Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban..

Zamknięty przez: .buskoffy
Nie 28 Lis, 2010 01:27
Ban..
Autor
Wiadomość

Piwa: 40/36
 #1  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 16:32   Ban..
Jak zwykle siedziałem na mumble z ekipą HeadModów, Kosteckim, Archerem i paroma innymi osobami. Ktoś tam zarzucił tekst `Ala nie wali mu paały...` i zaczęliśmy to przekształcać.
Oczywiście stałem się tego głównym tematem ;) Po paru tekstach na mnie, odpowiedziałem Buźce do rymu `Twoooojaaa staaaraa`. I po chwili od razu kozacki tekst ` Vibrus pożegnaj się z kolegami`, a po pewnej chwili otrzymałem swojego 14-nastego bana na mumblu.
No sorry, ale jeżeli ktoś po mnie ciśnie, czasami mu coś odpowiem. Buźka oczywiście wychwycił taką okazję i mnie zbanował. Zostałem tu skierowany ze skargą, więc o tym pisze.
Ma HeadModa i może obrażać sobie zwykłych użytkowników/adminów bezkarnie, a jak ktoś mu coś odpowie - banuje?
Prosiłbym o unbana i jakąś rozmowę z nim, bo to już nie pierwszy raz.

Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 111/3
 #2  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 16:53   Re: Ban..
Vibrus napisał/a:
Ma HeadModa i może obrażać sobie zwykłych użytkowników/adminów bezkarnie, a jak ktoś mu coś odpowie - banuje?

"Wszystko można co nie można, byle z cicha i z ostrożna"

Po prostu ugryź się czasem w język i zignoruj.

@Do 2 postów niżej
Powiedzenie "twoja stara" potrafi wyprowadzić z równowagi szybciej niż zwyzywanie kogoś od chujów i pedałów co powinieneś sam wiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Czw 25 Lis, 2010 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 301/23
 #3  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 17:05   
Mój stosunek do twojej osoby od początku był negatywny. Napisałbym tu coś teraz , ale się powstrzymam. Zrozum człowieku , denerwujesz swoją osobą. Jeżeli nie chce z tobą rozmawiać , to się do mnie nie odzywaj. Co do tej piosenki , to o każdym śpiewaliśmy , a nie że byłeś głównym tematem (ale przecież poszkodowany zawsze będzie wyolbrzymiał a szczególnie Ty) Ciebie to uraziło , to przepraszam bardzo o wielki panie pro elo master jOŁ VIBRUSIE. Trzeba było powiedzieć. Co do tzw. ciśnięcia po kimś. Jakbyś jeszcze nie zauważył , to na mumble każdy ciśnie po każdym , i taka jest prawda (większość oczywiście jest na żarty) Była już nawet rozmowa na ten temat , o której nie musisz wiedzieć. Powiem Ci tylko tyle , że jestem bardzo uczulony na takie teksty o twojej starej i mnie to uraziło. I nie obchodzi mnie teraz to czy to było na żarty , czy do rymu. Takie teksty nie są już śmieszne.

Kod:

Dla twojej wiadomości. Jeżeli kogoś obrażam (a nie robię tego często) to muszę mieć jakiś powód. Tak jak już wcześniej powiedziałem , od początku jestem na Ciebie cięty. Może nie powinienem tego tak okazywać - OK przyznaje się. Z innymi jakoś nie ma takich problemów. Jak Duszek , Bartek , Deed lub ktoś inny coś do mnie powie to wiem , że jest to na żart (no może czasem strzele focha za "frajera" XD - ale to inna sprawa).

P.S. - Jakbyś nie zauważył nie tylko mnie denerwujesz , na co wskazuje od kogo dostałeś bana , i do sposobu w jaki odnoszą się do Ciebie inni. Może po prostu czas coś zmienić w życiu , i nie być takim zuchwałym , wszystkowiedzącym i zawsze będącym PRO człowiekiem.

#4  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 19:05   
Cytat:
Powiem Ci tylko tyle , że jestem bardzo uczulony na takie teksty o twojej starej i mnie to uraziło.

Ciebie to uraziło, rozumiem.
A nie bierzesz pod uwagę, że mnie teksty o mnie też mogły urazić?
Nie mam zamiaru płakać na mumble, że po mnie ciśniesz, bo w większości takich przypadków mam to za przeproszeniem `w dupie`, lecz czasami nawet ja nie wytrzymam i coś odpowiem.
Ale wtedy oczywiście wygra ten, kto jest `wyższy rangą`.

Cytat:
Jakbyś jeszcze nie zauważył , to na mumble każdy ciśnie po każdym , i taka jest prawda (większość oczywiście jest na żarty)

Jeżeli każdy, ciśnie po każdym - dlaczego ja nie mógłbym tego robić o Tobie?
Oczywiście `na żarty`?

Cytat:
"Wszystko można co nie można, byle z cicha i z ostrożna"

Po prostu ugryź się czasem w język i zignoruj.

Rozumiem, jeżeli cisną po mnie osoby starsze, ale ;* od którego jestem młodszy o parę miesięcy, tego nie przyjmę...
Zwłaszcza, że tego typu teksty lecą do mnie nie pierwszy raz.

#5  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 21:46   
Co do obrazów :

http://img528.imageshack....82/86991933.png
Ostatnio zmieniony przez .buskoffy Czw 25 Lis, 2010 21:47, w całości zmieniany 1 raz  

#6  Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 22:06   
Jeżeli to uważasz za obrazę..
Twoje w kierunku moim były o wiele bardziej ostrzejsze.
A w tym przypadku chodziło o to, że Dupak przez ok.5 sekund celował prosto w głowę graczowi, który podkładał pakę. Chciał przykozaczyć i strzelić pod sam koniec.
Lecz został zabity, a sam spudłował. Odruch.

Piwa: 5/2
 #7  Wysłany: Sob 27 Lis, 2010 19:14   
^BuzieK. napisał/a:
Co do obrazów :

http://img528.imageshack....82/86991933.png

Co wogóle niby jest na tym screenie xP?

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów

#8  Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 00:05   
`Jak to zlamił
Co za bot`

#9  Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 01:27   
Dobra co za różnica , jak i tak masz bana.
CLOSE

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi