Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: verka

Przesunięty przez: ^^^Deed
Nie 10 Sty, 2010 19:12
VERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor
Wiadomość
Mentor
Szczery do bólu

Piwa: 2/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #1   Wysłany: Wto 03 Lis, 2009 22:54   VERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick : Verka
IP : przepraszam, ale z wrażenia zapomniałem :D
Czas/Data : 22 30 03.11.2009
Dowód demko : tutaj, spakowane w 7zip
Twoja wypowiedz :

1. NIE OGLĄDAJCIE DEMKA BEZ ESP!!!!
2. PO ESP JAK MACIE WĄTPLIWOŚCI porównajcie jego grę bez esp...
3. Nie na podstawie zabicia kreta oceniam, że korzysta z esp...
4. Korzystajcie z najprostszego esp, tak jak on.
5. Powiem tak, on doskonale wiedział że kręcę demko, więc jak zobaczycie jak parę razy że udaje że kogoś nie widzi, to nie piszcie mi że demko czyste.... Proszę no...
Specjalnie dlatego nakręciłem długie demko, ja wiem że mam wielu już tu wrogów i sam sobie ich zrobiłem, ale kurde Panowie i Panie :* ja demkami naprawdę zajmowałem się 2 lata... może "powinienem zajmować się jeszcze 2" cytując tu kogoś...., ale oglądając na esp demko chyba nie napiszecie że on jest czysty... było takich akcji z 5,6 gdzie mogę śmiało powiedzieć że jest on oszustem. na 99% w skali mentora. :P

Jeśli te demko was nie zadowoli, będę próbował aż do skutku, aż może verka poszuka innego serwera, bo tacy jak on bez czitów nie potrafią grać.

Piwa: 329/80
 #2  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 07:25   
odlądajac to demko na ESP a potem bez faktycznie widac pare dziwnych akcji ale sam nie wiem ja raczej ekspertem nie jestem więc czekamy aż ktoś inny jeszcze inny się wypowie

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 108/23
 #3  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 07:51   
Jest kilka podejrzanych akcji, ale w wiekszosci wystarcza dobre sluchawki. Aha, ty robiles mu te demko na esp?? Jezeli masz to na kompie to jaka mamy pewnosc, ze nie uzywasz tego w grze ?? ;]

Mentor
Szczery do bólu

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #4  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 09:43   
CzarnaMamba napisał/a:
Jest kilka podejrzanych akcji, ale w wiekszosci wystarcza dobre sluchawki. Aha, ty robiles mu te demko na esp?? Jezeli masz to na kompie to jaka mamy pewnosc, ze nie uzywasz tego w grze ?? ;]

Taką że ja nienawidzę oszustów i nigdy tego nie robię :) , przyzwyczajenie admina, szacunek dla graczy i gry, uwierz mi że po 6 latach trudno czerpać przyjemność z gry oszukując.

Dobre słuchawki? ty widziałeś jak gra verka bez esp? nawet by nie usłyszał jak koło niego podkładają pakę...
Ostatnio zmieniony przez Mentor Sro 04 Lis, 2009 09:45, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 10:56   
Mentor napisał/a:
1. NIE OGLĄDAJCIE DEMKA BEZ ESP!!!!

jezeli demo stanowi solidny dowod, a tylko taki moze byc podstawa do bana permanentnego, to nie ważne jak oglądane powinno dawać taki sam wniosek.
Cytat:
3. Nie na podstawie zabicia kreta oceniam, że korzysta z esp...

to dobrze ze nie na tej podstawie bo grali 2 vs 2 czy tam 3 vs 3 a w dodatku miał go przed celownikiem.
Mentor napisał/a:
5. Powiem tak, on doskonale wiedział że kręcę demko

jestem w stanie uwierzyć że cziter jest na tyle glupi ze uzywa czitow nawet jak wie ze ktos mu kreci demo, ale to jest mniej prawdopodobne.
Mentor napisał/a:
było takich akcji z 5,6 gdzie mogę śmiało powiedzieć że jest on oszustem.

Ja takich akcji nie dostrzegam. Może gdyby demko było kręcone w postaci kilkunastu krótkich to byśmy się dogadali o które akcje Ci chodzi.

Dlaczego się upieram przy tym?
Poprostu jak oglądam demko kręcone na STEAM a sam mam NS to nie moge go przewijać / puszczać w zwolnionym tempie tylko musze korzystać z komendy playdemo. Więc jeżeli zechce obejrzeć podejrzaną akcje z dziesiątej minuty to musze ogladac od początku, pomijajac fakt że nie da się obejrzeć tej samej akcji kilka razy w krótkim odstępie czasu co również upośledza zdolność analizy.

Demo IMHO czyste.

PS. Mieliśmy takiego gracza gdzie wszyscy admini uważali że ma WH jednak nigdy nie udowodniliśmy mu tego i ostatecznie uznaliśmy go za niewinnego, bo poprostu był niewinny (mam nadzieje).

Mentor
Szczery do bólu

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #6  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 13:59   heh
harry dobrze powiedział szkoda mojego zachodu...

CzarnaMamba piszesz że niektóre akcję można ze słuchu odczytać - sorki ale ja wiem jak ty grasz, sam nie potrafisz grać ze słuchu, więc jak chcesz oceniać takie demko?

Maryska przyznał się że się nie zna tak dobrze na haxach i szacunek dla niego !! !!!

HOK Klucz kosztuje 25 zł i masz steam, jak ktoś ma do czynienia z CS codziennie, to powinno go stać na taki wydatek, a nie pisać że nie może dobrze oglądnąć demka, możesz sobie ściągnąć do tego odpowiedni program, wiesz? A nie do mnie wyrzuty że kręcę na steamie demko...
Cytat:
jezeli demo stanowi solidny dowod, a tylko taki moze byc podstawa do bana permanentnego, to nie ważne jak oglądane powinno dawać taki sam wniosek.

po 2 na esp najlepiej jest ocenić takie demko, bez esp jest trudno, na pewno z całym szacunkiem musiałbyś się na tym dobrze znać. Śmieszne jest twoje zdanie, jakbym chciał to grałbym na esp cały rok i byłbym w top 1, a ty nigdy byś mi nie udowodnił że mam esp!!! nigdy ty na pewno nie z takim podejściem.
Cytat:
jestem w stanie uwierzyć że cziter jest na tyle glupi ze uzywa czitow nawet jak wie ze ktos mu kreci demo, ale to jest mniej prawdopodobne.

Jak Verka widzi, że nikt mi nie wierzy na forum to się nie boi, śmieje się z nas i tego co tu piszecie, widać to na początku demka, potem trochę wyluzował, bo sam się przestraszył swoich skanów.

Cytat:
Ja takich akcji nie dostrzegam. Może gdyby demko było kręcone w postaci kilkunastu krótkich to byśmy się dogadali o które akcje Ci chodzi.

Wiesz co hok i ty zajmujesz się ocenianiem demek na tym serwerze? ;]
i jeszcze co mam ci na tacy wszystko podać? jak masz problem to nie oglądaj, zmień swoje zainteresowania, nakręciłeś jakieś demko? Taki mądry jesteś? Krytykując innych a sam byś lepiej nie zrobił!!! wkurzasz mnie ! przeprosiłem cię za parę wcześniejszych wypowiedzi, ale na kolanach Cię nie będę przepraszał królu, nie zachowuj się jak Bóg, wielce urażony oceniasz to jak kręcę demko i moje wypowiedzi, a jedno zdanie piszesz od demku, albo oceniasz verke albo mnie, zastanów się, albo się nie wypowiadaj, bo to nie jest kącik zażaleń do gracza
Ostatnio zmieniony przez Mentor Sro 04 Lis, 2009 14:07, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 14:48   
Nie chcę offtopować więc nie komentuje powyższej wypowiedzi.

Wypowiedziało się 3 adminów. Czekamy na dalsze wypowiedzi, także od HeadAdmina, który prawdopodobnie będzie musiał podjąć ostateczną decyzję.

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #8  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 18:14   
o to 2 Demka
Mentor nigdy sie nie myli co do czitow widac ze masz 13lat.. KAzdy Czlowiek popelnia bledy:)

o to 1 demko TU
o to 2 demko TU
Ostatnio zmieniony przez Verka Sro 04 Lis, 2009 20:20, w całości zmieniany 6 razy  

Marta
foka_hoka

Piwa: 29/20
 #9  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 19:51   
Doceniam Twoje dobre chęci i instynkt łowcy Mentorze, jednak miarka się przebrała. Poniższe wypowiedzi godzą w dobre imię całej administratorskiej braci SKserv:
Mentor napisał/a:
CzarnaMamba piszesz że niektóre akcję można ze słuchu odczytać - sorki ale ja wiem jak ty grasz, sam nie potrafisz grać ze słuchu, więc jak chcesz oceniać takie demko?

Mentor napisał/a:
HOK Klucz kosztuje 25 zł i masz steam, jak ktoś ma do czynienia z CS codziennie, to powinno go stać na taki wydatek...

Mentor napisał/a:
Wiesz co hok i ty zajmujesz się ocenianiem demek na tym serwerze? ;]
i jeszcze co mam ci na tacy wszystko podać? jak masz problem to nie oglądaj, zmień swoje zainteresowania, nakręciłeś jakieś demko? Taki mądry jesteś?

Nie życzę sobie abyś zwracał się w ten sposób do kogokolwiek z Administracji ( nie tylko mojego Hoka). Bądź co bądź wykazujesz się brakiem szacunku do innych osób- w tym starszych niż Ty.

Kręć ile demek chcesz, ale przyjmuj uwagi praktyczne od Administracji i nie bulwersuj się wyłącznie dlatego, że oceniamy je jako mało efektowne. Ja Ci naprawdę wierzę, że dobrze oceniłeś Verkę. Tylko nie ma wciąż dostatecznie dobrych dowodów.

Ostatnio zmieniony przez Marta Sro 04 Lis, 2009 19:53, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 1/4
 #10  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 21:11   
Zgadzam sie z Mentorem co do Verki. Verka czasem gra podejrzanie ale rowniez nie znam sie jakos super na demkach wiec przykro mi :( .
P.S. Ma miec szacunek dla staryszych...? yyy jestes zaledwie rok starsza a mowisz jakbys byla po trzydziestce.. Rowniez jako ze jestescie adminami kazdy powinien miec steama... to nie zbyt duzy wymog prawda? to tyle z mojej strony ;)

Mentor
Szczery do bólu

Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #11  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 21:32   heh
Pisze tylko prawdę, wiecie o tym dobrze, taki Mamba nabija sobie posty a nic rozsądnego do oceny demka nie wnosi, maryśka w sumie też, Ty marta robisz offtopic żeby mi monolog trzasnąć "nie tylko mojego hoka", solidny dowód? Wiecie co to jest solidny dowód? Dla was to on chyba musiałby mieć aim bota żebyście mieli solidny dowód, nie piszę prawdy? nie macie solidnych osób do oceniania demek, wypowiadają się osoby na temat demek, które nie umieją ocenić demka, a hok ocenił demko emocjonalnie i ty Marta, bo jakby to np ktoś inny wstawił to byście verce dali bana, a verka ma z was polewkę :)
Ok ja sobie daje spokój, to było ostatnie demko jakie nakręciłem, nie ma sensu, ja jestem szczery do bólu, nie będę adminom ani HA nie powiem czego robił, oceniam sprawiedliwie pracę takich ludzi, jak im się to nie podoba, to trudno milknę, będę sobie grał, a to jak tworzycie serwer i jak nim zarządzacie zostawiam administracji. Jako gracz nie będę już wam pomagał.

Marta
foka_hoka

Piwa: 29/20
 #12  Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 21:52   
RybkaWAR3 napisał/a:
jako ze jestescie adminami kazdy powinien miec steama... to nie zbyt duzy wymog prawda? to tyle z mojej strony ;)

jestes zaledwie rok starsza a mowisz jakbys byla po trzydziestce..

Po 1 skąd wiesz, że nie mam steama?
Może nie zaglądaj nam w portfel, ok? Bo to lekka przeginka mówić mi, co mam mieć i na co wydawać kasę. Wyobraź sobie, że nasze życie i wydatki nie obracają się wyłącznie wokół CSa i internetu.

Co do trzydziestki to 2 lata różnicy okazują się w tym przypadku przepaścią jeśli chodzi o dojrzałość i realne pojmowanie sytuacji.

Mentor. Między szczerością do bólu a chamstwem jest zasadnicza różnica, której nie dostrzegasz. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Marta Sro 04 Lis, 2009 22:00, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi