Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: /table , legend , ograniczenie , xp

Ograniczenie Legend !!!/Table XP
Autor
Wiadomość
CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Piwa: 3/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #1  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 20:37   Ograniczenie Legend !!!/Table XP
Witam.
Mam już serdecznie dość patrzenia i grania z graczami takimi jak: Forever,InSaNe którzy non stop grają legendami. Nie wiem jak serwer ma się utrzymać skoro tak ciężko jest wbić 200lv. I gracze grają legendami typu Latias,Celebi i inne transformy.
Przykład Forever de_eldorado 51-1/ inne mapy równiez ok. 40-1/2/3. Nie wiem naprawde po co to komu. Popatrzcie na jego Rank. :) na serwerze.
Table Exp jest naprawde Śmieszny. Gracze tacy jak Forever grają na pełnego Chama(Przepraszam za słowa) Zeby wbić 200lv. Ja sam mam 108lv oraz 190k Expa. to jest absurd. Mam rozumieć że na 200lv. trzeba 500k expa. Prosze o lekkie opuszczenie expa. Bo inaczej tacy gracze będą grać miesiącami legendami. A graczy na serwie o godzinie 15:00 w Niedziele będzie 5/22. Obecnie gra 4 graczy z Legendami Transform.
Wstawiam się w imię graczy, którzy mają dosyć takich graczy oraz tego xpa.

Dziękuje i Pozdrawiam All CoMe On

EDIT

Ja osobiście podwyższył bym cene pokemonów celebi latias maxymalnie wysoko. Nie wiem czy admini dostrzegają jakie to są potężne pokemony
Table xp jest fajny ale po co to skoro taki Forever meczy się i meczy i będzie grać miesiąc. A gracze się denerwują i wychodzą z siebie...
Xp za pd usunął bym wgl. Nie wiem po co to komu. za moje pd można wyexpić pokemona do co najmniej 100lv. Gracz wchodzący na serwer nie zna nic a taki Forever gnębi go maxymalnie. A wy chcecie żeby zapraszać ludzi na serwer... Pd również nie ma. Nie wiem co ja bym zrobił na miejscu takiego gracza. Prawdopodobnie wyszedł bym od razu.
Niech będzie co będzie nawet Reset Pokemonów może być byle żebym takich graczy więcej widzieć. Nie wiem co na to inni ale na de_eldorado Forevermiał statystyki 51-1 a inny gracz 2-26 Powiedzcie mi co wy na to jakbyście mieli takie statystyki (2-26).
Proszę o zrozumienie mnie i innych.

@E:

Chodzi mi o to żeby były o wiele droższe. Albo skile trochę osłabić

Pozdrawiam CoMe On

>> http://wyniki.interia.pl/...cid,3#standings <<

JEDNO SERCE JEDNO BICIE - POZNAŃSKI LECH PONAD ŻYCIE !
Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Nie 03 Cze, 2012 21:29, w całości zmieniany 9 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
 #2  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 20:48   
Co racja to rajca, pokemony legendarne ma co drugi gracz na serwerze, przez co gra coraz mniej osób, dzisiaj było 8 osób na serwerze przez takich graczy jak forever czy hell.
Jestem za złagodzeniem expa (mimo ze tym trudniej się wbija tym przyjemniejsza jest gra) albo zmniejszenie cen expa za PD.
Ostatnio zmieniony przez kocisz Nie 03 Cze, 2012 20:50, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 237/15
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #3  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 21:17   
Cytat:
Ograniczenie Legend !! !

Co masz na myśli ??

CoMe_On napisał/a:
i inne transformy

Innych nie ma.

A co do tabeli exp'a, jestem za.

Piwa: 111/3
 #4  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 21:53   
kocisz napisał/a:
dzisiaj było 8 osób na serwerze przez takich graczy jak forever czy hell.

Najwyraźniej mają ten sam sposób co ja - sratios/cwelebi w grze - wyjście z servera, bo szkoda się męczyć (przynajmniej mnie to lekko męczy, bo mogę takich typów ograć, tyle że muszę się skupić, by widzieć ten lmao pistolecik) na takich nabków (tak, uważam granie tymi pokami za bycie słabym).

Piwa: 50/17
 #5  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 22:02   
CoMe_On, doslownie mnie to rozbawilo jak mnie tam umiesciles...
Ale tak poza tym to przeciez chyba po to sa legendy zeby nimi grac a przeciez jak nabije 200 to bd gral czyms innym, i wgl legenda za 30 zl powinna byc mocna.
To moze zrobic tak zeby lecialo wiecej pd i wtedy czesciej mozna kupic expa i szybciej nabic ten 200. Np. Ja wbilem 200 i gralem czyms innym a taki hellboj resetowal go 4 razy to to jest przesada i jestem za aby usunac mozliwosc resetu lvl'a pokemona. Tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez InSaNe Nie 03 Cze, 2012 22:04, w całości zmieniany 1 raz  

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #6  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 22:07   
<hahaha> No to teraz Maryskowo poleciał po całości.
Nie wiem co tu dodawać co odejmować. Granie tymi pokami to szczyt Chamstwa Oraz szczyt że tak się określę Noobostwa
Ja również jak jestem na lekkim Koxie umiem ograć takiego gracza, Ale co wtedy jak ma 20-3 i nakupuje sobie 10 Witek czy tam Białek, żelek i nie wiem co jeszcze jeszcze do tego 10 hiper no to życzę powodzenia z całego serca
bY Nooke/// nie używaj metinowych skrótów prosze ;<

EDIT

InSaNe no może ty to aż tak nie, Ale nie rżnij niewiniątka bo też grasz Latkiem : Statystyki 20-6.
Propozycja to usunąć EXP za PD. Usunąć możliwość resetu Xpa Pokemona. Legendy po 50zł :)

InSaNe zanim przy takim expie dobijesz 200lv. To ja prędzej skonam z bólu i ze śmiechu, nawet latek ci nie pomoże :)

Pozdrawiam CoMe On

@EDIT

No widzisz wychodzą bo ktoś taki jak Maryskowojest naprawde PRO I nie wiem w czym pretensje, skoro Maryskowo gra czasami naprawdę czasami. Ale ta chwila jest jak cały dzień.Ja nie mam zastrzeżeń do Maryskowo Ale mam do was (Chłopaki <hahaha> ), do tych, którzy grają latkiem oraz Celebim.

@EDIT

By the summer? This is some fucking joke? InSaNe ?

Przepraszam za słowa ale lepiej żeby młodsi się nie uczyli :) . InSaNe to wymagało takiego komentarza
CoMe On: Dobranoc All.

EDIT

Nooke Z góry przepraszam ale chce podkreślić szczyt tego zachowania /// Szpoko :D

#7  Wysłany: Nie 03 Cze, 2012 22:20   
CoMe_On, wiem ze gram latkiem a do wakacji mysle 180 lvl bedzie xDD

A tak poza tymMaryskowo, wiem ze nie grasz legenda ale jak ty siedzisz na serwie to tez ludzie wychodza :/ bo jak nakupujesz tych potow bialek itd. To wgl nie da sie grac. To moze to usunac(poty itd.) moim zdaniem bylo by lepiej

@Maryskowo: Białek, srałek, nie kupuję tego. Poty kosztują 2k i jest to wielka kwota, więc jeżeli chodzi o itemki, to powinno zostać jak jest.
///PsYcHoL.: Zauważ, że Maryskowo kupuje tylko poty, ghosty i transformy. Poza tym nie gra legendami. Jest to całkowicie inna rzecz. To co mówisz nie ma żadnego związku z tym tematem. Tutaj chodzi o latka i celebiego(transformy), a nie o jakieś bastiodony

Postawił 1 piw(a)
 #8  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 00:10   
Więc tak , wg mnie legendy , sregendy itd powinny mieć "jeden skill" np. taki latias ewoluuję w latiosa.. Przecież to bzdura ! Latias i latios to pokemony innej płci , tak samo jakbym ewoluował nidoran f w nidoran m...
Jeden skill dla legendy by rozwiązał problem.

Druga sprawa to koszt i permanentna legenda...
Nie wyobrażam sobie by ktoś raz zapłacił za poka i miał go na stałe , przecież to kpiny ! bY Nooke/// Naprawdę? Jaki miało by to sens? Regularnie wypieprzać 50 złoty? Na znerfioną legendę z 1 skillem?
Moja propozycja to jeden skill na legendę , koszt 8-15zł (w zależności od potęgi skilla) i legenda na 1-2 sezony :)

Jeszcze dwie rzeczy , ceny legend w PD zostały podniesione , a przyrost PD zmniejszona ...
Ile ostatni sezon trwał ? Ponad miesiąc ? Za krótko ...

Pozdrawiam Mathieu

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 07:56   
Jak dla mnie te latiosy 30 zl to juz jest wydatek ale jak juz sie nimi gra to absurd...
Ja bym je podniosl do 40 , a celebi do 30 .

#10  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 08:04   
a mojej dark lugi się nikt nie czepia <lol>
Do tematu, latek jest za mocny to fakt. Przydalo by mu sie zrobić jakiś cd że zamienia się raz na 10 sek a cd wynosi 30 sek... czy coś, albo jak użyje transforma to nie może metronoma.
to tylko moje propozycje

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #11  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 09:14   
Wasze propozycje są absurdalne, Mathieu legendy po 8-15zł. Pomyśl jak ten serwer by się utrzymał. Każdy by grał legendą jak cwelebi Mathieu twoja propozycja to szczyt nie myślącego chłowieka. Bezsensu. 1Skil ?? ?. 2 Skile i cena 60zł :) to moja propozycja.
Chcecie grać legendami ?.
Robimy reset pokemoda, xp table w dół, Legendy 60zł. Zobaczymy jak gracze będą kupować legendy za 60zł.
Ja nigdy w życiu nie kupie legendy prócz tej za PD.
Ja mam szacunek do legend, Ale nie znosze nimi grać jak dla mnie to szczyt "Noobostwa"

I jeszcze do Mathieu: Ja gram 2 dni jak narazie i mam 2k PD. nie wiem co wy macie do PD. Wg. mnie jest to super pomysł duże GZ Dla administratorów i all adminów :)

Legendy po 60zł jeżeli tak wam zależy to kupujcie w tej cenie :)
Albo za 30zł ale są usuwane po resecie bez możliwośći oddania
I poza tym Table Xp. W lekki dół :)

Pozdrawiam CoMe On

Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Pon 04 Cze, 2012 09:16, w całości zmieniany 2 razy  

Piwa: 34/12
 #12  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 11:45   
yy podniesiemy cene poków legendarnych i kto je będzie kupywać? prawie nikt, a z czego servery utrzymamy ?
bY PsYcHoL.: Święta racja ;) To akurat jest najważniejsze. Drogie legendy=brak kasy na serwa co jest równoznaczne z upadkiem.

Loda Suko !
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
PsYcHoL.

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #13   Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 12:42   
Hahahahaha , po pierwsze na eldo miałem 66:1 . Nie moja wina że zwiększyli exp do 500 k , a mam dopiero z 350 k ... Co może jak go kupiłem to może mam nim nie grać albo wyrzucić ... ? Żałosne , to że gram latiosem nie znaczy że jestem "noobem" , hell też ma latiosa , a staty ma około 2/3:1 . Gram dobrze i jeszcze mam latiosa , wyexpie go do 200 to go zmienię . Co wam da to że legendy jeszcze bardziej zdrożeją ... ? Chcecie żeby serwer padł ? I tak już są wystarczająco drogie . A ktoś by kupił latiosa wtedy i by była taka sama sytuacja więc co dadzą ceny ... ? Ktoś napisał że lepiej żeby latios nie używał transform i metro na raz , wtedy to mewtwo byłby lepszy , a latios nadal byłby drogi - bezsens . Jestem za obniżeniem expa i uniemożliwieniem resetowania poka .

PS. "Cwelebi" to gówno , transform i pozdro . Bastio zatańczy wokół niego jak balerina na scenie ... Latios może jest bardzo dobry ale jak ktoś ogarnia to sobie jakoś poradzi . A Wy nieważne czy macie skilla czy nie to od razu LATIOSSSS ... Parę razy zmieniłem poka i jak zabiłem 3 pod rząd tak jak latkiem to od razu było weź Ty to tylko latiosem umiesz grać a ja wtedy Arti grałem ... <facepalm>

#14  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 12:54   
Ja uwazam ze powinno sie usunac jego duze obrazenia i zmienic na kradniecie ammo albo tworzenie fali

#15  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 13:28   
Przeciez legenda za 30zl musi byc mocna a ja nie mam pretensji do maryskowo tylko tak pisze bo pokeemon z aglity i rower + 10 lin ucieczek to to tez troszke denerwuje.

Postawił 1 piw(a)
 #16  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 13:55   
Dlatego proponuję legendę 8-15 zł i co restart trzeba od nowa kupić ? ;] Pomyślcie logicznie , taki hellboy kupił raz z 3 legendy i ma je na stałe i to ma być zysk dla serwera ? Śmieszne :)
Jeżeli legendy stanieją , poprawicie te skille i tylko na jeden sezon czy dwa no to prędzej sprzedaż wzrośnie ...
bY PsYcHoL.: Zauważ, że co sezon są nowe legendy, które mogą być mocniejsze i lepsze. Gdy wchodzi nowy sezon wchodzą nowe pokemony. Jeśli są lepsze to latek w końcu stanie się taki jak zwykły pokemon... Poza tym może z 5 osób ma latka -,-

Piwa: 111/3
 #17  Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 15:12   
Ktoś tu pisał, że gram tylko bastio (tak to zrozumiałem).
Bastio grałem raz, przed restartem, wbiłem 200lvl bardzo szybko i grałem czymś innym, więc litości, bo wyolbrzymiacie mi to, jakbym grał nim wieczność.

Forever napisał/a:
po pierwsze na eldo miałem 66:1

O JAAAA, ale ty jesteś dobry, naucz mnie tak grać... a sorry, grasz sratiosem.
350k expa nie ma 200lvl'a XD ciekawy sezon się zapowiada (który pewnie będzie trwał znowu miesiąc, czyli ze 2 poki 200lvl będą).
Forever napisał/a:
Latios może jest bardzo dobry ale jak ktoś ogarnia to sobie jakoś poradzic.

Pozwól, że to przemilczę, bo nie wiesz co piszesz (patrz również początek PS., którego tutaj nie wstawiłem).

Forever napisał/a:
ja wtedy Arti grałem ... <facepalm>

No tak, 800dmg i stoi (without potions), czuj się jak dobry gracz.

Insane napisał/a:
a ja nie mam pretensji do maryskowo tylko tak pisze bo pokeemon z aglity i rower

Tak, co mapę mam ROWER, gzgz.
Insane napisał/a:
+ 10 lin ucieczek

Może od razu 40.

Travis napisał/a:
Ja uwazam ze powinno sie usunac jego duze obrazenia i zmienic na kradniecie ammo albo tworzenie fali

Kradnięcie ammo... chyba nie wiesz co piszesz ; o.
Tworzenie fali to już troszkę mądrzejsza ścieżka.

Mathieu napisał/a:
latego proponuję legendę 8-15 zł i co restart trzeba od nowa kupić ?

Ogólnie ceny są dobre, tylko latek trochę (wg. mojej opinii) za dużo bije z pasywa mewtwo, bo jeżeli ktoś na 170lvl'u zabijał mnie na 2 trafienia z glocka w ciało, kiedy mam 200+ hp to chyba coś nie tak.

hevodrixer napisał/a:
a mojej dark lugi się nikt nie czepia

Nie spotkałem jej przez ostatni miesiąc, to się nie wypowiem.

napisał/a:
bY PsYcHoL.: Zauważ, że co sezon są nowe legendy, które mogą być mocniejsze i lepsze.

No chyba tylko transform + mega drain albo agility.
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Pon 04 Cze, 2012 15:17, w całości zmieniany 3 razy  

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #18  Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 13:12   
Maryskowo napisał/a:

No tak, 800dmg i stoi (without potions), czuj się jak dobry gracz.

Yhym 13 lvl to chyba się nawet 2 tysiące leczy ;/

InSaNe napisał/a:
10 lin ucieczek

Prawda Maryśkowo, li sporo używasz.

Na latios'a najlepsze są "agliciarze" ...

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #19  Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 18:51   
PsYcHoL. napisał/a:
bY PsYcHoL.: Zauważ, że co sezon są nowe legendy, które mogą być mocniejsze i lepsze.

A po jaką że tak powiem cholerę jeszcze nowsze Legendy ?? ?. Jeszcze wam mało ?.
Nie wiem co tu można jeszcze dodać. Wg. mnie legendy powinny być resetowane co sezon. No i lekko tańsze. Wracając do Exp Table, Powinno być sporo obniżone. Nie da się grać Hellboj ma dopiero 106lv a Forever to już sam nie wiem :)

Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Sro 06 Cze, 2012 18:52, w całości zmieniany 1 raz  

Dj Koksik To Ja
CzitEr ^.-

Piwa: 32/75
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #20  Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 22:47   
Sorki że się wtrące.

Uważam tak jak Maryskowo (sorki że bez kolorku panie :PP ) takie legendy jak latiosy i celebi to dla mnie beznadzieja... nie tyle poki co gracze którzy nimi grają (bez obrazy oczywiście mowię ogólnie to co myślę) którzy uwazażają się za "dobrych" bo mają staty 60-x a tak naprawde innymi pokami nie ogarniają...

Ale prawda jest taka że serwer MUSI się z czegoś utrzymać... gdyby nie legendy to co ? płacilibyśmy za przeproszeniem Dupą ?. Zyski muszą być... (na opłate serwera) więc też nie gadajcie zbyt na te legendy ale owszem latios to przesada ten psywave...

Odpowiedz do tematu