933818/file.html
http://www65.zippyshare.com/v/3376145/file.html

Wypowiedź: Typek zastrasza mnie i admina włochatego, w dodatku mówi,że ja wyzywałem ^^^Deeda wraz z Włochatym, niech pokaże na to dowód, i niech to nie będzie wycinek z konsoli bo to jest bardzo prosto podrobić, albo niech będzie wycinek ale w czasie ostatniego tygodnia, bo jest HLTV, ono pokaże czy wyzywałem ^^^Deeda ..

Edit:// Nie,nie taki pewny siebie byłeś proszę ss'y z dowodami kozaku ;)

EDit: ty mi nie mów co mam robić, bo dobrze wiemy,że płaczesz co chwile na serverze i oszukujesz z screen shotami, byłeś taki pewien, że my go obrażamy, wstaw je, zobaczymy kozaku.

Edit: Obrażaj dalej koleś .. Zero kultury i ty jesteś dojrzały i taki dorosły ..

Edit: Nie rozumiem cie kompletnie rozmawiamy o grze i o obrażaniu a ty o kontaktowaniu się telefonicznie ..
Ostatnio zmieniony przez Szjusi Czw 28 Mar, 2013 15:07, w całości zmieniany 4 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #2  Wysłany: Czw 28 Mar, 2013 14:43   
Jestes dnem,dnem jeszcze raz dnem! Wyzywaliscie ^^^Deeda i mam na to dowody ale wiesz szanuje wlochatego chociaz czasami mnie denerwuje i te dowody zostawie sobie, a jezeli ty uwazasz ze jesli ja pisze ze mam drugie ss na ciebie i twoim zdaniem to jest zastraszanie to idz sie lecz, i proponuje ci zmienic dilera albo isc do szkoly niedorozwiniety nastolatku, napisales "typek" ale jak moge wywnioskowac z twojego pisma masz maximum 15 lat czyli jestem starszy od ciebie o 12 lat, takze z wiekszym szacunkiem szczeniaku.

/Nie umiesz czytac? Dowody zostawie dla siebie a jak bede chcial to wstawie, i jak juz wczesniej wspomnialem wiecej szacunku. Ja, ty i Deed wiemy co potrafisz zrobic takze pilnuj sie bo deed z tego co pamietam dal ci ostatnia szanse.

/Ty jestes albo uposledzony albo ulomny nie rozumiesz? Ja teraz skonczylem temat chcesz to sobie pisz malolacie ja juz tu nie zawitam na temat. Pa :*

/A widzisz jednak zajrzalem bo sie nie moge powstrzymac. Piszesz ze ja nie mam kultury i ze jestem niewiadomo jaki, widze ze jestes w wieku dojrzewania tak znam to, burza hormonow itp. ale emocje idz wyladuj na dwor, potrenuj cos, mowie ci naprawde mozna sie odstresowac itp. , no nie wiem moze szukasz klopotow zaczepki? Idz na ulice napewno znajdziesz, ja nie jestem w twoim wieku zeby sie z toba bawic na stronie internetowej, masz problem napisz pw skontaktujemy sie telefonicznie.

/Bo jestes na tyle niedorozwiniety ze nie rozumiesz, napisz pw podam ci numer wyjasnimy sobie sprawe telefonicznie.

edit by rzepsky: rozumiem wasze wypwiedzi ale prosiłbym bez obelg.

@Ava Jak na wiek 27 lat, który rzekomo masz, to nie masz za grosz kultury co potwierdziłeś swoją wypowiedzią.

/Moze mam moze nie, Ava ale nie tobie to oceniac, jestes tylko osoba na pewnym stanowisku w tej sieci to sie nie wywyzszaj.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi