Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: esp , verka

Przesunięty przez: ^^^Deed
Nie 10 Sty, 2010 19:12
Verka esp
Autor
Wiadomość
Mentor
Szczery do bólu

Piwa: 2/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #1   Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 23:09   Verka esp
Nick : Verka
IP : 91.214.0.250:27005
Czas/Data : 22 50 30.10.2009
Dowód demko : Tu
Twoja wypowiedz : Verka gra często uczciwie, ale czasami nie, jak są admini ma kiepskie staty, lub ryzykuje, bardzo sprawnie ukrywa ESP i umiejętnie z tego korzysta, zobaczcie jednak zmianę jego gry gdy się skapnął że kręcę demko, pierwsza akcja mówi za siebie...
Ja bez esp wiem że on oszukuje, ale oceńcie demko z esp i nie będzie wątpliwości.

PS Verka to, że jest wieczór, że nie ma adminów, a ty chcesz sobie nabić szybko lvl mrocznym łowcą od 0, to nie powód żebyś innym psuł grę.

Edit do pierwszego punktu się zastosuje
do drugiego hok, wątpię, bo jeśli gracz dobrze maskuje esp, to po 2 akcjach tego nie zobaczysz, ja oceniałem demka hltv całej jednej mapy, jeśli ci się nie chce oglądać, to nie ściągaj i tyle.

Edit 2 Hok uważałeś / uważasz że się wymądrzam z haxami i niby wiem więcej, dlatego twoja opinia nie jest w 100% niezależna, owszem się mylisz i tak nie uważam, źle się zrozumieliśmy, po prostu się pytałem bo wiele serwerów jest zacofanych, ale na szczęście nie ten :)

PS powinien być dział hltv i osoba, która udostępniała by demka z hltv, chociaż dla adminów.
Ostatnio zmieniony przez Mentor Sob 31 Paź, 2009 10:08, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 00:15   
jak nagrywasz demko to:
1. krecisz tylko i wylacznie jednego podejrzanego
2. maksymalnie kręcisz 2 rundy / demko. demek moze byc kilka.

Nie widze tam nic takiego. Być może wyszczególnisz podejrzane akcje które wg Ciebie stanowią dowód że Verka ma wh (dowód, nie przesłankę).

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #3  Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 14:47   
hehe wczorajsza noc... mentor caly czas mowil ze mam czity w pewnym momencie powiedzal ze kreci demko i troche gorzej mi szlo bo wczoraj troszke wypilo sie a pozatym na tym demku ja nic nie widze :))

Ps. Nie mam 13lat i nie czituje bez sensu gra wtedy jest ile razy mnie wkur... to ze czituja
Ostatnio zmieniony przez Verka Sob 31 Paź, 2009 14:49, w całości zmieniany 1 raz  

Mentor
Szczery do bólu

Piwa: 2/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #4  Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 18:36   
Verka napisał/a:
hehe wczorajsza noc... mentor caly czas mowil ze mam czity w pewnym momencie powiedzal ze kreci demko i troche gorzej mi szlo bo wczoraj troszke wypilo sie a pozatym na tym demku ja nic nie widze :))

Ps. Nie mam 13lat i nie czituje bez sensu gra wtedy jest ile razy mnie wkur... to ze czituja

Nienawidzę oszustów, a oszust to kłamca, a ty kłamiesz. Nic kur... nie mówiłem, mogłem pisać to po 1. po 2 myślisz że jestem taki głupi żebym Ci napisał że uważam że masz czity i kręcę demko? Nie pisałem tego kiedy mógłbyś to odczytać, więc nie kłam beszczelnie i popracuj nad ortografią, bo stoi na poziome 13 - latka.

Otrzymał 1278 piw(a)
 #5  Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 20:22   
Mentor jeśli chodzi Ci o te pierwsze akcje to one były na słuch, wątpię żeby coś miał a jeśli nawet to te demko jest za słabe.

Marta
foka_hoka

Piwa: 29/20
 #6  Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 21:58   
Nie ma o czym dyskutować. Na demku nic nie widać= nie ma dowodu i powodu do dania bana. Jednak dzięki za trud i dobre chęci.

Przypominam o magicznej możliwości napisania do mnie na PW w razie potrzeby otwarcia tematu ( kiedy jest zamknięty, a należy coś dodać).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi