Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: marko

MarKo
Autor
Wiadomość

Piwa: 7/11
 #1  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 15:30   MarKo
Kilka propozycji:

1. Zwiększenie liczby slotów do 25.
2. Mam Omastara 60lvl i jak narazie 4x uzył skilla i uderzył po: 3, 1, 5, 0. Moim zdaniem jest beznadziejny ... Moja propozycja - zmienić mu skill na takie coś jak vampyric scepter na diablo, czyli kradnie hp.
3. Kabuto - paralizuje wroga..., Kabutops - Slash, ten slash mozna by było zmienić na agility i byłoby OK
4. Powinno być więcej legend za PD, niektóre można by było znacznie osłabić i dodać za PD
5. Jak dla mnie jest za mało RS'ów
6. Nowe Mapy

Edit....

7. Wprowadzenie RTV
8. Chansey ewoluuje w Blissey na 100lvlu, blissey będzie miał heal, właśnie ten pok mógłby mieć taki heal jak zaproponowałem w innym temacie (pasywny)
9. Skill glooma (taki grzyb) nie paraliżuje, a mógłby tak, jak na innych serwerach...
Ostatnio zmieniony przez MarKo Pon 17 Cze, 2013 16:13, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

panczlajn
Wiecznie live

Piwa: 1/2
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #2  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 15:35   
Cytat:

80x nie. Według mnie powinno być 6 slotów max, jeśli mówimy o komendzie "go". Pokemod ma być odwzorowaniem Pokemonów.

Cytat:
3. Kabuto - paralizuje wroga..., Kabutops - Slash, ten slash mozna by było zmienić na agility i byłoby OK

Co? Nie, nie, nie. To jest właśnie siła Kabutopsa - Slash, który jest skillem bardzo mocnym, wystarczy umieć trafić, widziałem go nie raz w akcji.

Cytat:
4. Powinno być więcej legend za PD, niektóre można by było znacznie osłabić i dodać za PD

Serwer musi się z czegoś utrzymać, ale propozycja nawet dobra. Zależy jakie poki by osłabić.

Cytat:

Zrób paczkę, załóż temat i czekaj na opinie.

Cytat:
6. Nowe Mapy

Zaproponuj kilka, gracze się wypowiedzą czy chcą i Alleluja.

@down
Aw, pewnie tak.
W takim razie nic do tego nie mam.
Ostatnio zmieniony przez panczlajn Nie 16 Cze, 2013 16:11, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 47/5
 #3  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 15:41   
panczlajn, Z tymi slotami to chyba o server chodzi a nie o miejsce na pokemony przy sobie :)

#4  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 16:11   
właśnie xd jak cały czas jest kilka afków, HTLV, a Dr. Joint cały czas na speccie siedzi to jest 8 vs 8 a juz pelny serwer ...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
yuiop
`FunnyGun
PokeMod <3

Otrzymał 1 piw(a)
 #5  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 17:14   
MarKo napisał/a:

22 chyba by wystarczylo, tak jak na Diablo i War.

MarKo napisał/a:
2. Mam Omastara 60lvl i jak narazie 4x uzył skilla i uderzył po: 3, 1, 5, 0. Moim zdaniem jest beznadziejny ... Moja propozycja - zmienić mu skill na takie coś jak vampyric scepter na diablo, czyli kradnie hp.

No calkiem ale panczlajn, ma racje.

MarKo napisał/a:

Jest juz duzo pokemonow ze skilem Agility, po co kolejny ? :)

MarKo napisał/a:

Tu sie nie zgodze... Zostawic tak jak jest !

MarKo napisał/a:

6. Nowe Mapy

Dawaj tematy na forum i sie oceni :P

Stawiaj Na Jakość, Nie Na Jakotakość. sK :]
Ostatnio zmieniony przez `FunnyGun Nie 16 Cze, 2013 17:15, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 329/80
 #6  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 19:45   
co do zwiększenia slotów moim zdaniem warto poczekać na rozwój sytuacji (co do grywalności), skille są przypisywane proporcjonalnie wiec nie widzę powodu do ich zmiany, legendy można dodać jednak za wysoką cenę bo trzeba za coś utrzymać serwery, a co do rs to nie orientuje sie w sytuacji

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

#7  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 20:40   
właśnie ostatnio serwer jest często pełny :) a legendy codziennie ktoś kupuje, nie sądzę, żeby serwer miał jakiekolwiek problemy z utrzymaniem :)

#8  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 21:20   
MarKo napisał/a:
właśnie ostatnio serwer jest często pełny :) a legendy codziennie ktoś kupuje, nie sądzę, żeby serwer miał jakiekolwiek problemy z utrzymaniem :)

Wydaje mi się że często pełen to zbyt mało, ale to tylko moje zdanie.
(Jeśli już podnieść do maks 2 sloty dla adminów a graczom zostanie po 10 na team)

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Piwa: 167/29
 #9  Wysłany: Nie 16 Cze, 2013 21:48   
MarKo napisał/a:
6. Nowe Mapy

1. To nie moja kwestia nie wypowiadam się aczkolwiek 2 sloty więcej by się przydały
2. Z tego co wiem, dmg nie jest adekwatny do ile jest napisane. Pokemony były naprawiane i prawdopodobnie działa to poprawnie.
3. Slash jest świetnym skillem przekłada obrażenia na wszystkich w pobliżu
4. Były tylko 2 sprawne legendy teraz są wszystkie, nie wydaje mi się, żebyś już wszystkie zebrał
5. Tutaj się zgodzę, paczki mamy porobione i być może większa ich ilość pojawi się wkrótce na serwerze.
6. Serwer jest dla graczy więc uważamy, iż to gracze powinni zdecydować na jakich mapach chcą grać. Naszym zadaniem jest utrzymanie na nich porządku, waszym podanie propozycji map lub całych mappacków (najlepiej złożonych przez was), co do mapek fy_ i knife_ to ze względów blokowania skilli pokemonów ich nie będzie, gdyż zależy nam na jak największej swobodzie gry, tym bardziej nie chcemy stawiać was w niekomfortowej sytuacji korzystania z pokemonów legendarnych, które kupiliście, a nie możecie ich użyć.

Edit by Route^: Co do 5 punktu to szykuje się już nowa paczka RS.

#10  Wysłany: Pon 17 Cze, 2013 15:26   
No mapy fy i knife mnie też nie interesują ;p Chyba że crazyjump, ale trzeba by było wyłączyć pokeskilla.

UP. - A wiesz może kiedy będzie wgrana ? (tak mniej-więcej)
Ostatnio zmieniony przez MarKo Pon 17 Cze, 2013 16:09, w całości zmieniany 1 raz  

#11  Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 22:16   
Avalanche napisał/a:

6. Serwer jest dla graczy więc uważamy, iż to gracze powinni zdecydować na jakich mapach chcą grać. Naszym zadaniem jest utrzymanie na nich porządku, waszym podanie propozycji map lub całych mappacków (najlepiej złożonych przez was), co do mapek fy_ i knife_ to ze względów blokowania skilli pokemonów ich nie będzie, gdyż zależy nam na jak największej swobodzie gry, tym bardziej nie chcemy stawiać was w niekomfortowej sytuacji korzystania z pokemonów legendarnych, które kupiliście, a nie możecie ich użyć.

Co do twojej wypowiedzi związanej z punktem szóstym, według twojej wypowiedzi chcecie by gracze wybrali mapy do gry na serwerze jednak zabraniasz wybierania map fy_ czy knife_, skoro dajesz graczom wybór powinieneś pozostawić też decyzje czy chcą grać na tego typu mapach pokami bez skilla. Nie chce być niemiły jednak sam też powinieneś się rozejrzeć za mapami na serwer a nie pozostawiać to graczom. (gdybyśmy na nich liczyli nic bym z Deed'em i pozostałą administracją nie osiągnęli, gracz jest od grania i bawienia się na naszych serwerach może pomóc jeśli ma na to ochotę a z tym to już troszkę gorzej)

Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Piwa: 1/6
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #12  Wysłany: Sro 19 Cze, 2013 10:00   
only knife tez by było dobre, np. hitmonlee, poliwag, nidoqueen itp. byłyby też użyteczne, bo nikt nimi nie gra :P . Tylko skille pasywne żeby były, a reszta wyłączone.

Postawił 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 3/5/10
 #13  Wysłany: Sro 19 Cze, 2013 10:34   
z tego co pamietam to bylo takie cos ale zrobili ze dzialaly skille pasywne i dzialaly wszystkie pasywki i dlatego z tego zrezygnowali

$@$
Szlachetny

Piwa: 25/66
 #14  Wysłany: Sro 19 Cze, 2013 10:46   
Mapy typu knife_ i fy_ odpadają.

Pamiętam jeszcze jak były 2 lata temu mapy tego typu i było tak :

1. Bez sensowne banowanie graczy, którzy nie rozumieją regulaminu lub nawet go nie czytali.
2. Spadki graczy przez notoryczne banowanie.
3. Pitolenie się i pilnowanie regulaminu na mapach tego typu. Masz ponad 100 pokemonów i musisz zapamiętać czy jest zakazany czy nie. Za dużo pitolenia się z tym.

Nie zgadzam się z punktami nr 2,3,6*

Co do punktu 1,4,5 zgadzam się w 100%

6* - Jeśli chodzi o mapy typu fy_, knife_.

Zobacz mojego pokemona!

whteamaxe
I Like U

Piwa: 1/4
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #15  Wysłany: Pon 22 Lip, 2013 17:59   
Regulamin zostanie zmieniony wiec bez sensu mapy Knife i Fy

Toshiro
Miszcz Tosiu

Piwa: 8/16
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #16  Wysłany: Czw 22 Sie, 2013 12:51   
1. Przydałoby się, ponieważ często nie mogę wejść na serw bo jest pełny
2. Nie, skill jest dobry jeżeli umie się go użyć
3. Nie, kabutops i agillity ... Nie
4. Nie, ponieważ serwer nie będzie miał zysków z kupna legend
5. Tak, te które są zaczynają być nudne
6. Ta kwestia jest wyjaśniona zostało dodanych wiele nowych map
7. Tak, ponieważ jeżeli większość graczy chcę zmianę, a nie ma admina to trzeba długo czekać
8. Nie, skill jest dobry jak na tego poka
9. Tak, sam grałem gloom'em i go wyrzuciłem bo to nonsens stawiasz tego grzyba a wróg i tak ucieka

To wszystko z mojej strony, dziękuje za uwage . :)

POMOGŁEM TO DAWAJ PIFFKO ..
Ostatnio zmieniony przez Toshiro Czw 22 Sie, 2013 12:52, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu