Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fisher/unban , skarga

Zamknięty przez: Kacper
Pią 29 Sty, 2010 18:18
Skarga Fisher/UnBan
Autor
Wiadomość

Ostrzeżeń:
 6/5/10
 #1   Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:00   Skarga Fisher/UnBan
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.skserv.pl
[AMXBANS] Reason: 'Wyzyawsz Admina od botow.'
[AMXBANS] Length: '1 week'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:20473777'
[AMXBANS] Your IP: '195.66.17.44'
[AMXBANS] =========================================

Cytuje siebie "Daj bana HK Bartek" <-- Uzywał aim bota co widzieli wszyscy na serverze
Za co dostalem Kicka. Wszedlem jeszcze raz i poprosilem zeby Admin Fisher wszedl na Speca i sam zobaczyl. Oczywiscie Olał mnie... jak wczesniej mi mowil 15 lat rozumie wiek buntowniczy ale szacunku troche. HK Bartek haxowal dalej walil po 5 glowek w kilka sekund. Fisher nic wiec poprosilem maestra. Cytuje "Masestro zbanuj go bo ten Bot chyba nie umie" za co dostalem bana. <lol2> Gratuluje admina. Prosze O UnBana i na przyszlosc bardziej wiekowych adminow. Dzięki.
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 329/80
 #2  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:05   
Masz może jakiś ss z konsoli ?

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Piwa: 473/14
 #3  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:14   
Już wstawiam ss-a :)
SS:
http://img253.imageshack..../halflife87.png

Cytat:
Cytuje siebie "Daj bana HK Bartek" <-- Uzywał aim bota co widzieli wszyscy na serverze
Za co dostalem Kicka. Wszedlem jeszcze raz i poprosilem zeby Admin Fisher wszedl na Speca i sam zobaczyl. Oczywiscie Olał mnie... jak wczesniej mi mowil 15 lat rozumie wiek buntowniczy ale szacunku troche. HK Bartek haxowal dalej walil po 5 glowek w kilka sekund. Fisher nic wiec poprosilem maestra. Cytuje "Masestro zbanuj go bo ten Bot chyba nie umie" za co dostalem bana. Gratuluje admina. Prosze O UnBana i na przyszlosc bardziej wiekowych adminow. Dzięki.

A to wyjaśnienie:
Nie mogę dawać banów bez pokrycia (demko ss) co mi to da że jeden gracz powie że ma a inni powiedzą że nie ma? :o Byłem cały czas na spectie. Jestem na niewidoku (widzisz tak jakbym był w drużynie). Następnym razem poczytaj sobie o pracy admina. Najpierw wszystkich skanuje potem gram lub robię to podczas gry lub też na niewidoku!
Myślę że przyjąłeś to do wiadomości.
Nie olewam graczy. To że używam opcji która umożliwi mi dokładne rozpoznanie cheata jest u innych traktowanie jak olewanie to spoko ;/ Jeszcze bezczelnie piszesz na chacie ogólnym zamiast zgłosić do na u@ (chat dla adminów) byś go przepłoszył i co? Nikt by go nie zbanował bo IP nikt nie miał itp... Ogarnij się chłopie bo długo na kłamstwach i próbach ich nie ujedziesz. Jeszcze kilku graczy pisało że wyzywanie adminów grozi banem a ty nadal swoje pozdro 666 ;***

Dosyć mam już skarg. Dziś pierwsza ale wczoraj 3 wszystkie wyjaśnione i nic nie było prawdziwego najpierw miejcie twarde dowody nie tylko plotki a potem róbcie skargę.

Bezczelność:
Cytat:
Gratuluje admina. Prosze O UnBana i na przyszlosc bardziej wiekowych adminow
Ostatnio zmieniony przez F!sh3r Pią 29 Sty, 2010 17:35, w całości zmieniany 3 razy  

Ostrzeżeń:
 6/5/10
 #4  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:33   
Chyba jestes od tego zeby wejsc na specta jak tos alarmuje ci 5 minut ze typek ma haxa a ty nic tylko Level bijesz. Dojrzałość czlowieka? Synku zastanów sie co mówisz...
Dojrzałość - W szerokim znaczeniu dojrzałość określa się jako optymalny poziom możliwy do osiągnięcia na określonym etapie rozwoju, w warunkach, w jakich jednostka żyje, jako końcowy rezultat całego procesu rozwoju dziecka, obejmujący zespół właściwości fizycznych i psychicznych odpowiadających właściwościom większości dzieci tej samej płci, żyjących w analogicznym środowisku społeczno-kulturowym. W wąskim znaczeniu mówi się o dojrzałości w odniesieniu do jednej sfery rozwoju, jak np. fizycznej, uczuciowej czy moralnej, czy o dojrzałości dziecka do nauki szkolnej.---- Dalej myslisz ze jestes dojrzaly i osiagnoles swoj optymalny poziom w wieku 15 lat? No to gratuluje poziomu.

Btw. Ban na tydzien za -bot-? ŻeNuA... Boty tak sie zachowuja jak ty nic nie pisza na nic nie reagują tylko strzelają ten koles sam sie przyznal przecież ze ma Aima bo mu slabu szło nie zaprzeczysz..... I jeszcze Jedno NAUCZ SIE GDZIE SĄ TEKSTURY. STEAM 2009 Pewnie albo nawet 2010. Pozdro Dla innym adminow z SK Czekam na Rewanż-RWTEAM

#5  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:38   
kondzio2245:
Przecież napisałem tobie naucz się czytać !
Cytat:
Byłem cały czas na spectie.

Tylko na niewidoku. Zwykły gracz widzi mnie tak jakbym był w czyimś teamie.
Nie mów do mnie synku bo nie jestem twoim synkiem <fuck> .
Cytat:
5. Obrażanie ADMINA = Ban 7 Dni - Perm

Czytałeś regulamin serwera? Chyba nie. Polecam krótka lektura a ile korzyści przyniesie.
Polecam również przeczytać coś o kulturze bo widzę że zaglądnąłeś na wikipedię odnośnie dojrzałości której i tak nie posiadasz. Wiem co to być dojrzałym. Sytuacje pozornie łatwe pokazują niektórych dojrzałość i właśnie ta sytuacja pokazała twoją dojrzałość do sytuacji czyli nic.

Dziękuję i żegnam.

Cytat:
NAUCZ SIE GDZIE SĄ TEKSTURY

Na cs_italy_v2 na dachu siedziało dużo ludzi najpierw slapałem żeby zeszli nie słuchali kick.

Wiem dużo więcej niż tobie się wydaje. Mam nadzieję że ta sytuacja coś ci powie o sobie.
Bo widzę że ktoś tu nie jest wychowany oraz jest bardzo pewny siebie...

To wszystko co chciałem napisać na ten temat. Obraza to obraza.
Nie ma mniejszej kary za obrazę. Tu mogę powołać się na regulamin. Spójrz na sytuację.
^^^Deed to też Administrator serwerów gdyby On grał a ty byś Go nazwał botem też byś dostał bana tylko że permanentnego. Jak chcesz kłamać rób to na innej serwerowni.

Cytat:

Jak masz taki wiek wpisany to czemu piszesz posty jak dzieciak? :o

Polecam również:
http://bany.skserv.pl/ban_details.php?bid=9886

Gracz BARTEK 1908
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 195.13.38.159
Zbanowany 29-01-2010 - 16:49
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód Aimbot
Zbanowany przez admina F!sh3r ()
Zbanowany na serwerze sKserV.pl [Diablo][S/NS]@Hostvision.pl (cs_office)

Dziękuję ;***** Następna skarga która nie ma pokrycia w rzeczywistości.
Ostatnio zmieniony przez F!sh3r Pią 29 Sty, 2010 17:46, w całości zmieniany 4 razy  

Ostrzeżeń:
 6/5/10
 #6  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:45   
Ten srodkowy palec to se mozesz w dupe wsadzic i powąchać, zobacz co pisze o dojrzalosci na wikipedi.... Jestes taki dojrzaly ze zaczynasz obrazac no no....
Regulaminu nie czytalem i nie przeczytam <fuck> Jesli twoje zdjecie masz jako avatar
to nie rób z siebie większego idioty i zmień je.... Synku moge do ciebie mowic bo jestes dla mnie smark co napina przed monitorem, zaiwestuj w mikrofon to zaprosze cie na mój kanal ventrilo to sobie wszystko wyjaśnimy. Współczuje rodzicą z calego serca.

Ostrzeżeń:
 6/5/10
 #7  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:46   
Btw. SK to sieć serverów nie serverownia nie wiem skad ci to do glowy przyszlo.. Ubogie slownictwo

#8  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 17:50   
kondzio2245:
Środkowy palec zrobiłem ponieważ przegiąłeś i to po bandzie.
Nie widziałem co pisze o dojrzałości na wikipedii. Po co mi ta informacja jeśli to napisali ludzie tacy jak my. Regulaminu nie czytałeś to poczytaj a potem rób bzdurne tematy.
W regulaminie wszystko jest.
Nie to nie moje zdjęcie to jest zdjęcie z http://www.youtube.com/watch?v=ayp2BsdRhw8.
Polecam obejrzeć fajna nute (koniec offtopu). Nie jestem dla ciebie smark udowadniasz właśnie że ban jest słuszny oto cytat:
Cytat:
Synku moge do ciebie mowic bo jestes dla mnie smark
!
Mam mikrofon chcesz możemy pogadać. I zobaczymy kto tu jest większy "smark". Nie dokończę ostatniego zdania twojego bo aż żal komentować!
Jeszcze jedna obraza poleci warn +1 na forum...

Cytat:
Ubogie slownictwo

A ja widzę że ty masz bogate słownictwo przekleństw/obelg. Gdyby to twoi Rodzice zobaczyli to już by był szlaban. Moja Matka i mój Tata przynajmniej mają nademną kontrolę (rodzicielską). A nie jak ty masz wolną rękę jeszcze zobaczysz że samemu nic nie zrobisz.
Jeszcze chcę być miły ale już powoli tracę równowagę...

P.s:
Warn za 2 post pod postem. Nie słuchasz nas, nie czytasz regulaminu. Ogarnij...

EDIT bY Marta: biedny Fishu, mistrzu opanowania <głaszcze>

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 18:18   
F!sh3r, nie tłumacz się tak dokładnie(chodzi o ten niewidok)

kondzio2245, za cwaniakowanie i obelgi w kierunku admina na forum WARN+2
a za to co powiedziałeś na na serwerze dołożę Ci jeszcze tydzień żebyś sobie przemyślał, że admin to ktoś kogo należy szanować, bo stara się o uczciwą rozgrywkę na serwerze, a nie traktować jak sługusa.

EDIT: przeczytałem właśnie co napisałeś kondzio2245. Żegnamy się na zawsze.

Ostatnio zmieniony przez Kacper Pią 29 Sty, 2010 18:20, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi