Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mastersztyk

Zamknięty przez: Toshiro
Nie 15 Wrz, 2013 12:34
Mastersztyk
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 23:13   Mastersztyk
Nick: Mastersztyk
IP: 83.11.44.94
Czas/Data: około 23:55 14 września
Dowód (demko albo screeny): Hltv - http://www52.zippyshare.com/v/3122128/file.html
Twoja wypowiedz: Graliśmy na ratsie i pod koniec mapy się spalił. Nie miał transforma bo sprawdzałem playeritem a wyskoczył na "żyrandol" z dziury i już w locie na mnie namierzył. Proszę o sprawdzenie akcji - jak napisałem koniec mapy de_ratsxxx? około 20:24 (w demku) akcja z żyrandolem. Aha i jeszcze jedno, sprawdzając jego ip zauważyłem że Zeus to jego brat - http://scr.hu/8cu/5f50s, więc w razie bana mógłby sobie przełożyć na jego postać pokemony (np ditto 180). Dziękuje i pozdrawiam. http://scr.hu/8cu/5f50s

PS

Opcja druga i bardziej prawdopodobna jest taka, że sporadycznie dają sobie info (co też jest karane bardzo surowo - nawet permem (przynajmniej na innych sieciach)), bo Zeus napisał gdzieś wcześniej że "zagapił się na brata", czyli siedzą blisko siebie i razem grają".
Ostatnio zmieniony przez Forever Nie 15 Wrz, 2013 00:05, w całości zmieniany 5 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 313/67
 #2  Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 23:20   
Forever, Musisz mieć swój dowód, nie raz grałem z Mastersztyk'iem i nie raz widziałem lewe akcje u każdego gracza, sam nie raz miałem nawet łohohoho, a demko z hltv i tak nie jest brane jako dowód(chyba bo coś Ava kiedyś pisał) więc nie wiem po co ta skarga bez dowodu własnego. Ciężko było przestać grać i ponakręcać swoje demko? Niech wypowie się jakiś starszy admin bo ja dopiero zaczynam i mogę się mylić.

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 23:29   
Jak nie jest brane jako dowód, to po co hltv jest na serwie ?! Bezsens, przecież normalny gracz (ja) nie siedzi i nie nagrywa demka skoro widzi że hltv jest na serwie. To tak jakbym miał telefon do kogoś zapisany np w zeszycie ale tłumaczył się, że nie zadzwonię bo nie mam go w komórce.

Aha i jak sami pewnie wiecie na każdym serwie grają tacy ludzie, którzy grają na haxach a nie dają się złapać ale czasami się palą i to takich właśnie należy ścigać. I tak jak mówiłem, całkiem możliwe że dają sobie info skoro to bracia a to niesprawiedliwe jak jeden widzi gdzie jest wróg obok na innym monitorze ... + info "gadane" od brata.

Podsumowując:

1) mają takie same ip
2) to bracia - Zeus sam tak napisał
3) info wchodzi w grę
Ostatnio zmieniony przez Forever Nie 15 Wrz, 2013 00:07, w całości zmieniany 2 razy  

Piwa: 313/67
 #4  Wysłany: Nie 15 Wrz, 2013 11:22   
Forever, HLTV nie jest tak dobre jak demko od gracza. To tak jakbyś miał telefon który dzwoni a chciał korzystać z tego co nie działą dobrze głośnik i przez to są nieporozumienia. Jakbyś grał z bratem to też byś nie narzekał jakby Ci podpowiadał więc o co się tak czepiać?

ps. Ty zgłąszasz, Ty daj dowód a nie licz, ze sami będziemy szukać.

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Nie 15 Wrz, 2013 12:12   
Fakt na hltv są pewnie niedociągnięcia np z Transformami itd ale to wiadome, że byłem zamieniony latiosem.

Eryk napisał/a:
Jakbyś grał z bratem to też byś nie narzekał jakby Ci podpowiadał więc o co się tak czepiać?
- takie coś jest bardzo surowo karane, ponieważ to działa na zasadzie wspomagaczy, jeżeli ktoś Ci mówi kto, gdzie jest. Równie dobrze mógłbyś napisać, że jakbym grał na wh to bym nie narzekał, że widzę przez sciany ;d

Dowody: takie same ip i Zeus pisał czasami że zagapiał się do brata przez co padał, więc jeżeli to nie wh to info.

Toshiro
Miszcz Tosiu

Piwa: 8/16
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #6  Wysłany: Nie 15 Wrz, 2013 12:33   
1. Edytujcie posty
2. Nagraj własne demo
3. Zrób ss-y jak pisze , że zagapił się na brata
3. Zrób snapshota obu ip
4. Jak zrobisz @up otwórz nowy temat z dowodami

CLOSE