Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak , na , pedala , skarga , swinskiego , tam

Zamknięty przez: ^^^Deed
Czw 25 Sie, 2016 21:22
Skarga na świnskiego pedala Jak Tam
Autor
Wiadomość

Ostrzeżeń:
 20/5/10
 #1  Wysłany: Pon 05 Sty, 2015 11:36   Skarga na świnskiego pedala Jak Tam
Jak admin może nie mieć rezerwacji na swój świnski nick? Wy świńskie chuje jebane niedość że ojebałem admina z pokemonów bo ten swiński koński jebany chuj nie miał rezerwacji nicku, i dał mi perma kurwa, zamiast wyjaśnić to np. Przyjacielu kochany oddaj mi pokemony proszę cie jak brata. To ten kurwa świnski kutas jebany dał mi perma, nie rozumiem takich dałnów również mogłbym mu skasować te jebane świnskie pokemony, to więc czemu dał mi perma kurwa świński debil jebany. Tylko mu pokemony zajebałem z 10 200 lvl nie rozumiem tego świńskiego chuja. Powineń mi kurwa świnski koński bydlacki chuj dziękować ze mu nie usunełem tych końskich pokemonów. BÓG KAZAŁ WYBACZAĆ ŚWIŃSKIE KOŃSKIE BYDLACKIE CHAMSKIE CHUJE.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie
Ostatnio zmieniony przez Chudyy Pon 05 Sty, 2015 11:37, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Multi Skarga x) Trio Skarga x)
elvisek [PokeMod] Bany i UnBany 2 Sob 20 Lis, 2010 13:00
Bartek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Skarga na Hok
Kewin. Skargi, Pomysły i Pytania 4 Pią 12 Sie, 2011 23:41
Kacper
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Skarga
zezi [PokeMod] Bany i UnBany 6 Pią 25 Cze, 2010 22:13
^JaSiO
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Skarga
Tyski [PokeMod] Bany i UnBany 2 Wto 09 Lip, 2013 00:35
Avalanche
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Skarga na KaC
iCwaniaK [Death Run] Bany i UnBan 1 Czw 03 Lut, 2011 23:28
Bartek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Skarga na W.w.a Luk
Ban Za Free....
Distance [PokeMod] Bany i UnBany 1 Wto 01 Mar, 2011 16:27
xSw
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi skarga
Rooney [War3 FT] Bany i UnBany 2 Pon 31 Sty, 2011 13:31
Kylo
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi SKARGA X3
Rooney [Prison Break] Bany i UnBan 3 Sro 18 Sie, 2010 00:45
^^^Deed
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi skarga i ub
sad [PokeMod] Bany i UnBany 2 Czw 03 Lis, 2011 20:27
Bartek
Pyrotek [PokeMod] Bany i UnBany 3 Sob 13 Lis, 2010 18:54
^JaSiO