Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jasio , wyjasnienie

Zamknięty przez: Rooney
Wto 04 Sty, 2011 20:39
Wyjaśnienie - Jasio
Autor
Wiadomość

Postawił 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Pon 03 Sty, 2011 21:34   Wyjaśnienie - Jasio
Elo. A wiec co do tematu konkursu na poke. Chciałbym jakichś wyjaśnień co do tego za co dostałem warna i co do samego konkursu. Przecież nie zrobiłem nic złego, co to ma być za wtrącanie się do Twoich spraw czy spam ? Wstawiłem tylko dwa screeny, ponieważ czas konkursu się zakończył, a Ciebie nie widziałem online i chciałem Ci pomoc a jednocześnie zrobić screen prawdziwych wyników żeby nie było żadnych oszustw, dlatego na drugim screenie jest data wraz z godzina. A wiec drugie z moich pytań brzmi dlaczego hero "zajął" 1 miejsce skoro to miejsce powinno należeć do mnie, co widać na screenie. Proszę Cie o odpowiedz uzasadniającą te dwie sprawy:
1. Warna
2. Zwycięzcę konkursu.

Pozdrawiam.

I proszę Cię, jeśli się wypowiesz nie zamykaj tematu, tylko daj mi się wypowiedzieć lub ewentualnie obronić, w co wątpię bo niczym nie zawiniłem.
Ostatnio zmieniony przez Earher Pon 03 Sty, 2011 22:38, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 32 piw(a)
 #2  Wysłany: Pon 03 Sty, 2011 23:13   
Nie znam sytuacji, ale wygląda to podejrzanie. :S Konkurs miał trwać do drugiego (nie ma tutaj dopisku z drugim włącznie), i choć dnia kończącego "wyścig szczurów" Earher był pierwszy, to mimo wszystko kto inny wygrał w/w rywalizację. :S
Nie rozumiem, ale nie chcę się wtrącać, bo zasady nie były mi do końca jasne, mimo wszystko Earher - powodzenia, obaj wiemy, żeś top1 pokemoda. :D

*Hero
MamHaxy?

Piwa: 12/9
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 13:29   
Wiedziałem, że będzie dym... Do mnie masz pretensje ? Było grać do upadłego... Przegrałeś tylko konkurs. Moge uznać, że jesteś najlepszy na servie. Nie mam z tym problemów. Grałem tylko na rank. Ja mam ssa z 2/01/10, że jestem pierwszy.

http://signup.leagueofleg...6ca8b7768537621

Nooke
Acid

Piwa: 23/25
 #4  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 14:04   
Potwierdzam, że lajk był pierwszy. Wyprzedziłeś go 2 stycznia, kiedy było po konkursie, a poza tym nie chciał bym nawet takiego admina jak ty. Lajk jest moim przyjacielem i cieszę się, że to właśnie on wygrał konkurs. Poprostu na to zasłużył.

xSw
(L)

Piwa: 62/17
 #5  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 14:29   
Earher, nie wiem co do niego macie, dla mnie koleś jest spoko.. Nie czepiajcie się go.

*Hero
MamHaxy?

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #6  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 14:42   
Ja do niego nic nie mam. Earher jeżeli chodzi o admina to złóż podanie. Bo ja raczej szans nie mam.

Piwa: 206/117
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #7  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 14:52   
Earher nie wymuszaj adma bo zrobiles SS po 24 w nocy i przez te 12 minut mogles go przegonic i za to napewno dostales warna i sie teraz nie pruj SAM SE TUTAJ ZOBACZ NA SWOIM SS
http://img526.imageshack....lstrike0002.png

Gość Postaw Piwo Suszy Mnie !!

Piwa: 111/3
 #8  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 15:00   
Analizując temat konkurs PM można wywnioskować, że sam czas zakończenia nie został ściśle określony. Pisze, że "zostanie wyłoniony 2 stycznia". Nie zostało podane, która godzina więc można twierdzić, że konkurs trwał do godziny 23:59:59.
Co do godziny screena fakt, widnieje na nim 00:12:haczyk, co nie oznacza, że przez te 12 minut musiał wyprzedzić Hero. Można to sprawdzić sprawdzając logi servera, czy przez te 12 minut ktoś inny był na serverze, oraz ile razy została zabita przez Earther oraz ile razy on padł od tej osoby. Następnie odjąć to od jego statystyk i zestawić z poprzednikiem, aczkolwiek nie wiem, czy któremuś z HM bądź HA zechce się w tym babrać.

Postawił 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 15:59   
Hero napisał/a:
Wiedziałem, że będzie dym... Do mnie masz pretensje ? Było grać do upadłego... Przegrałeś tylko konkurs. Moge uznać, że jesteś najlepszy na servie. Nie mam z tym problemów. Grałem tylko na rank. Ja mam ssa z 2/01/10, że jestem pierwszy.

Nooke napisał/a:
Potwierdzam, że lajk był pierwszy. Wyprzedziłeś go 2 stycznia, kiedy było po konkursie, a poza tym nie chciał bym nawet takiego admina jak ty. Lajk jest moim przyjacielem i cieszę się, że to właśnie on wygrał konkurs. Poprostu na to zasłużył.

Moja wypowiedź:
Hero nie przegrałem konkursu, bo byłem w TOP1, to jak go mogłem przegrać ? Masz screena jak byłeś 1 2/01/10 ale to zrobiłeś go w środku dnia, bo (czytaj teraz Nooke) zarówno jak zaczynał się 2 styczeń (1 styczeń godzina 00:00) jak i kończył się 2 styczeń (2 styczeń 23:59) to ja byłem pierwszy na serwerze, więc nie mogłeś wygrać tego konkursu.

EDIT: Grać do upadłego ? Ja nie musiałem grać całą niedzielę żeby i tak być w TOP1 :)

Hero napisał/a:
Ja do niego nic nie mam. Earher jeżeli chodzi o admina to złóż podanie. Bo ja raczej szans nie mam.

Nie chodzi mi już o tego admina, tylko po prostu o to, że ja powinienem być zwycięzcą konkursu..

JohnyRambo napisał/a:
Earher nie wymuszaj adma bo zrobiles SS po 24 w nocy i przez te 12 minut mogles go przegonic i za to napewno dostales warna i sie teraz nie pruj SAM SE TUTAJ ZOBACZ NA SWOIM SS
http://img526.imageshack....lstrike0002.png

Jak wyżej napisałem. Nic nie wymuszam.

Jak go mogłem dogonić przez te 12 minut skoro było zero graczy na serwie ? do 23:40 grałem i wtedy przegoniłem lajk'a, a dopiero później wszedłem na serwer (10 minut po północy) aby zrobić screena i napisać posta na forum bo widziałem że Jasia nie ma, a na następny dzień lajk znowu by mnie mógł wyprzedzić i by było, że on wygrał bo nikt nie zrobił screena.

Jak powiedział Maryskowo można sprawdzić logi serwera. Ja nie kłamię. Czekam na Jasia.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Earher Wto 04 Sty, 2011 16:02, w całości zmieniany 1 raz  

*Hero
MamHaxy?

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 17:24   
To teraz mnie wnerwiłeś. Pisz do JaSiA, żeby sprawdził logi. Nawet jak będe 2 to i tak wiem, że jestem lepszy i tyle. Jakoś na serverze nie grałeś przed konkursem. W życiu Cie nie widziałem. A na Sk gram od wakacji. Masz takiego fajnego kumpla H4X!0R'a, że ci o konkursie powiedział i już wielka mobilizacja, że musisz ten konkurs wygraĆ Bo chcesz z H4X!0R'em byĆ adminem? Jak bym chciał to bym przez te 2 tygodnie grał cały czas (do 21 bo dalej sobie ustaliłem, że nie gram.) ale grałem z Nooke'm, Qlimax'em, Philipopem i Sony'm Evo w LoLa. Nie wierzysz? Pytaj się ich, że mam markę "No life" bo przez moją chorobę ( w grudniu ) na serverze siedziałem non-stop. I nie chodzi ci tylko o racje kto wygrał. Spoko sprawdzajcie logi mogę byĆ 2 albo nawet zdyskwalifikowany bo ja potrafię przegraĆ a jestem o wiele młodszy od Ciebie. I ta gadka o
Cytat:
ak go mogłem dogonić przez te 12 minut skoro było zero graczy na serwie ? do 23:40 grałem i wtedy przegoniłem lajk'a
ale na serverze grają też osoby wieczorami. Bo to właśnie wieczorami jest najwięcej osób. Nawet jak byś ich karał swoimi pokami (ty tylko graĆ potrafisz Aerodactyl, Rapidash, Luvdisc) to znalazła by się osoba co najmniej 1 która wytrwała by. Po resecie ranku i pokemonów już w 3dniu miałem ponad 1000osób zabitych i 3 albo 4 pokemony na 150 (jeszcze stara tabela exp) a to wszstko przez 3 dni. ty grałeś ponad tydzień tylko 3 pokami kiedy ja grałem w lola i expiłem trochę Gengara i venonata. H4X!0R zrobił ci screena ale bez bana. Nie sapałem. Bo zazwyczaj jak się robi screena to się bana dostaje. Ale H4X!0R textem po zrobieniu ci screenów "Nie będe Cię banowaĆ bo wiem, że jesteś czysty jak łza" nikt nie sapał, że powinieneś dostaĆ bana. A ty grałeś do końca konkursu i dopiero po wstawiłeś. Tyle.

Nooke
Acid

Piwa: 23/25
 #11  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 17:56   
Hero ma racje. Haxior powinien cię zbanować albo wogóle nie robić screenów. I rada na przyszłość: Ustalajcie do kiedy są zapisy i dokładną datę zakończenia konkursu.

Piwa: 111/3
 #12  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 18:32   
1. Earher > Hero
2. Earther = Skill
3. Co do tego, że haxior go niby nie zbanował - cieszcie się, że to właśnie WAS nie zbanował, za bezpodstawne oskarżanie o czity.
4. Lata to większości ludzi, czy jesteś no life, czy nie.
5. Na bank nie zrobiłeś w 3 dni 1000killi
6. Każdy gra czym lubi
7. "Nie będe Cię banowaĆ bo wiem, że jesteś czysty jak łza" - tzn. że ów gracz cieszy się zaufaniem wśród innych adminów jak i u mnie.
8. Czyli ja też jestem wyjątkiem bo czasami nie daję bana za SSy
9. To trzeba było siedzieć całe 2 tygodnie przez żałosnym CSem i fragować sobie.
10. Proszę o wypowiedź moda bądź organizatora, czy zajmie się logami, czy nie. Jeśli nie to zamknijcie temat, szkoda zbędnego spamu.

Otrzymał 32 piw(a)
 #13  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 18:41   
Ja grałem z Earherem przed północą tamtego dnia i mnie jeździł dość mocno... ^.- Się wkur... bo mnie zabijał jakimiś laserami i innymi gównami i wyszedłem, o ile się nie mylę był wtedy pierwszy w ranku aczkolwiek pewny nie jestem.

Piwa: 301/23
 #14  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 19:13   
Hero napisał/a:
Nawet jak będe 2 to i tak wiem, że jestem lepszy i tyle

Na modach większość kozak. Wyskocz nim 1v1 ESL to możemy potem porozmawiać.

Hero napisał/a:
A na Sk gram od wakacji.

Ta?, to bardzo ciekawe.

GameTracker PokeMod

http://www.gametracker.co...72.37.12:27018/

First Seen: Oct 23, 2010 - Pierwsza Wizyta : 23 Październik , 2010

GameTracker War3

http://www.gametracker.co...72.37.13:27059/

First Seen: Dec 11, 2010 - Pierwsza Wizyta : 11 Grudzień , 2010

GameTracker 4Fun/DM

http://www.gametracker.co...72.37.14:27032/

First Seen: Nov 16, 2010 - Pierwsza Wizyta - 16 Listopad , 2010

GameTracker DiabloMod

http://www.gametracker.co...72.37.13:27060/

First Seen: Nov 12, 2010 - Pierwsza Wizyta : 12 Listopad , 2010

GameTracker PrisonBreak

http://www.gametracker.co...o&Search=Search

No results found. - Brak rezultów (Gracz nigdy nie widziany nigdy na serwerze)

GameTracker DeathRun

http://www.gametracker.co...72.37.10:29128/

First Seen: Nov 04, 2010 - Pierwsza Wizyta : 4 Listopad , 2010

A tutaj masz dla porównania chociażby GT z gry Earhera na War3

http://www.gametracker.co...72.37.13:27059/

First Seen: Aug 22, 2010 - Pierwsza Wizyta : 22 Sierpień , 2010

Hero napisał/a:
ty tylko graĆ potrafisz Aerodactyl, Rapidash, Luvdisc

AnddDddD (i...)? Może sobie grać czym mu się żywnie podoba , i Ciebie nie powinno to raczej interesować.

Hero napisał/a:
Jakoś na serverze nie grałeś przed konkursem. W życiu Cie nie widziałem.

Przypominam , że celem konkursu jest przede wszyscy zwiększenie grywalności graczy na serwerze jak i ZAPROSZENIE nowych poprzez nagrody.
Ostatnio zmieniony przez .buskoffy Wto 04 Sty, 2011 19:13, w całości zmieniany 1 raz  

*Hero
MamHaxy?

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #15  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 19:53   
To wam te konkursy nie wychodzą bo jakoś przez konkurs większośĆ osób przestała graĆ na poke ale okeeej. Wcześniej o 15 był full teraz po 18 osób siedzi.

Otrzymał 32 piw(a)
 #16  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 20:02   
Może to dlatego, że zaczął się rok szkolny na nowo a skończyła się przerwa świąteczna? ^.- Gratuluję geniuszu.
Hero napisał/a:
Moge uznać, że jesteś najlepszy na servie. Nie mam z tym problemów.

Hero napisał/a:
Nawet jak będe 2 to i tak wiem, że jestem lepszy i tyle

Brawo, przeczysz sam sobie...
Po za tym jak widać Earher gra tu dłużej od Ciebie, a więc kłamałeś. :S

*Hero
MamHaxy?

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #17  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 20:31   
Chyba na war3 ... Bo na poke go nie widziałem.

P.S Jak jesteście za nim to spoko dajcie mu to 1 miejsce bez logów przecież jest taki wspaniały i ma takiego skill'a, że powinien byĆ waszym bogiem. Wszyscy go tak wielbicie... No i przecież gra tu dłużej ode mnie.

Ostatnio zmieniony przez Hero Wto 04 Sty, 2011 20:34, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 206/117
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #18  Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 20:39   
Temat zamykam bo bedzie coraz wiekszy spam jak Jasio(Tomcio Wszechmocny xD ) bedzie chcial to sie wypowie

Gość Postaw Piwo Suszy Mnie !!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi