Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: v.i.p

V.I.P
Autor
Wiadomość

Piwa: 6/14
 #1   Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 08:49   V.I.P
Witam, tak wczoraj myślałem co by można dodać jeszcze na serwer poke i zauważyłem flagę na forum VIP, która nic aktualnie nie dodaje poza samą przynależnością, ale przejdę już do tej propozycji jak by mogło to mniej/więcej wyglądać:

1. Gracz z VIP'em otrzymuje np. 25% więcej expa oraz pd za dosłownie wszystko.
2. Gracz z VIP'em mógłby posiadać swój własny slot.
3. Gracz z VIP'em mógłby posiadać jakiś specjalny plugin jak wykaz obrażeń zadanych z pokeskill.
4. Gracz z VIP'em otrzymuję większą szanse na drop przedmiotów podniesionych z przeciwników x2/x3 (zależnie od tego jaka juz jest obecnie szansa na np. niezwykły cukierek")
5. Gracz z VIP'em kiedy wchodzi na serwer zostaje przywitany.
6. Gracz z VIP'em mógłby posiadać jakiegoś specialnego pokemona(nie chodzi mi tutaj o legende/globala, ale o pokemona typowego mixa np. Nightmare + Thunder wave).

PRZYKŁADOWY CENNIK:
VIP na miesiąc 15pln
VIP na dwa miesiące 25PLN
VIP na trzy miesiące 35PLN

Wiem, że sklep jest nie czynny aktualnie i dużo z podanych powyżej punktów oraz wartości może się zmieni, ale proszę o wypowiadanie się co o tym myślicie i co jeszcze mogłoby się przydać dla konta VIP (jeśli istnieje cień szansy, że to wypali rzeczjasna). : )

Postaw piwo autorowi tego posta

HenieK^
old KaBaNoSik ;**

Piwa: 3/13
 #2  Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 11:11   
wydaje mi się, że zbędny bajer.

"3. Gracz z VIP'em mógłby posiadać jakiś specjalny plugin jak wykaz obrażeń zadanych z pokeskill. " to i bez vipa nie przeszło więc myślę, że nawet z vipem nie przejdzie.

ogólnie tyle lat to wszystko działa bez vipa, więc po co dodawać coś co będzie dla lepszych i bardziej ogarnietych graczy dużą pomocą w expieniu poków :p

nie wiem czy to ma jakiś sens co napisałem ale może ktoś to rozkmini haha :D

Edit Cannabinol: Tak pomoże lepszym, ale tym słabszym również. Co do tego wykazu obrażeń pokeskill podniosłoby to kupno tego vipa, a szkoda, że takiego vipa nigdy nie było. :P

Piwa: 2/2
 #3  Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 13:58   
Było już kiedyś kilka takich propozycji i nie przeszło, jestem na nie ponieważ serwer stałby się serwerem pay2win :)

Edit by Cannabinol:: I tak jest po przez legendy. XD

Tyski
DragonSlayer

Piwa: 15/15
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #4  Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 15:01   
1. Zmniejszyłbym do 15%
2. Tak
3. Zdecydowanie nie, za duża pomoc, skany itd.
4. Tak
5. Tak
6. Na nie- zniszczy to całkowicie pokemoda, od tego są istniejące pokemony i ich istniejące skille, po co mieszać? Sporo serwerów od tego upadło, że sprzedawali możliwość stworzenia własnego pokemona

Ale ogólnie jestem sceptycznie nastawiony co do vipa, będą się pysznić, obrażać od biedaków itd.

Edit by Cannabinol: Twoja wypowiedź już więcej wprowadza do całej propozycji - miło. Co ja mogę napisać tutaj 90% osób jest sceptycznie nastawiona na zmiany tak na serio, a co do wyzywania od biedaków, co to jest 15pln? ja jakoś hajsu dużo nie mam, a stać mnie na takie pierdoły, poza tym kasa to nie wszystko, liczy się to jaki człowiek jest z charakteru. :)

Wiem Canna, ale średnia wieku graczy na serwie to 16, czyli Gimbazja, co robi gimbaza? Obraża bez powodu, byleby poczuć się lepszym :D Zmiana byłaby spoko, gdyby Vipa dostawaliby zasłużeni dla serwera, i ew. jako nagroda w konkursach (razem z globalami :P )

Ostatnio zmieniony przez Tyski Wto 06 Wrz, 2016 16:58, w całości zmieniany 3 razy  

#5  Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 17:14   
Monkey D. Luffy napisał/a:
Było już kiedyś kilka takich propozycji i nie przeszło, jestem na nie ponieważ serwer stałby się serwerem pay2win :)

Edit by Cannabinol:: I tak jest po przez legendy. XD

Już jest pay2win pozdro ( laitos ) i moim zdaniem fajny pomysł jestem na tak.

Tyski
DragonSlayer

Piwa: 15/15
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #6  Wysłany: Wto 06 Wrz, 2016 21:29   
Co wy gadacie legendy to pay2win?

Legendy bez problemu da się skontrować, o ile potrafi się grać, że co legenda to od razu op pokemon? No chyba nie, jeśli tak myślicie to słabi jesteście :v

Piwa: 2/2
 #7  Wysłany: Sro 07 Wrz, 2016 07:00   
Zgadzam się z Tyskim moim zdaniem na każdą legendę jest sposób i kontra

Piwa: 6/14
 #8  Wysłany: Sro 07 Wrz, 2016 07:09   
Monkey namówiłeś mnie na test. Ja wezme mojego latiosa, a Ty skontruj mnie innym pokiem nie legenda, w sumie nie muszę robić testu, gdyż wiem, ze nie skontrujesz... :)

Bastiodon + transform Tyski

Edit: blokuje ten skill pasywny rly? XD
Edit2: dobra wierzę Ci, nie było całej gadki, ale i tak większość z takiego czegoś nie korzysta, przydałby się jakiś tutorial odnośnie tych kontr. :)

Ostatnio zmieniony przez Cannabinol Sro 07 Wrz, 2016 11:17, w całości zmieniany 3 razy  

Postawił 5 piw(a)
 #9  Wysłany: Nie 11 Wrz, 2016 11:25   
Granie specjalnie pokemonem który kontruje jednego konkretnego to bezsens, gdyż weźmiesz bastio na latiosa a w ich teamie sie znajdzie jakis luxray, flaaffy, i ogolnie pełno stunow. Więc to gadanie jest bezsensu, to nie 1v1.
Co do pomysłu z vipen na nie, sprzedawane legendy są sporą pomocą dla tych, którzy wydają na pokemoda pieniądze, vip to juz za dużo.
Nie.

diglett>luxray,flaffy
z tego co wiem, nie jesteś sam w teamie, ty bierzesz coś na latiosa, reszta na inne :v

Piwa: 167/29
 #10  Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 05:43   
Akurat latios po nerfach jest jedną ze słabszych legend. Co do vipa odrazu powiem, że nie przejdzie. A co do wykazu obrażeń ze skilla mam to tylko ja do testów obrażeń i poprawek w bilansie w grze daje to zbyt dużą przewagę bo da się to wykorzystać jak dodatkowe info.

Odpowiedz do tematu