Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kilka , ulepszen

Zamknięty przez: ^^^Deed
Sro 02 Paź, 2013 23:02
Kilka ulepszen
Autor
Wiadomość

Piwa: 2/4
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Wto 24 Wrz, 2013 17:43   Kilka ulepszen
Witam , chciałem zaproponować kilka zmian . No więc :

Po 1 - Zrobić tak żeby każdy członek Party mógł dodawać nowych graczy a także ich usuwać .

Po 2 - Można by zrobić tak aby ten Najemnik był niewidzialny lub bardzo słabo widzialny , ponieważ czasami przeszkadza w strzelaniu lub ukryciu się .

Po 3 - Może jakoś wyrównać klasę Dialbo bo porównując ją do Mefisto jest dużo lepsza ( Szczególnie chodzi mi tu o skilla Dialbo czyli Inferno . Zabiera straszne dużo HP ).

Po 4 - Zamiast zwalniać najemnika można by było ustawić opcje Sprzedaj Najemnika . Za sprzedaż dostawało by się połowę złota za które się go kupiło .

To tyle jak na razie . Proszę o wasze zdanie na ten temat :] MaLinA :>

@@ Edit

Po 5 - Zwiększył bym pojemność skrzynki ( chodzi mi o złoto ) żeby mieściło się 60k i nie zwiększało się z lvl'em.

@@ Edit2

Po 6 - ( Pomysł Mastera ;] ) Ustawić automatyczny interp i rate przy wchodzeniu na serwer . Nie bd płaczu typu "nie masz glowy" .

Feel mam na kucaka chodzić non stop ? .

Proszę o Pomoc : http://skserv.pl/problem-vt29930.htm#124096
Ostatnio zmieniony przez *[M]aLinA* Pią 27 Wrz, 2013 15:12, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

FeelTheRush!
Die Bitch :D

Piwa: 13/16
 #2  Wysłany: Wto 24 Wrz, 2013 17:51   
1. NIE .. bo po to jest lider zeby rzadzic party

2.NIE :D kucnij sobie i on znika:)

3.tu sie zgadzam .. diablo 10 lvl podleci z inferno kilka sekund i nawet 100 kleka wiec za mocny jest

4.przydalo by sie takie cos :D TAK
lefthook: nie bd udowadnial
lefthook: on tu musi latasa na mnie..

Piwa: 8/14
 #3  Wysłany: Wto 24 Wrz, 2013 18:26   
taa tylko ja najpierw musze podbiec tym diablo by Ci te obrazenia zadac a uwierz to nie az takie latwe ;] ale rowneiz uwazam ze mefek jest za slaby ... widac i slychac meteor dokladnie miejsce gdzie wyladuje i to jest mega beznadziejne teraz uciec przed meteorem jest banalnie latwe ;]

co do najemnikow jesli kupiles jakiegos a chcesz innego to masz pecha :p wlasnie dobrze ze sie nie zwraca zloto w zadnej ilosci .. latwiej byloby kupic nastepnego ...

co do Party to to samo zdanie co feel xd

zelooo
Doświadczony

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013 16:08   
Ja jestem tylko za usunięciem dźwięku meteoru. Jeśli gracz nie wie ze w tej chwili meteor spadnie i gdzie to jest to dużo wygodniejsze.

^Pezet
The Best

Piwa: 16/12
 #5  Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013 18:01   
ja bym z najemnikiem zrobił tak że lv najemnika by zostawał a można by było kupic nowego , takie coś jak klasy tylko że dla najemników że jak usuniemy najemika i weźmiemy nowego i go znów odwołamy i przywołamy starego to by lv był a nie trzeba od nowa nabijać :) TROCHĘ zamieszałem wypowiedź ale chciałem to dobrze zilustrować :P

Shedy
Slasher

Piwa: 9/42
 #6  Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013 19:16   
hmm może by tak można by było wykupywać miejsca do party za np 10k złota 1 miejsce
i maxymalna ilość dokupionych miejsc nie większa niż 5

Piwa: 111/3
 #7  Wysłany: Czw 26 Wrz, 2013 19:52   Re: Kilka ulepszen
*[M]aLinA* napisał/a:
Witam , chciałem zaproponować kilka zmian . No więc :

Po 1 - Zrobić tak żeby każdy członek Party mógł dodawać nowych graczy a także ich usuwać .

Po to jest lider, aby tym zarządzał.

*[M]aLinA* napisał/a:
Po 2 - Można by zrobić tak aby ten Najemnik był niewidzialny lub bardzo słabo widzialny , ponieważ czasami przeszkadza w strzelaniu lub ukryciu się .

Kucasz i go nie ma.

*[M]aLinA* napisał/a:
Po 3 - Może jakoś wyrównać klasę Dialbo bo porównując ją do Mefisto jest dużo lepsza ( Szczególnie chodzi mi tu o skilla Dialbo czyli Inferno . Zabiera straszne dużo HP ).

Osobiście narzekam na tego skilla, ale nie uważam, aby potrzebował on osłabienia, dlatego że przeciwnik musi być przy tobie, aby skill coś zrobił.

*[M]aLinA* napisał/a:
Po 4 - Zamiast zwalniać najemnika można by było ustawić opcje Sprzedaj Najemnika . Za sprzedaż dostawało by się połowę złota za które się go kupiło .

W diablo 2 nie ma czegoś takiego jak sprzedaż najemnika, więc czemu tutaj miałoby być.

*[M]aLinA* napisał/a:
Po 5 - Zwiększył bym pojemność skrzynki ( chodzi mi o złoto ) żeby mieściło się 60k i nie zwiększało się z lvl'em.

Wolę skalowanie z levelem, jeśli jest wg. was za mało miejsca na złoto, to może da się zwiększyć wzrost miejsca.

napisał/a:
ale rowneiz uwazam ze mefek jest za slaby ... widac i slychac meteor

Moim zdaniem meteoryt jest ok. Nie zawsze da się uniknąć, nie zawsze go widać - dla mnie spoko, o wiele lepiej niż kiedyś.

napisał/a:
hmm może by tak można by było wykupywać miejsca do party za np 10k złota 1 miejsce
i maxymalna ilość dokupionych miejsc nie większa niż 5

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że deed mówił, iż ma zamiar coś takiego zrobić.
Poza tym, myślę że ilość miejsc powinno być zdefiniowana przez ilość graczy, którzy regularnie grają na serwerze.
Dlaczego? Dlatego, że jeszcze wyjdzie tak, iż będą 3-4 drużyny po 8 osób i będzie się non stop dostawać expa za zabicie osoby, ze swojej grupy.

Henek JR
Szlachetny

Piwa: 2/33
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #8  Wysłany: Pią 27 Wrz, 2013 13:59   
NIE ! 1 -> Od czego jest Lider 2 -> Kucasz i go nie ma 3 -> Jest teraz dobrze . Pamiętam jak grałem to leciałem do tyłu i nawalałem i mnie nie dosięgnął 4 -> Było by za łatwo 5 -> Dobrze jest jak jest . Możesz schować a resztę wydać na itemki lub rune .

Pozdro ! :3

@Edit :

6 -> TAK ! Normalnym graczom nic to nie zmieni a niektórzy latają bez łba ! Czasami 3 razy w łeb z AWP i żadna nie wchodzi -.-
Ostatnio zmieniony przez Henek JR Sob 28 Wrz, 2013 16:51, w całości zmieniany 1 raz  

zelooo
Doświadczony

Postawił 1 piw(a)
 #9  Wysłany: Pią 27 Wrz, 2013 15:22   
Runy? A jak je kupic i co daja?

edit by Shedy wpisz /runy daja one expa mozna kupic
za 4000$
8000$
16000& albo za zloto ale niepamietam ile

Piwa: 2/4
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013 21:17   
Dopisze tu kolejne Propozycje :

- Po 7 - zrobić tak aby gracze z jednego teamu nie mogli sb niszczyć pancerzy na barbie , ponieważ jest to denerwujące .

Proszę o Pomoc : http://skserv.pl/problem-vt29930.htm#124096

Piwa: 1/5
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #11  Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013 22:48   
co do 2 to fakt wpienia ten najemnik ... co do wypowiedzi typu "kucniesz i go nie widac" to kucaj jak bot jak masz kolo siebie 3 ^^ jestes latwym celem ...
interp serwer sam wymusza (podobno) jak juz to dac pluga ze caly czas spami na say ze Gracz ma zly interp bo z tymi co ustawiasz interp w 1 rundzie to to uja daje bo w next mozesz zmienic na 0.1 ^^
Ostatnio zmieniony przez Nafukany Sob 28 Wrz, 2013 22:52, w całości zmieniany 1 raz  

Otrzymał 1278 piw(a)
 #12  Wysłany: Sro 02 Paź, 2013 23:02   
1. Nie, od tego jest lider, gdyby zwykły członek mógł to robić powstałby tylko niepotrzebny burdel.

2. Najemnik jest teraz dwukrotnie bardziej niewidzialny, to na pewno ułatwi sprawę. (Gracz 100% = Najemnik 50%, Gracz 10% = Najemnik 5%)

3. Klasy Diablo i Mefisto zostały wyrównane(czas na resztę tych słabszych). Obydwie teraz mają info o zadanych obrażeniach i obydwie współgrają z Inteligencją i Zręcznością.

4. Nie, nie zostanie to wprowadzone.

5. Nie, jest dobrze tak jak jest teraz. Ilość miejsca na złoto w skrzyni = 400 * poziom klasy. Poziom 100 = 40000 złota

6. Interp jak i rate jest wymuszane automatycznie co sekundę. Sprawdź sobie.

Close!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi