Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: thcsaymon

Zamknięty przez: Marta
Wto 27 Paź, 2009 22:24
ThC^Saymon
Autor
Wiadomość

#1  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 09:47   ThC^Saymon
[AMXBANS]===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Monia2p
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.skserv.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz'
[AMXBANS] Czas: 'na zawsze'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: 87.101.68.210
[AMXBANS] ===============================================
Wypowiedz/Obrona : Proszę o odbanowanie ,ponieważ nie używam czitów.
Postaw piwo autorowi tego posta

KomaR
BoMpa PierdUt

Piwa: 5/6
Ostrzeżeń:
 666/5/10
 #2  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 10:03   
SS?? Monia robiłaś???

Piwa: 2/2
 #3  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 10:13   
O Tym czy masz czity zadecyduje ^^^Deed.
O To Demko: http://wyslijto.pl/plik/b2mm4n06mj

#4  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 10:29   
Ale demko ,tylko jeden skan pfff. Jeszcze grałem krwawym magiem ,który się zaświeca na zielono lub niebiesko ,jak się w kogoś trafi i to mi dało informacje żeby strzelać tam dalej.

KomaR
BoMpa PierdUt

Piwa: 5/6
Ostrzeżeń:
 666/5/10
 #5  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 10:31   
ThC^Saymon napisał/a:
Ale demko ,tylko jeden skan pfff. Jeszcze grałem krwawym magiem ,który się zaświeca na zielono lub niebiesko ,jak się w kogoś trafi i to mi dało informacje żeby strzelać tam dalej.

A no masz racje i jeszcze kase dodaje !
Ostatnio zmieniony przez KomaR Sob 01 Sie, 2009 12:04, w całości zmieniany 1 raz  

#6  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 12:48   
Nie chodzi o 1 skana ;] tylko o to gdzie ciagle celowales ;) najpierw granat rzucony przypadkowo tam gdzie staly osoby potem zanim zaczoles strzelac mierzyles dokladnie w gracza nie powiesz mi ze do doskolany skan ;) krwawy mag pokazuje ci jak kogos trawisz przez sciane tym ze dodaje ci hp ale ty zanim trawiles wiedziales gdzie stoi to moje zdanie. od wielu graczy slyszalam ze cos jest z Toba nie tak. Kazdy moze sie tlumaczyc ze gra krwawym magiem albo ma maske smierci i przypadkowo celowal w sciane gdzie ktos stoi i mu pokazalo ze tam jest. ale ja nie wierze w doskolale skany ;) to tyle. poczekajmy az wypowie sie headadmin.

#7  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 13:37   
http://odsiebie.com/pokaz/4496877---d7b2.html

Zobacz sobie jak gram ;>
To demko nagrali mi na innym serwerze i mnie zbanowali ,ale doszli do wniosku ,że jestem czysty <ganja>

Otrzymał 1278 piw(a)
 #8  Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 17:03   
ThC^Saymon napisał/a:
- Nie unos się bo nie jesteś u siebie w domu tylko u mnie na Forum ! I w Krwawym Magu zaświeca się tylko na zielono gdy odbierasz kasę ! Na niebiesko gdy trafisz Elfa ;o (odbija obrażenia)

ThC^Saymon napisał/a:
http://odsiebie.com/pokaz/4496877---d7b2.html
Zobacz sobie jak gram ;>
To demko nagrali mi na innym serwerze i mnie zbanowali ,ale doszli do wniosku ,że jestem czysty <ganja>
- nie interesuje mnie jak ty grasz ! Te "twoje" demko
niczego nie dowodzi ! Liczy się tylko to co my tu mamy ! I nie wtrącaj jakiegoś syfu które nie ma nic wspólnego z tym banem.

Monia2p niestety ale zlamiłaś, te demko niczego nie pokazuje uderzył tylko 2 razy jakiegoś typa bo miał farta zobaczyć przez podświetlenie się ekranu (kradzież kasy)
Wiem to że na bank nie byłaś tego pewna ! Ale pamiętaj że możesz na dodatek robić screen'y bo po to one są i nie słuchaj graczy bo Ty masz to sama sprawdzić nie gracz !

Nie jestem jakiś najlepszy ale umiem zajebiście robić takie skany a nawet i lepsze ! Będę grał jak czit ale staty zostaną słabe ;/

#9  Wysłany: Nie 02 Sie, 2009 09:10   
ja wiem ze skany robisz ^^^deed dobre ale Ty nie on :p . i nie sluchalam graczy bo sprwadzałam go pare razy i naprawde nie wygladal za czysto. i ja nadal nie wierze w jego szczescie bo najpierw strzelam w 3 graczy za sciana którzy byli daleko a potem dokladnie sobie namierzyl ;) . nie wierze w jego szczescie. Pozatym Saymon po dostaniu bana zmienil IP i wszedl na serwer zeby mi napisac ze mam mu wytlumaczyc wszystko i wejsc na forum ;/ z tego co wiem on nie ma prawa wchodzic po banie ;/

#10  Wysłany: Nie 02 Sie, 2009 11:15   
Niestety nie mam zmiennego ip ,wiec sobie go nie zmieniłem. Na serwa wbijałem się tylko na moment ,bo po chwili mi wyskakiwało: Masz bana!!!!!! daj sobie bana i zobacz jak to wygląda. Nawet jak go dostaniesz ,to na moment można się wbić na serwa. Nie wiem jak to jest ,ale dosłownie na sekunde wchodziłem i udało mi się napisać ,abyś weszła na forum i mnie wyrzucało z informacją: Masz bana!!!!!

Head admin się już wypowiedział ,więc może dasz tego unbana?

Dzięki za pojazd ,choć nic takiego nie napisałem <foch>
Proszę o odbanowanie.

Pozdrawiam.

Edit : Mija trzeci dzień mojego bana za nic.
Skoro jestem czysty ,to dlaczego nikt mnie nie odbanuje?

Wybaczcie za spam ,ale zauważyłem ,że temat zupełnie został zapomniany ,a chyba należy mi się unban. Nie gram na czitach ,więc proszę o odbanowanie.

Jak tu jest z tą waszą polityką banów i unbanów? Wydaje mi się ,że jak cziter to ban ,a jak czysty to unban?

Jeszcze raz proszę o odbanowanie.

Pozdrawiam.

EDIT bY ^^^Deed : EDYTUJ POSTY ! Tu jest tak jeśli z edytujesz to on będzie jako nie przeczytany !

Otrzymał 1278 piw(a)
 #11  Wysłany: Pon 03 Sie, 2009 17:49   
Masz UB, na przyszłość nie unoś się i czekaj bo Ja nie mam tylko tego na głowie mam jeszcze real (pić też trzeba kiedyś ;) ) :PP

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi