Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 4x4w , czytac , najpiew , pisac , potem , ub

Przesunięty przez: xSw
Czw 29 Mar, 2012 16:07
Ub 4x4W Najpiew czytać potem pisac !!!!!!!!!!!!!!!
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 11/5/10
 #1  Wysłany: Czw 29 Mar, 2012 14:42   Ub 4x4W Najpiew czytać potem pisac !!!!!!!!!!!!!!!
Widzieliście Bana na Hosta nie nie ma czegos takiego jest" You Are banned czy cos tego typu"

Mam nowy dysk dopiero co ogarnołęm przegladarke stery itp jescze nawet cs nie mam

Chce prosić o Ub nic wam złego zrobilęm kilka Aktywnych i co Jak bym nie miał cheatera w rodzinie to by było ok

Mam bana na Hosta powód "aktywny"
Chce go wyjasnic; wiem że miałem na to 2 tyg, ale gra która zastępowała mi cs znudziła mi (wiem to nie ważne) i chciałbym pograć sobie w cs, uważam że ten serwer jest bardzo fajny i naprawdę szkoda mi że nie mogę na nim grać(Ja lepszego nie znalazłem, to nie jest podlizywanie się mówię serio).

A więc tak Aktywny Ok Jest słuszny, ale przepraszam Ban za cheaty jest tego sprawca (podczas bana za cheaty ja nie grałem an serwerze to była podszywka, i tka to się zaczęło ja grałem an aktywnym ponieważ nie wiedziałem o Banie dopiero gdzieś tyg przed Hostem zacząłem składać sprawy o UB, gdyż w tedy dopiero zauważyłem BANA w tym czasie grałem na sKserV nawet przy adm i nic 0 banów.

Teraz znalazł się hok który nie wierzy w niewinność moją uważa że to byłem ja a ja nie cheatowałem to wiem an pewno.

Gdy ogłądałem demko z chatami nawet nikt nie pisał "wilu czy to ty, powiedz coś" itp. Tylko prosto z mostu Ban.

Zgadzało się tylko Ip bo kuzyn tym samym Ip i co bez podstawnie Ban.

Podsumowywując:
1.Gdybym Nie miał kuzyna cheatera nie było by żadnych Aktywnych itp
2. To nie moja wina ze chciałem grać na sKserV, pomimo Bana, jako że ban był nie słuszny TO NIE JA CHAETOWAŁEM ZROZUM TO HOK GDYBY TEGO NIE BYŁO NIE BYŁO BY AKTYWNYCH !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. Dajcie UB zakończymy sprawę koniec, ludzie dajcie grać na serwerze dajcie 2 szanse pls
4. Ja nie cheatowałem, nie będę cheatował i nie cheatuje

Dajcie UB i tyle po sprawie Dajcie SZANSE POPRAWIENIA SIĘ.

Tekst może być nie zrozumiały, pisąłem to szybko bo chce jak najszybciej zakończyć tę
sprawę.

//edit by [MRD]: WARN !!

Autor postu otrzymał ostrzeżenie
Postaw piwo autorowi tego posta

xSw
(L)

Piwa: 62/17
 #2  Wysłany: Czw 29 Mar, 2012 14:43   
Nie rób już takich tematów, dostałeś już odpowiedź i styknie.

Close.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi