Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban , nie , sluszny

Zamknięty przez: ^^^Deed
Nie 27 Sty, 2013 00:20
Nie słuszny ban .
Autor
Wiadomość

Piwa: 2/2
 #1  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:05   Nie słuszny ban .
[AMXBANS]===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Avalanche
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.skserv.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'wynocha'
[AMXBANS] Czas: 'Na Zawsze'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '88.220.176.202'
[AMXBANS]===============================================
Obrona/Wyjaśnienia: Moim zdaniem ban permanentny jest nie słuszny, niesprawiedliwy. Zlamalem regulamin wiem puszczalem muzyke przez mikro, za to jest ban na maks 4h, druga rzecz, ktora zrobilem, zlamalem to wprowadzenie reklamy na serwer po przez bind, ktory mam zrobiony do swojej serwerowni, bo aktualnie prowadze konkurs na swoich serwach i przez przypadek nacisnalem na F10 i bind zadzialal i tylko raz to mi sie stalo a nie co runde, ale to powinno byc upomnienie ze mam wyczyscic config a nie od razu perm, ja nie cziter zeby od razu perma mi dawac. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Adelaide Sob 26 Sty, 2013 22:11, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

mateusz13
Matrix

Piwa: 3/19
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:11   
Widzialem ta cala sytuacje z punktu gracza serwer diablo mod i uwazam ze ban jest nie sluszny . Wiekszosc adminow na tym serwerze daj bana na minute na wyczyszczenie configu , a nie perma . A z tym puszczaniem muzy przez mikro kolega ma racje, jest ban od 1h do 4h .

Piwa: 167/29
 #3  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:14   
Zdążyłem tylko wejść na serwer i słyszałem muzykę + twój bind, zbieg okoliczności? Nie sądzę, w dodatku reklama była na tyle wredna, że na przypadek to nie wyglądało, poza tym jak można przypadkiem nacisnąć F10? Twoje tłumaczenie dodatkowo potwierdza, że reklama użyta była z premedytacją, a puszczanie muzyki jeszcze mnie utwierdziło w tym, że nie powinno być tutaj dla ciebie miejsca.

http://www72.zippyshare.com/v/83611515/file.html
http://www72.zippyshare.com/v/42742997/file.html

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:26   
Avalanche dlaczego mam bana? Mam takie same IP jak on!
Ostatnio zmieniony przez rychunt Sob 26 Sty, 2013 22:35, w całości zmieniany 2 razy  

Piwa: 2/2
 #5  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:27   
Przypadkiem F10 bo muze przez mikro mam na F9 i ja wylaczalem i przy tym nacisnalem F10 . Jak moge uzywac reklamy z premedytacja jesli na tym serwerze mi zalezy .?! Gosciu wez pomysl nad tym co piszesz. Nie dostosowales sie do Regulaminu Servera sKserV.pl Diablo. W punkcie 7. jest napisane "Reklamowanie - Ban od 7 Dni do Na Zawsze (najpierw upomnienie banem na 1 minutę)"

Postawił 1 piw(a)
 #6  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 22:50   
DlaczegoAdelaide, dostał perma za przypadek? Inni jak nie ma admina świrują a jak się komuś coś przypadkiem wciśnie w obecności admina dostaje sie perma <bana na 1 min to rozumiem na ogarnicie sie> i chce dodać że poprzez tego bana nie moge grać bo mam takie samo IP <czyli mamy neta od tego samego gościa> Czekam na odpowiedź:P

K!P3R ^^ ;x
K!P3R ^^ ;x

Piwa: 18/22
 #7  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 23:16   
mateusz13 napisał/a:
uwazam ze ban jest nie sluszny . Wiekszosc adminow na tym serwerze daj bana na minute na wyczyszczenie configu , a nie perma . A z tym puszczaniem muzy przez mikro kolega ma racje, jest ban od 1h do 4h .

x2
Przecież jak by umyślnie reklamował swoją serwerownię , to jakis gracz z sks by od razu zrobił screeny i na forum wrzucił

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
rychunt

Postawił 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #8  Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 23:21   
Dokladnie ! ;D
Wydaje mi sie ze perm to leka przesada ;D

Otrzymał 1278 piw(a)
 #9  Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 00:20   
Adelaide napisał/a:
Gosciu wez pomysl nad tym co piszesz. Nie dostosowales sie do Regulaminu Servera sKserV.pl Diablo. W punkcie 7. jest napisane "Reklamowanie - Ban od 7 Dni do Na Zawsze (najpierw upomnienie banem na 1 minutę)"

I co, za każdym razem jak jebiesz taką reklamę to ma cie upominać, bo tak jest w regulaminie? W regulaminie jest również to, że nie można takich rzeczy robić a ty to zrobiłeś. To może raczej ty ogarnij i dostosuj się, co?
Do reszty która się tu wypowiadała. Nie obchodzi nas wasze zdanie na temat bana, to nie wy jesteście od oceniania go. Macie jedynie prawo do dodania czegoś istotnego do sprawy, nie wyrażania zdania na temat admina, bana czy że ban jest słuszny lub nie.

Bana skracam do 1440 minut za chamskie puszczanie muzyki i "przypadkową" reklamę.
Close!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi