Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban , dla , masterczubek

Zamknięty przez: Route^
Wto 09 Kwi, 2013 15:54
Ban dla *Masterczubek
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #1  Wysłany: Nie 07 Kwi, 2013 21:16   Ban dla *Masterczubek
Nick: *Masterczubek
IP : 79.186.233.65 - STEAM_0:0:1505897128 (nawet na steam czitował)
Czas/Data: Dziś 20:56-21:21
Dowód (demko albo screeny): HLTV diablo, runda: 13 do końca tej rundy oglądać wystarczy. Przy okazji 3 runda połowa najlepsza współpraca przyjaciół ;d . I tak w następnej mapie ów gracz nie miał już czitów, więc go nagrać NIE MOGŁEM, to zgłosiłem na u@ tak jak to mi każecie do Pezeta i mu mówię Pezet, bo koleś czitował na cs_italy a teraz już czitów nie ma, ale HLTV nagrało, sprawdż że jest w około. 20:00-21:00 demko cs_italy mapa, to ten NIE ODPISAŁ nawet, to po 5 minutach mu to wypomniałem, ten gada zrób mu demko i na forum, ja odpowiadam jakie demko jak jest hltv przecież już czitów nie ma to po co robić demko?! pytam go od czego w końcu jest to hltv ?! a ten cwaniaczek "po to żebyś się pytał" i nic w sprawie czitera nie zrobił, byle kogo na tych adminów bierzecie, co nawet nie chce odpisać na zgłoszenie, ale jakbym napisał na say to by pluł się,żeby na u@ pisać, dlatego NIGDY nie piszę na u@ bo nie zwrócicie uwagi nawet na to!

Edit: a ty masz obowiązek odpisać na zgłoszenie marny adminie, nie wiem co ty tu robisz, dajesz bany za coś co w ogóle w regulaminie nie ma, nie interesujesz się zgłoszeniami, prowokujesz,olewasz wszystko!
Ostatnio zmieniony przez Szjusi Pon 08 Kwi, 2013 13:00, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

^Pezet
The Best

Piwa: 16/12
 #2  Wysłany: Nie 07 Kwi, 2013 23:32   
zwracana uwaga na u@ jest zawsze , wybacz ale my nie mamy czasu by latać po HLTV i tego szukać , jesteś , robisz demko wstawiasz na forum i po problemie , nawet teraz ci się nie chciało tego wstawić , a co do zaistniałej sytuacji sam masz dostęp do tego demka wiec jak masz czas sam możesz je wrzucić na forum a nie tylko płakać ciągle

Piwa: 200/21
 #3  Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013 15:54   
Grałeś na serwerze to mogłeś nagrać demko.
Obejrzenie HLTV zajmuje trochę czasu.
Proszę o nagrywanie demek i wrzucanie na forum, cziter zostanie szybciej ukarany.

Close!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi