Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban , buska

Zamknięty przez: ^^^Deed
Czw 04 Kwi, 2013 20:16
Ban buska
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #1  Wysłany: Wto 02 Kwi, 2013 09:55   Ban buska
Nie wiem czy to dobry dział, jak coś nie dawajcie tego do syfu. Zauważyłem dziś rano tj. 10:50,że buska kupił premium i dał nick na premium marchewka, a patrzcie na to Nick :)
Adres IP 31.128.3.24
Typ Bana IP
Powód Bana Raz dwa trzy cziter wypada z gry
Wykonano 17.12.2012 - 17:08:51
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez Krzychu1306
Zbanowany na sKserV.pl [Diablo][20 Klas|140 Itemow|Questy|Skrzynia]@Pukawka.pl (de_nuke)
Wszystkie wygasłe bany 0

Uważaj bo nas interesuje twój kuzyn, aktywa masz ! WON Z SERVERA TERAZ.

edit by rzepsky: NAS? to jest twoje zdanie. Ochłoń bo dostałeś ub i cwaniakujesz

Tak dostałem UB i gram, ale ten typ nie DOSTAŁ I GRA! Może byś z tym coś zrobił?

Edit: Siema , Dziś na Serwerze < Zoztałem dzisiaj Niechlubnie Zatakowany przez gracza : Speedy ,
Ten Gracz , Mnie Ciągle obraza że mam Aktywnego . Więc Mu mowie ze niemam aktywnego Ale ten Gracz Swoje . Więc proszę o odpowiednią kare dla tej osoby , Bo dzisiaj na Serwerze Zrobiło mi się Asz Smutno .

Dziękuję .

A konto : buzka , Dostałem od kolegi , Wszyzdko mi Wyjasnił : Ze ma perma , Ale ja Wam
teraz mowie Ze Konto Dostałem od kolegi , Dziekuję

To co prezentujesz swoją wypowiedzią jest kompletnie .. nie powiem co. Sprawa 1 gdzie dowód? po 2 jakie obrażanie bo mówię prawdę? Jaką jest "marchewka aktywny!" to jest obraza? Sprawa 2 "smutno mi się zrobiło" hahaha mi się smutno zrobiło bo rozwalił mi się item wiesz? Sprawa 3 twoja ortografia, ASZ smutno, WszyZdko mi wyjaśnił, zainwestuj w słownik, a nie klasy premium na zbanowanym koncie, a jeszcze jedno, tu piszesz,że kuzyn ci dał a w tym co wkleiłem, że kolega? Zdecyduj się kłamco.
Postaw piwo autorowi tego posta

Ostrzeżeń:
 3/5/10
 #2  Wysłany: Wto 02 Kwi, 2013 11:15   
Ja te konto dostałem od kuzyna , Kuzyn powiedział zb pogadał z administratorami :
Bo kuzyn był tu zbanowany , Więc przekazał mi konto , jak cos zrobie nowe konto na forum . Przepraszam za Utrudnienie , Ale konto dostałem od kuzyna .
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi