Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban

Przesunięty przez: Kacper
Sob 14 Sie, 2010 13:44
Ban
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 19:10   Ban
Gralismy na mapie gahhhh i na zarty wszedlem na nick innego gracza ( przyznaje sie do tego ) za moment otrzymalem perma od Zezi'ego. Nastepnie przeczytalem regulamin :
13. Zakaz wchodzenia na Nick innego Gracza = Ban 7 Dni - Perm
Bylo to pierwszy raz i nie mialem zamiaru wyrzucac mu pokow ani psuc ranku, dlatego teoretycznie powinienem dostac bana na 7 dni i o to prosze ;]
Gram troche na skserv i szkoda by bylo zeby za taki nonsens dostac perma...
IP:193.19.165.3

Z góry dziękuje KuRcZaK.
Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #2  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 19:17   
sory ale ja sie ucze jeszcze i wiesz ja nie mialem humoru bo cos sie stało i jakos tak z instyktownie perma dostałes przyznam sie ( PRZEPRASZAM);( prosze o unbana dla niego
siemano opowiem wam historie gram sobie w piłkę ręczną w kadrze polski mam często mecze i jedyne czego chce po takim wycisku jaki dostaje na meczach chciałbym się w domu zrelaksować jednym ze sposobów jest cs a lubie na nim grać na pokemodzie wiec może dogadamy się jakoś że przestaniecie mnie banować jak zrobie jakieś reklamy serwa albo coś w tym stylu co?

Piwa: 111/3
 #3  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 19:40   
Gdybym ja banował dałbym perma bo wymyśliliście sobie głupią zabawę.

$unny
Gość
 #4  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 20:54   
Wiem ze to bylo niepotrzebne i nieprzemyslane ale tez nie sadze aby zaslugiwalo na trwale rozstanie sie z serwerem, rozumiem ze daje sie permy jesli ktos wchodzi zabiera pokemony albo poprostu wyrzuca ( choc i tak kazdy liczacy sie w rankingu gracz ma haslo na nick i zapobiega wszelkim probom zlodzieji ), lecz jak już mówiłem niedosc ze jest to moj bodajze pierwszy ban to ponadto gdybym chcial ukrasc poki przeciez nie rozmawial bym w tym czasie przez mikro z kolegami i nie ujawnial ze to nie jest wlasciciel nicku.

Otrzymał 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #5  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 21:13   
gadaj z innymi ja przeprosilem ze za dlugi i jestem za o unbana
siemano opowiem wam historie gram sobie w piłkę ręczną w kadrze polski mam często mecze i jedyne czego chce po takim wycisku jaki dostaje na meczach chciałbym się w domu zrelaksować jednym ze sposobów jest cs a lubie na nim grać na pokemodzie wiec może dogadamy się jakoś że przestaniecie mnie banować jak zrobie jakieś reklamy serwa albo coś w tym stylu co?

Piwa: 231/16
 #6  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 21:22   
Po 1. Jeśli zakładasz temat o ub powinieneś zrobic to według >Wzór<
Po 2. Co do całkowitego ub jestem na nie(złamał regulamin i powinien ponieść konsekwencje) lecz można dać najniższą kare za tego typu występek czyli 7 dni :)
Ostatnio zmieniony przez Jokero (R) Sob 14 Sie, 2010 00:02, w całości zmieniany 4 razy  

Postawił 1 piw(a)
 #7  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 21:59   
Wiem ze 3ba sie stosowac do wzoru - przepraszam, ale na goraco po banie nie bylo czasu o tym myslec. Juz i tak czekam tylko na wypowiedziec i ewentualnie UB od Jasia.

Piwa: 111/3
 #8  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 23:12   
Co nie zmienia faktu, że powinieneś to poprawić 3/2/1 godziny temu albo jak napisałes poprzedniego posta... jestem za tym aby zmniejszyć do dwóch tygodni, ale niech zdecyduje o tym jakiś mod =.=

A ty zezi nie przepraszaj bo nic źle nie zrobiłeś.

Postawił 1 piw(a)
 #9  Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 23:24   
No i jest to dobra nauczka dla mnie i przestroga dla innych jak blachostka potrafi zawazyc na nastepnym tygodniu czy dwóch bez gry na serwie i to jeszcze na dodatek na wakacjach kiedy mozna najwiecej wbic.. ehh / Czy mógłbym się dowiedzieć jaka jest oficjalna decyzja względem mojego bana?
Ostatnio zmieniony przez $unny Sob 14 Sie, 2010 11:17, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 13:44   
BRAK WZORU

KOSZ !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi