Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: prosba , ub

Zamknięty przez: Maryskowo
Czw 21 Kwi, 2011 20:03
Prośba o UB
Autor
Wiadomość
m671
Ban :(

Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #1  Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011 19:52   Prośba o UB
Konsola
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin W.w.A| [L]^uk!.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Elite Wubu
[AMXBans] Reason : ' Nara. '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.sKserV.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 83.25.134.108 '
[AMXBans] =======================================
Wypowiedź/Obrona:
Witam, od razu mówię że pewnie wejdzie ktoś i powie że miałem czity i trudno. Ale chciałem prosić o Unbana, wiem że włączałem tego aima ale to było po godzinie 23, mało graczy wtedy gra, więc mało kogo wtedy eee... "poszkodowałem". Chciałem tylko powiedzieć, że się poprawię, nigdy więcej nie włącze aima i bardzo tego żałuję, ale po prostu było mi już nudno więc włączyłem :( Jak mogę obiecać, że na pewno nie włączę aima? Nie wiem. Możecie mnie sprawdzać, jestem słabym graczem i bardzo rzadko ale czasami walnę HS-a. Bardzo zależy mi na tej grze, gdyż jest to najlepszy PokeMod jaki kiedykolwiek widziałem, a grałem już na kilkunastu i ten mnie najbardziej zaskoczył. Więc proszę coś w stylu drugiej szansy. Jeżeli grają tu administratorzy o dobrym sercu, może uwzględnią moje podanie, a nie od razu zamkną temat. Jeżeli należy mi się kara (a tak) to prosiłbym o przynajmniej skrócenie tego bana, albo reset poków, albo nie wiem co. Teraz są święta i bardzo chciałbym sobie pograć, jeżeli niestety potraktujecie mnie jak każdego inngeo czitera no to trudno :( . Polecę grę koledze, a sam będę musiał męczyć się na innych pokemodach które są do kitu. Jeszcze raz bardzo przepraszam za tego czita.
Dziękuję za przeczytanie mojego postu :)

Aha, jeszcze jedno. Tylko teraz niech kaN'as nie wyjeżdża z tekstem "trzeba było nie czitować" bo już zostanę totalnie nieszczęśliwy.
Screeny:
Chyba nie ma, ponieważ w katalogu cstrike nie mam żadnych obrazów.

Edit by ukasz bez L: Jeżeli było Ci nudno to było iść spać, a nie włączać to coś. Nie lubię wazeliny, pewnie nie tylko ja i nie próbuj wyjść z tej sytuacji tym, "że są święta".
Serdecznie dziękuję kaN'as za skargę. Już nigdy więcej nie włączę ab, mam nadzieję że kiedyś ktoś to doceni i dostanę UnBana. Dzięki za wspólną grę. A szczególne gratulacje chciałbym złożyć administracji za zrobienie najlepszego serwera PokeMod.
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 111/3
 #2  Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011 20:03   
Najpierw się myśli, potem robi, a na końcu ponosi konsekwencje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi