Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: pokow , yanom , zlodziej

Zamknięty przez: Loda Suko !
Sob 23 Lut, 2013 11:53
Yanom Zlodziej Pokow
Autor
Wiadomość

Piwa: 1/1
 #1  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 20:37   Yanom Zlodziej Pokow
Witam chcial bym pogadac na temat gracza o nicku Yanom otoz koles kradnie innym poki i sprzedaje je za pd zeby se kupic legende.

Ma on 9 k pokeranku a ponad 10 pokow 150+ lvl 4 dni temu wyciagnol z EMPC od zaje**nia pokow powyzej 100 lvl i je sprzedawal otoz grasz ma 9 k pokeranku to jest chyba nie mozliwe zeby mial takie poki.

I tez dodam ze bardzo duzo graczy go oskarza o kradziez.

Dodam jedna sytuacje gra sobie Yanom toxicroak lvl 90 wbijam jest tylko on na serwie wbijam 30 minut pozniej patrze yanom jest z jakims innym graczem na serwie i po tych 30 minutach ma juz toxicroak lvl 150 i mowi ze wbil ten lvl przez te 30 min a raczej to nie mozliwe i ten lvl 90 co mial nagle na koncie gracza SEXPLOSION sie znalazl a yanom mial poka 151 lvl toxi od sexplosiona i to juz widac ze koles kradnie poki nie mowiac o jego pokeranku i skad ma tyle pokow 150+ i tez PD

Tez podobno bylo z graczem mailo gra sobie wychodzi i wraca na drugi dzien i nagle yanom ma jego poki dokladnie te same lvle i mowi ze dostal od kolegi a jak sie pytalem od jakiego to nie powiedzial.

Prosze o rozpatrzenie tego gracza i danie mu bana za kradzieze ktrore zrobil na tym serwie.

Jeszcze dodam ze duzo graczy widzi Yanoma z nie jego pokemonami tylko z tymi co od nich ukradl i tych graczy prosze o wypowiedzenie sie tu.

R.I.P Rhauraios! <faja>
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
jakub123

Postawił 3 piw(a)
 #2  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 20:42   
Racja Yanom ukradł mi 150 lvl Toxicroaka i dal swojego 98lvl , 33lvl Bastiodona , 1000pd :/. Każdy wam to powie że on kradnie :/. My pracujemy na te lvl a ktoś przyjdzie i ukradnie.
Ja kradzieży nie toleruje. Jak ktoś myśli jak ja niech napisze. :>
Ostatnio zmieniony przez jakub123 Pią 22 Lut, 2013 20:45, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 9/21
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #3  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 20:54   
Temat mnie bezposrednio nie dotyczy - nie powinienem sie wypowiadac, ale tego nie idzie zdzierzyc. Patrzac na czlowieka majacego 9k pokeranku z taka iloscia pokemonow wysoko levelowych, az sie cos ulewa z irytacji. Prawda jest taka, ze Yanom nie ma tak na prawde zadnego SWOJEGO podkreslam SWOJEGO pokemona powyzej 80 lvlu. Wszystkie jego 'zdobycze' sa tylko i wylacznie ukradzione. Tak jak napisal Rha - najpierw je kradnie, pozniej troche nimi pogra dla zabawy (ew. ma w tym cel zeby osoba, ktorej ukradl te poki zobaczyla, ze on je ma), a pozniej je sprzedaje za PD aby tylko kupic legendy, ktorych i tak nie lvluje, bo nie umie. Gracz bez skilla, calkowicie pozbawiony jakich kolwiek oporow przed kradziezami ludzi, ktorzy faktycznie poswiecaja swoj czas i chca grac na serverze, bo widza w tym przyjemnosc. Moim zdaniem Yanom czuje sie calkowicie bezkarny, poniewaz nie raz (tak mi sie wydaje) uchodzilo mu to na sucho i nikt nie robil oto szumu. Jednak w ostatnim czasie gina takie ilosci pokow (juz pomijajac czy Loda Suko ! akceptuje rezerwacje czy nie - jak wielu mysli (bo akceptuje)), ze nie mozna stac i sie po prostu przygladac. Trzeba cos z tym wkoncu zrobic.

Wypowiedzialem sie na ten temat, bo sam zostalem ograbiony z pokemonow oraz PD i wiem ile to idzie nerwow w szczegolnosci, ze ma sie przynajmniej 99% pewnosci kto to zrobil i mimo tego, ze kara zostanie wymierzona poki przepadna. Boli stracony czas na farmienie PD i lvlu. Jednakze prosze o zrobienie cos z wyzej wymienionym playerem Yanom.

Pozdro Cyzio.
"Ja się nie złamie tak jak mój moralny kręgosłup, bo znalazłem sposób by nie zbierać już ciosów od losu. Będę twardy jak skały prędzej martwy niż słaby na bok żarty pedały mnie na straty spisały. Będę walczył to dżihad zostawiam ślad na ich życiu, blizny z każdym pociągnięciem długopisu.
I smiej się lecz wkrótce ci zetrę ten uśmiech..."
 Autor postu otrzymał 2 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
jakub123, Loda Suko !

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:08   
Ukradziono mi 1750+ PD. 2 tygodnie grania poszły w pizdu, Yanom natomiast ma nagle 120+ lvl Raikou <3. BOLI MNIE DUMA NARODOWA ! :<

Piwa: 2/6
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #5  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:33   
Także chciałbym prosić o bana dla Yamona , gracz 9k PD i takie poki... Złodziej jak nic .
Mi osobiście nic nie zrobił , ale jak pomyśle ile gracze stracili , to naprawdę brakuje mi słów . Kara powinna być .

Piwa: 47/5
 #6  Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:40   
Nie wiem czy to złodziej czy też nie ale to jest bardzo podejrzane ma tylko 9k pokeranku a pokemony na wysokim lvl. Jak z nim ostatnio grałem to miał przy sobie 8 pokemonów a około 6 100+. Pozostałe 2 blisko 100lvl. Mając takie lvl pokemonów jego pokerank powinien być znacznie większy.

W dodatku koleś z tego co widzę słabo gra wiec nie chce mi się wierzyć że wyexpił tyle poków.

Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Cyzio
senin
Malinovvy. pozdrawia

Piwa: 6/6
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Sob 23 Lut, 2013 11:02   
No to niech się teraz wypowie Loda i pozamiatane moim zdaniem.

Luxray. <3
Flaaffy. <3
Raikou. <3
Milotic. <3

Piwa: 34/12
 #8  Wysłany: Sob 23 Lut, 2013 11:41   
Nie no tak nie będzie, faktycznie z tym pokerankiem takich lvl by nie wbił, wypierać też się może że dostał od kolegów, ale to dla mnie śmieszne, pozostaje mi tak, BAN.

Loda Suko !
 Autor postu otrzymał 4 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 4 piw(a):
Cyzio, senin, TheIroX2000, jakub123

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi