Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: amazonka , na , nozu

Zamknięty przez: ^^^Deed
Czw 20 Gru, 2012 18:27
Amazonka na nozu
Autor
Wiadomość

Piwa: 43/44
 #1  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 15:50   Amazonka na nozu
Czy nie jest to czasem głupi pomysł by Amazonka na wyciągniętym łuku chodziła bezszelestnie ? po za tym łuk się buguje ... i czasem nie strzela (nawet po przeładowaniu parę razy) w dodatku gdy ma się item 1/1 z HE pułapki nie zabijają a powinno chociaż tak być . Również wrodzone WH Amazonki mogło by być wiekszę ponieważ chyba ma za mały zasieg na 100 inty
Ostatnio zmieniony przez Darklin18 Pią 29 Cze, 2012 15:58, w całości zmieniany 2 razy  
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD
kochanek1711
Chelsea ^^

Piwa: 244/24
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #2  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 16:53   
Ale co Ty tu proponujesz? Bo tego tu nie ująłeś. Chodzi Ci o:
- słyszenie amazonki, gdy idzie na nożu
- powiązanie pułapek z itemami
- powiększanie wh?
Jak tak to zgadzam się tylko z opcją 1 i 2.

Nakurwiam HNS'a.

Piwa: 167/29
 #3  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 17:09   
Może to nie temat do tego ale tak sobie myślę, że skoro Amazonka nie posiada diabloskilla to pod ten bind można by dać "techies scepter" - 3 miny działają jak granaty, a dużo łatwiej je postawić. Nie będzie problemu ze spamowaniem minami itp.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
kochanek1711

Piwa: 3/19
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #4  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 17:30   
ja zgadzam sie z kochanek1711, dobry pomysl a zwiekszenie WH nie wchodzi w gre .

28674599

LICZE NA PIWKO ZA POMOC
Ostatnio zmieniony przez T [e] RroR Pią 29 Cze, 2012 17:31, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

#5  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 18:15   
No wiesz serwer chce poprawiać klasy ,którymi nikt nie gra :q Amazonek jest strasznie mało a max lvl zaobserwowany na serwerze to 80 a te miny mogły by być mocniejsze niż te z itemka
Wh amazonki się nie sprawdza bo te zaledwie parę metrów nic a nic nie daje ,wiem bo sam nią gram :)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

Piwa: 2/1
 #6  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 18:24   
mi tam pasuje taki pomysl darklina ja jestem na tak <ganja> <ganja>
Ostatnio zmieniony przez Fant[a]-_- Nie 01 Lip, 2012 10:48, w całości zmieniany 1 raz  

`LaGGeR.
*[M]aLinA*

Piwa: 26/29
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #7  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 18:41   
Według mnie jest to zbyteczne jedynie co można by było zmienić to to , że ma wyciszenie chodu na luku i tyle .

Darklin18 napisał/a:
No wiesz serwer chce poprawiać klasy ,którymi nikt nie gra :q Amazonek jest strasznie mało a max lvl zaobserwowany na serwerze to 80 a te miny mogły by być mocniejsze niż te z itemka

Człowieku myśl co piszesz Filip ma Amazonka 150 lvl chyba albo większy , a i teraz coraz więcej ludzi zaczyna grać amazonka ...

#8  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 19:04   
Pokaż mi ilu to policzę na palcach jednej ręki ilu ich wskazałeś ... Może warto było by dodać jej diablo skilla ? wtedy na pewno będzie popularniejszą klasą

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

Piwa: 3/19
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 20:21   
http://diablo.skserv.pl/index.php?class=8 jedynie Filip gra Amazonka reszta to slabe lvl wystarczy porownac do http://diablo.skserv.pl/index.php?class=19 lub http://diablo.skserv.pl/index.php?class=3 wiecej osob gra tymi klasami Jestem na Tak

28674599

LICZE NA PIWKO ZA POMOC

kochanek1711
Chelsea ^^

Piwa: 244/24
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #10  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 20:41   
Ale mimo wszystko prawda jest taka, że chcesz ją wzmacniać nie dla tego, że nikt nią nie gra, tylko dlatego, ze TY nią grasz. Gdyby nie to, że zacząłeś nią grać, miałbyś tę klasę daleko gdzieś.

Darklin18 napisał/a:

Wh amazonki się nie sprawdza bo te zaledwie parę metrów nic a nic nie daje ,wiem bo sam nią gram :)

Zaledwie parę metrów? Zaledwie parę metrów?! Człowieku te "zaledwie parę metrów" może ratować tyłek z niejednej sytuacji. Jeżeli dobrze wykorzystasz te "zaledwie parę metrów" możesz jechać każdego. To daje możliwość przykampienia, eliminowania wrogów jeden po drugim, po przez obserwowanie co i jak. To wh to jest naprawdę olbrzymia pomoc. Także nie mów, że ono nic nie daje. Ono Ci nic nie da, jeżeli nie będziesz grał uważnie, tylko 100% rashu i tyle.

Avalanche, Dobry pomysł, z tym wytwarzaniem jest trochę problem. Na diablo jest 100% rash. Sam tak gram, więc widzę, co robią małe lvl, gdy grają Amazonką. Ja już w nich nawalam, a Ci dopiero pułapkę wytwarzają. Taki skill ułatwił by grę. Stawiasz minę (niewidzialną!), i idziesz dalej. Łap piwko za pomysł. :)

Nakurwiam HNS'a.

`LaGGeR.
*[M]aLinA*

Piwa: 26/29
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #11  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 20:50   
Diablo skill w amazonce to juz przesada ...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

#12  Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 21:06   
Gram Amazonką dlatego ,że nikt nią nie gra ... Myślisz czemu przykuła moją uwagę ? 140 lvl a drugi ma max 88 lvl ... no faktycznie Szał na maxa ... tak gram nią bo chciałem wychwycić czemu nikt nią nie gra ... teraz już wiem i pisze o tych propozycjach na forum tylko po to by zrównać ją z innymi klasami bo sami dostrzegacie nierówności i dyskryminacje tej postaci .

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

Piwa: 37/13
 #13  Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 09:15   odp
Jestem na TAK wyciszenie na kuszy powinno być, oprócz tego amazonka powinna posiadać jakiegos skilla w postaci pułapek z min albo nie widzialnych bomb. A to zwiększenie WH jestem za ale żeby trochę więcej zwiększyć i wystarczy.

Piwa: 57/30
 #14  Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 09:21   
Jak dla mnie amazonka i tak jest mocna ale jestem za poprawieniem tego buga z pułapkami bo to troszkę denerwuje grających

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Darklin18

#15  Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 12:59   
amazonka fajna klasa i pare osob nia gra a jak dojdzie to co darklin napisal to mysle ze z pol serwera bedzie nia gralo (tak jak kiedys siewca:)) <ganja> <ganja>

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Darklin18, Nawalony xD

#16  Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 13:50   
Rozumiem o co chodzi . Ale tak jest z każdą klasą na ,której wprowadzono jakiekolwiek zmiany ludzie są ciekawscy i tego nie zmienisz :P ale jeśli zobaczą ,że są ciśnięci przez stałych wysoko levelowych np Mefisto , Diablo bądź jakąkolwiek klasę wrócą do starych a zostaną Ci ,którym najbardziej zależy i podoba sie styl gry Amazonki i pozwoli im na trochę więcej swobody . Uważam ,że ta postać zasługuje na więcej uwagi i zwiększony popyt na nią .
Ostatnio zmieniony przez Darklin18 Sob 30 Cze, 2012 13:51, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD
Wuoch(A)cz
Jestem za tobą

Piwa: 30/48
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #17  Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 21:10   
Wy chcecie, a żeby amazonką grało "pół serwera". Amazonka jest wystarczająca z tym WH, bezszelestność mogłaby być dobrą rzeczą dodaną do tej klasy, ale ktoś napisał o diabloskillu:
- Chyba cię troszeczkę słoneczko sprażyło, to w takim razie ja chce do zabójczyni także jakiegoś DS`a...
Z WH jestem na nie, a powiązanie z pułapkami to bardzo zły pomysł... Ustawi taki granat i BOOM nawet nie wie kiedy dostał fraga, jeśli ma np tego druida, niech się pomęczy, wyceluje jak każda inna klasa. Ta pułapka to i tak wg mnie wystarcza.
Darklin bardzo fajnie opisał, że gra tą klasą dlatego, że "nikt" nie gra. Sam tak zacząłem zabójczynią, bo właśnie byłem ciekaw, jak to jest grać klasą, która "nikt" nie gra.
Jestem tylko przekonany do bezszelestności.

PS:Chaotycznie napisane, ale nie umiem inaczej

@Ava Widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem dzisiaj to norma. Ale wyjaśnię ci to "Łopatologicznie". Otóż pisałem, żeby pułapki (granaty, które podczas wciśnięcia prawego przycisku można układać jak miny) zamienić na coś typu item techies screpter (czyli 3 miny, które można postawić w dowolnym miejscu, są praktycznie nie widoczne i nie do zbugowania podczas chodzenia na kuckach". A samym pomysłem tego było ustawienie tych min pod bind - Diabloskill, żeby nie wprowadzać zbędnego zamieszania.

@Wuoch(A)cz, u ciebie też nie stoi na wysokim poziomie z tego co przeczytałem. Czy ja pisałem to do ciebie. Nie wypowiadałem się o techies scepter mimo to, że czytałem...

#18  Wysłany: Nie 01 Lip, 2012 10:50   
nie ale ludzie zobacza ze ktos "koksi" amazonka to i oni beda grac nia tak jak wczesniej siewca

Piwa: 15/17
 #19  Wysłany: Nie 01 Lip, 2012 11:16   
wyciszenie biegow + stalker i w tym luk? no bez jaj ale ja nie widze tego jakos....

#20  Wysłany: Nie 01 Lip, 2012 17:39   
u7Ven napisał/a:
wyciszenie biegow + stalker i w tym luk? no bez jaj ale ja nie widze tego jakos....

Uuuuu brzmi groźnie ale zabójce (wyciszone kroki możliwość chodzenia po tekstach w dodatku z stalkiem i AVP juz Ci snu z powiek nie spędza ? ) no faktycznie <lol2> bravo oczywiście tu już nie widzisz problemu <lol2> ale Amazonka tak strasznie Ci w oczy kole ...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi