Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: ban

Zamkni�ty przez: Avalanche
Czw 13 Lut, 2014 22:15
Ban ;/
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 12 Lut 2014
Piwa: 1/1
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #1  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 17:51   Ban ;/
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin (1)SeBo.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname: SeBo
[AMXBans] Reason: 'Zlodziej, posiadasz kradzione pokemony.'
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.sKserV.pl
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1674583635'
[AMXBans] Your IP: '83.8.4

Gra�em wczoraj wieczorem na pokemodzie.
Dosta�em bana za kradzierz pok�w
,ga�em wtedy salamance 200 lvl kt�rego 3 dni temu kupi�em
za 2000 pd od gracza Orient.
Dowiedzia�em sie potem �e
orient dosta� perma za wbicie sie na nick �ukaszb i przypuszczam �e on sprzeda� mi kradzionego Poka .
Mo�e to nawet potwierdzic ZabojczyTampon
Ostatnio zmieniony przez SeBo Czw 13 Lut, 2014 17:56, w ca�o�ci zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Do��czy�: 29 Sty 2013
Sk�d: Miedzyzdroje
Piwa: 2/9
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #2  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 18:09   
Tak potwierdzam , gracz o nicku "Orient." posiadal duzo kradzionych pokemonow...
m.in
-Salamance 200 lvl
-Haxorus 200 lvl
-Gengar 200 lvl
-Jolteon 200 lvl
I pare innych...

Ten gracz powinien dostac Ub , to nie Jego wina ze kupil 200 lvl salamance od Orient.
Mysle ze dostaniesz Ub :)
 Autor postu otrzyma� 1 piw(a)

Wi�cej szczeg��w
Wystawiono 1 piw(a):
SeBo

Do��czy�: 07 Sty 2014
Sk�d: Malarstwo,Boks,Gry,
Piwa: 1/3
 #3  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 19:19   
To samo co UP gracz Orient posiada� kradzione pokemony, a gracz SeBo nie musia� wiedzie� czy kupuje kradzionego czy nie, gracz jest kulturalny i nie przeszkadza nikomu je�li moje zdanie si� liczy powinien dosta� UB, a na servie coraz mniej graczy :( ,wi�c 2 szansa si� mu nale�y jak najbardziej <foch>
POZDRO!!!!!!!

Do��czy�: 06 Sty 2013
Piwa: 47/5
 #4  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 19:39   
Orient dosta� bana dnia 11 lutego (2 dni temu) za wbicie na nick Lukaszb. Zgodnie z GameTracer �ukaszb ostatnio d�u�sz� aktywno�� mia�:

Gra� do�� sporo wi�c najprawdopodobniej by� to PRAWDZIWY ON.

Nast�pna aktywno�� by�a we wtorek, kiedy to Orient siedzia� na jego nicku, tego� samego dnia �ukaszb straci� Gardevoira i Salamence 200lvl, reszt� pokow zachowa� poniewa� Orient zosta� zbanowany.

Wczoraj dosta�es bana gdy� te poki si� pojawi�y na twoim koncie, najpierw mia�e� przy sobie samego Gardevoira(t�umaczy�e� �e oreient to tw�j kolega z klasy i Ci go da�), nast�pnie pojawi� si� przy tobie salamence(nie mog�e� go kupi� gdy� orient mia� ju� bana).
Je�li mia�by� te poki wcze�niej to dziwne �e z nich nie korzysta�e� i nie mia�e� dzi�ki nim wi�cej HP.

Reasumuj�c jeste� wsp�lnikiem wraz z orientem okradali�cie konta, �wiadczy o Tym r�wnie� uwierzenie w bajk� Orienta i ch�� aby dosta� UB http://skserv.pl/unban-vt30735.htm . Co ciekawe w chwili gdy banowa�em orienta by�e� na serverze siedzia�e� na spec wiec mog�e� dosta� kradzione poki i schowa� je do EMPa tak aby nikt nie widzia�.

Takie jest moje zdanie na ten temat. Jako i� bana dosta�e� od ReKa(mnie) to wyja�ni�em powody mego dzia�ania.

Je�li ban oka�e si� nies�uszny, zostanie to udowodnione to przyjmuje wszystkie konsekwencje podj�cia b��dnej decyzji.

Autor postu otrzyma� 1 piw(a)

Wi�cej szczeg��w
Wystawiono 1 piw(a):
Avalanche

Ostrze�e�:
 1/5/10
 #5  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 19:51   
Owszem jest to prawd� �e jest to m�j kolega z klasy i nawet zobacz �e wys�a� mi gardevoira ,ale ja nie mia�em poj�cia �e jest to kradziony pok a salamance od niego kupi�em za w�asne pd nawet chyba mozesz to sprawdzic wejs� na jego nick czy co� ja nic nie zrobi�em ;/

FeelTheRush!
Die Bitch :D

Do��czy�: 07 Lis 2012
Sk�d: Ja Jestem ?
Piwa: 13/16
 #6  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 20:46   
Jak twierdzilem 2 dni temu ---> Orient kradl poki . szanowny pan "lefthook" go bronil "ON JE WYEXPIL NIE UKRADL" wiec dalem sobie spokoj. ten gracz.. tz. SeBo byl wtedy, gdy Tejkoo siedzial na nicku HellSinga. co dziwniejsze mial duzo pokow "lewych" jak z reku juz obserwowalismy ktos musial wspolpracowac z TEJKOO i orientem. teraz wiadomo gdzie sie podzial gardevoir czy tam gengar hellsinga :)

Booyah. sprawa wyjasniona :)

Pzdr. Ja :)
lefthook: nie bd udowadnial
lefthook: on tu musi latasa na mnie..

Ostrze�e�:
 1/5/10
 #7  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 21:17   
Po pierwsze Feel ten gardevoir z tego co mi wiadomo od Reka to jest pok Lukaszab i po drugie nawet nie wiem kto to jaki� tejkoo a orient to m�j kolega z reala .I ja nawet jak kupowa�em tego poka to nie mia�em poj�cia �e jest to kradziony pok.

Do��czy�: 28 Sty 2014
Otrzyma� 1 piw(a)
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #8  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 21:52   
Wybacz, ale zgadzam sie z Rekusiem, a mianowicie je�li to Tw�j kolega z klasy to ma�o prawdopodobne, ze nie wiedzia�es o wszystkim i nie chcia�e� Mu w tym pom�c.. mia�e� z tego profity w postaci gardevo 200 ktorym gra�es ca�y czas a potem gdy bylo wiadomo kto ukrad� poki przes�a� Ci je i schowale� je do Oak-a, a co do 2k pd watpie zebys tak szybko zarobil albo mial od tak... i 2k za salamence czy nie za duzo? Troche zbyt kolorowe...

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Piwa: 167/29
 #9  Wys�any: Czw 13 Lut, 2014 22:15   
O ca�ej sprawie wiedzia�em wcze�niej i stwierdzam, �e unbana nie b�dzie, post ReKa wszystko wyja�nia.

Co do dalszych kradzie�y mam kilka os�b na oku, kt�re mog� mie� z tym co� wsp�lnego, prawda - panowie obro�cy? Ano pewnie, �e prawda.

Temat zamykam.

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych