Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ub

Zamknięty przez: ^^^Deed
Wto 17 Sie, 2010 23:33
UB
Autor
Wiadomość

#1  Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 18:37   UB
Gracz: Lisek Chytrusek
Typ : bana SteamID i/lub adres IP
SteamID: SteamID nie znane
Adres IP : mam zmienne a ten wzor skopiowalem od niejakiego jukiego bo nie mam tego wpisu w konsoli bo to bylo kilka dni temu
Zbanowany: 13-08-2010 - 13:04
Długosc: na zawsze
Powód: wyjasnij na forum
Zbanowany przez admina: ArTeKxD ()
Zbanowany na serwerze: sKserV.pl [Nowe Diablo|16 Klas|Nowe Itemy|200Lvli]@Zabijaka.pl (de_dust2002)
Poprzednie bany: 0

Wypowiedz obronna:
Wiec tak. Zaistniala taka sytuacja ze gdy gralem w Cs-a na waszym serwerze to wszedl jakis koles i podszyl sie pod moj nick. Artek dal nam bany i mialem to wyjasnic na forum, ale odrazu nie chcialo mi sie tego robic wiec poszedlem grac na innego serwa. Dzis probuje wejsc na wasz serw na nick Lisek Chytrusek i pisze mi :

* Invalid Password!
Kicked :"Zle haslo do Admina/Slota/Nicka lub Twoja siec jest zbanowana, jesli chcesz tu grac zaloz konto NEO na www.skserv.pl

Zaczalem szperac po forum i zobaczylem ze niejaki jukijuki podszywajac sie pode mnie prosil o UnBana na moj nick i mowil ze ktos mu sie podszywal pod jego nick(Liska).Dostal tego UnBana a potem prosil o jakies konto NEO(tez na moj nick) ale Deed napisal mu ze ma bana. Prosze wiec o UnBana czy nie wiem co jako prawdziwy wlasciciel nicku Lisek Chytrusek bo chcialbym jeszcze pograc na mojej ninji. ( robic nowej klasy od nowa na innym nicku mi sie nie chce bo 85+ nie wbija sie tak szybko....). Mam nadzieje ze da sie cos jeszcze z tym zrobic.:)Dziekuje z gory:)
Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1278 piw(a)
 #2  Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 23:33   
To już chyba wyjaśnione, banned.
Close!

Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi