Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odpowiedz. , vibrus

Zamknięty przez: ^^^Deed
Czw 09 Gru, 2010 00:13
Vibrus - odpowiedź.
Autor
Wiadomość

Piwa: 40/36
 #1  Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 21:46   Vibrus - odpowiedź.
Cytat:
Po jakim tygodniu, napisałeś zaraz na drugi (najprawdopodobie) dzień. Fakt, napisałem że wolałbym w tradycyjny sposób to zrobić bo nie sprzedaję adminów, ale mowy nie było o żadnym podaniu.

Grałem na serwerze przez ok. tydzień - półtora, możesz sobie jeszcze sprawdzić gametracker.
Zresztą Patrol, czy aiwaz mogą Ci to jeszcze potwierdzić.

Cytat:
Wywlalony tylko dlatego że robił tak jak ty, tyle że ty czasami tam grasz(o reszcie wspomnie później).

Nie chciał robić reklam, lecz na serwerze tam grał. Czasami? Gram tam najdłużej ze wszystkich osób licząc godziny. Ostatnio ilość zmalała.

Cytat:
Dobrze wiedziałeś dlaczego tak zrobiłem. PB wtedy był w trakcie przeróbki (przeze mnie), hok o tym pisał, nie moja wina że miałem taki a nie inny internet...
Wracając do bana, nie wspomniałeś tego że obrażał i mnie i sieć, nie wspomniałeś że po apdejcie wrócił na server i zaczął lizać dupsko bo się trochę zdziwił, nie wspomniałeś o tym co mówił na mumblu i nie wspomniałeś o tym gdy pisał do ciebie żebyś przeszedł do niego, to są twoja słowa, a o nich kurwa nie wspomniałeś.

Obrażał Cię... Stwierdził, że nie chce Ci się zajmować tym serwerem.
hok napisał, że był w trakcie przeróbki, lecz Ty po zbanowaniu .fana na mumble powiedziałeś. Cytuję to prawie dokładnie, bo pamiętam najważniejsze rozmowy.
`Ku***... Będę musiał się wziąć za ten serwer` i dopiero od tamtej chwili, zacząłeś się zajmować pluginami i było Cię widać na serwerze testowym prawdopodobnie. Szkoda, że nie mam dostępu już do działu serwerów i nie mogę wkleić tu tej wiadomości.

Cytat:
No dlatego że wolałeś spędzać na innym serverze i nie wspomnie nawet o zakładzie karnym JailBreak, bo twoje wymówki że to że tamto nie interesowały mnie.

Dobrze wiesz jaki jest poziom na naszym serwerze, głównie przez to, że jest NON STEAM + STEAM. Czasami wolę wejść na ogarnięty serwer, niż liczyć na prowadzące dzieci, które ledwo znają zasady.

Cytat:
Proszę, możecie grać na innej sieci, ale nie olewajcie swojego server.

[URL=http://cache.www.gametracker.com/images/graphs/player_time.php?host=80.72.37.13:27071&player=Vibrus%20%3B*&start=-1m&request=09138659375271256]Mój gametracker z ostatniego miesiąca[/URL]
Spójrz na czas grania innych adminów i powtórz, że zaniedbywałem serwer.
Nie jestem cudotwórcą, nie zmienię wieku dzieciom jeszcze większym ode mnie.

Cytat:
2'krotną zniewagę

Za zniewagę uważasz, że nie pozwoliłem zabić się Jasiowi podczas gry w warcrafta?

Cytat:
Ban nie był za "nic", decyzję o banie podjął sam, wspominałem mu kilka razy, że dostanie zakaz wbijania na diablo, jeżeli będzie olewał PB.

Cytat:
6. Regularna gra na serverze i odwiedzanie forum (raz na 2 Dni)

To jest regulamin admina. Chyba grałem `RAZ NA 2 DNI`, a nawet więcej.

Cytat:
Odczułem w twoich wypowiedziach dużą dawkę ironii i kpiny ze mnie, ciesz się że nie poniesiesz za to konsekwencji.
Jeszcze tylko czekam na obrazę i wyzwiska.

Nie zamierzam Cię obrażać, bo sensu w tym nie widzę.
Lecz jeżeli byś się trochę wsłuchał, zobaczyłbyś jak skserv się pogorszył...
I to nie są tylko moje wymysły.

Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1278 piw(a)
 #2  Wysłany: Czw 09 Gru, 2010 00:13   
Vibrus napisał/a:
Grałem na serwerze przez ok. tydzień - półtora, możesz sobie jeszcze sprawdzić gametracker.
Zresztą Patrol, czy aiwaz mogą Ci to jeszcze potwierdzić.

Ja sobie sprawdzać nie będę, bo sobie ufam. Jeżeli coś podważasz, to daj dowód, bo ty to podważasz mi a nie ja tobie.
Vibrus napisał/a:
Nie chciał robić reklam, lecz na serwerze tam grał. Czasami? Gram tam najdłużej ze wszystkich osób licząc godziny. Ostatnio ilość zmalała.

On tam nie siedział od bardzo długiego czasu. To sobie sprawdź czy siedziałeś tam dłużej.
Vibrus napisał/a:
Obrażał Cię... Stwierdził, że nie chce Ci się zajmować tym serwerem.
hok napisał, że był w trakcie przeróbki, lecz Ty po zbanowaniu .fana na mumble powiedziałeś. Cytuję to prawie dokładnie, bo pamiętam najważniejsze rozmowy.
`Ku***... Będę musiał się wziąć za ten serwer` i dopiero od tamtej chwili, zacząłeś się zajmować pluginami i było Cię widać na serwerze testowym prawdopodobnie. Szkoda, że nie mam dostępu już do działu serwerów i nie mogę wkleić tu tej wiadomości.

Dzieciaku, dawałeś screen z tym, czego się wykłócasz.
I nie pisz bzdur, server od dawna był w przeróbkach, on się srał na te czapki, a nie pamiętasz dlaczego zwlekałem z wgraniem tego? Nie pamiętasz, jak zabijaka odgrażała się że zablokuje server? Przybliżyć ci to kurwa? (sprowokowałeś mnie).
Vibrus napisał/a:
Dobrze wiesz jaki jest poziom na naszym serwerze, głównie przez to, że jest NON STEAM + STEAM. Czasami wolę wejść na ogarnięty serwer, niż liczyć na prowadzące dzieci, które ledwo znają zasady.
Napisałem ci już coś na ten temat.
Vibrus napisał/a:
Spójrz na czas grania innych adminów i powtórz, że zaniedbywałem serwer.

Czy oni grają na innych serverach, czy oni mi spamują nad uchem żebym im dał na innym serverze admina?
Vibrus napisał/a:
Za zniewagę uważasz, że nie pozwoliłem zabić się Jasiowi podczas gry w warcrafta?

Czy ja tu piszę o Jasiu czy o warcrafcie? Nie, poprosiłem cie o coś, po czym ty mimo tego że powtarzałem kilkukrotnie, dalej robiłeś to samo. (nie wiem czy wiesz ale, grając w cokolwiek, tworzy się spora ilość dwuch substancji które się łączą, wzniecają chęć do gry i do agresji, przy czym nerwów nie da się opanować).
Vibrus napisał/a:
To jest regulamin admina. Chyba grałem `RAZ NA 2 DNI`, a nawet więcej.

Czy nie wystarczyła ci prośba w dziale adminów żeby przynajmniej 30 min dziennie spędzać? Czy nie wystarczyło ci to że prosiłem cię o dłuższe spędzanie czasu nad tym server gdy zrobię apdejta? Czy może już zapomniałeś?
Vibrus napisał/a:
Lecz jeżeli byś się trochę wsłuchał, zobaczyłbyś jak skserv się pogorszył...
I to nie są tylko moje wymysły.
Nie będę tego komentował bo zbyt wiele osób się może obrazić. Większość z nich powinna wiedzieć o co mi chodzi...

Nie będę już prowadził z tobą żadnych innych konwersacji, załóż jeszcze jeden temat o tym wszystkim a znikniesz z sKserV.pl. Nie chcę tracić więcej siły i czasu na ciebie, jeżeli masz coś jeszcze, daj mi na priv, może kiedyś to obczaję.

Close!

Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi