Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: admin , darmowy , mster

Zamknięty przez: Bartek
Sob 21 Lip, 2012 11:54
[Darmowy Admin] M@ster
Autor
Wiadomość

Otrzymał 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 08:59   [Darmowy Admin] M@ster
Nick:M@ster
Chciałbym złożyć podanie Na Admina
Mój wiek lat :17
Non-stem
Na serwerze jestem apraktycznie na okrągło:D
Posiadam mikrofon, jak również rozpoznaję Cheat'erów.
Dlaczego Chcę nim zostać ?
Uważam ze chce Zostać adminem ponieważ należy tępić cheatów i zdarza mi sie ze jestem częściej niz admini.
Znajomośc amx jest średnia ale jestem tylko człowiekiem wczesniej nie mialem okazji byc
adminem wiec wystarczy troche poszperac i sie nauczyc :)
Ostatnio zmieniony przez M@ster Sro 18 Lip, 2012 17:03, w całości zmieniany 4 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
 #2  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 09:47   
M@ster,

Jak najbardziej jestem, za tym abyś dostał tego admina. Ogarniasz, pomagasz innym itd.
Tylko nie wiem czy dostaniesz tego admina ze względu na twe posty i aktywność na forum :P :P . Sam dopiero zaczynam zabawę na forum. :D

Nooke
Acid

Piwa: 23/25
 #3  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 09:53   
Twój gameplay - Kampienie dunsclopsem, lub rush bastio T_T jedno słowo się ciśnie
TAK
Przyda sie admin, bo gra tylko dwóch. Ogarniasz, moża pogadać, powrzucać na siebie, pomagasz innym itd.

Piwa: 4/23
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #4  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 10:43   
Master ?? hmm no kurde jak największe TAK Jeden z moich największych rywali :P

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Piwa: 3/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #5  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 11:01   
Oczywiście NIE
A gdzie Steam ?. Znajomość AMX ?

Wzór tego podania jest śmieszny.

Nieważne że grasz częściej niż admini.

Cheaterów można tępić bez admina. Wystarczy dobra gra.
A co dalej. Tylko chcesz chetów tępić. A graczom pomagać ?. Udzielać się na forum.

Mikro nic nie znaczy...

Jak już pisałem na NIE

Juveline i M@ster Admin to nie zabawa. Forum to nie zabawa. Sprawy tego serwera to też nie jest zabawa ! ! !

$ Ale co ty mi się tłumaczysz... Ja też mam to szeroko,głęboko,daleko,wysoko w (**** to jak Ty to odbierasz :) .

Co do tego podania byłem i jestem na NIE.

Bibax jeszcze mi troche pomógł.
M.in.:
- 1 1 Post na forum to podanie.
- 2 Na forum nic się nie udzielasz.
- 3 Twoje podanie ma zły wzór (co świadczy że nie czytałeś regulaminu składania podania o admina. Oraz nie zapoznałeś się z forum tylko od razu złożyłeś podanie).
- 4 O Twojej znajomości AMX nic nie wiemy.
- 5 Kontakt Do Ciebie jest ograniczony.
- 6 Nie wiadomo czy masz Stem'a.
- 7 Na serwerze grasz krótko.
- 8 Nie podałeś informacji w swoim profilu takich jak wiek. Bo ja Ci absolutnie nie wierze że masz 17 Lat. Może o tym swiadczyć jak napisałeś "Tempić". Ja osobiście tępię takich ludzi. A twój profil jest na szybcika tylko na podanie (czyli na Odpier**l). Profil założyłeś o 9:55 a Podanie zgłoszone zostało o 9:59. Czyli nic kompletnie nie wiesz o tym serwerze ze strony forum.
Czy mam coś jeszcze dodać ?.
Moja rada: Zapoznaj Ty się z tym forum, poczytaj, poznaj Ludzi, Administracje, I pograj trochę na Tym serwerze.

Dziękuje tyle ode mnie CoMe On

>> http://wyniki.interia.pl/...cid,3#standings <<

JEDNO SERCE JEDNO BICIE - POZNAŃSKI LECH PONAD ŻYCIE !
Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Sro 18 Lip, 2012 12:41, w całości zmieniany 5 razy  

Piwa: 237/15
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #6  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 11:05   
Gracz w porządku wobec graczy, zachowuje się kulturalnie, ogarnięty, ale... Sorry, za krótko grasz (sześć dni), 0 zgłoszonych cheatów na forum (na u@ za bardzo też nie widzę), pierwszy post - podanie (konto dla podania?) uważam, że jak gracz składa podanie to powinien mieć pare postów takich z pomysłami (urozmaicić serva), jak wspomniałem zgłosić cheatów na forum, bo takie posty wychodzą lepiej dla serva. I podanie trochę pokręcone bo np nic nie wiemy o twoim doświadczeniu w adminowaniu i znajomości amx'a. Obecnie jestem na Nie.

Ostatnio zmieniony przez .Bibax Sro 18 Lip, 2012 12:09, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 33/24
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 11:31   
.Bibax napisał/a:
Sorry, za krótko grasz (sześć dni), 0 zgłoszonych cheatów (na u@ za bardzo też nie widzę),
ode mnie wielkie TAK! Zgłosiłeś mi na u@ z 20 cziterów -,- Jesteś zio0mbal, da się z Tobą pogadać, ogarniasz, tylko napisz jak ze znajomością amx. Może wtedy Ci którzy są na NIE zmienią zdanie ;)

Piwa: 1/2
 #8  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 12:08   
CoMe_On, jak chcesz takie przemowy wygłaszać to do jakieś partii się zapisz a nie mi tu filozofujesz... Miałem admina sporo razy i wiem jaka to odpowiedzialność, a po za tym nie napisałem, że admin to zabawa napisałem, że na forum można się nieźle bawić. Nie wiem jak Ty to odbierasz. Jak dla Cb wszystko jest tak ważne to dobrze niech będzie ale szczerze mówiąc wali mnie to.

Otrzymał 1 piw(a)
 #9  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 17:03   
Dla mnie forum jest w sumei malo wazne masz racje, bo w ztego co wiem to i tak działają tam head admini i oni i tak maja decydujacy głos... I nie gram 6 dni.

Edit bY Bibax : A niby rzekomo ile grasz? GT nie kłamie, a może grałeś na innym nicku co? Jeżeli tak, ujawnij nick/nicki ;]

I nie rozumiem jak można pisać we własnym podaniu :
Cytat:
Dla mnie forum jest w sumei malo wazne
XDD

Piwa: 2/53
 #10  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 17:15   
Jestem na tak. Człowiek wychowany i z kulturą.

Otrzymał 1 piw(a)
 #11  Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 17:32   
wiem ze to moze zle ze tak napisalem o forum ale taka prawda tam tylko hed sie licza i maja głos ... Zbierzcie swoja rade i to załatwcie bo chciiałbym wiedziec czy dostane adma na probe czy wcale , nie wazne ile gralem ale pokerank i tak jest dobry. i prawie top15 :pp

Edit bY Bibax : Każdy ma głos ... prócz cziterów ^.^ Zdanie gracza/admina ma duże znaczenie. I forum to nie jest jakieś głosowanie ku*wa, dobre pomysły/propozycje je*nij, Jak będzie jakaś dobra propozycja to chyba wiadomo, że to jest korzyść dla serva i graczy. Poradnik/Poradniki je*nij na forum i masz już + a przede wszystkim Poczytaj KU*WA Regulaminy bo co to ku*wa ma być założył konto i po czterech minutach podanie, a pewnie gówno wie o regulaminach itp. I jak widzisz cheata na servie a nie ma np. admina to go nagraj, skopiuj ip i wstaw na forum. Widzę, że Ci koło dupy wisi wszystkie inne działy niż admin ... ja bym na twoim miejscu napisał podanie za 2 tyg / 1 mieś i w tym czasie bym się udzielał na forum, postawił dedicated server i bym nak*rwiał amx'a aż do perfekcji. I naucz się używać opcji "edytuj" bo spam we własnym podaniu nie jest mile widziany. Pozdro tyle ode mnie.

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Piwa: 3/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #12  Wysłany: Czw 19 Lip, 2012 14:13   
Popieram 100% Bibaxa. M@ster a ja ci powiem krótko. Skoro cię forum nie obchodzi, Nic cię nie interesuje, nie masz steam'a, nie znasz Amx

-To na jakiego CH**A pchasz się na Admina.
Top15 to już jest granica dobrego gracza a słabego gracza. Nie wiem z czego się tu jarać że jesteś za Top15... Pokerank [gówno] znaczy.

I nadal wątpię że te 17lat masz. W ogóle nie myślisz. Podanie jest tak jak już pisałem na "Odpier**l" Twoje doświadczenie jest słabe, Poproś może o jakąś korepetycje na temat admina. Bo jeżeli chcesz sobie spamować tym adminem to już się lepiej nie udzielaj w tym temacie. Jak Bibax był by że tak powiem "Ch****" To już byś miał warna oraz jeden wielki napis "/Close"

Dziękuje, tyle ode mnie...

Dziewie się wam chłopaki że jeszcze to ciągniecie...
EdiT PsYcHoL.: Ty masz najwięcej do gadania -,- nie grasz na serwerze, nie znasz człowieka a go oceniasz. Okej zgodzę się napisał coś głupiego, ale robisz spam + najeżdżasz na typa. Spokojniej podchodź to takich spraw. Masz opcje edytuj. Nie rób spamu w podaniu

$ Nie wiem czy to jakiś spam skoro panowie piszą o tym samym po 2-3 posty. Wiem że opcja Edytuj jest... Jadę po nim ponieważ jest to śmieszne. w sumie róbcie co chcecie. I tak moje zdanie jest pewnie gówno warte...

>> http://wyniki.interia.pl/...cid,3#standings <<

JEDNO SERCE JEDNO BICIE - POZNAŃSKI LECH PONAD ŻYCIE !

Jimmy
>GLUE STICK1<

#13  Wysłany: Czw 19 Lip, 2012 15:30   
Ja ogólnie na NIE ponieważ troche malo gra na serwie ale jest spoko.
Ostatnio zmieniony przez Jimmy Czw 19 Lip, 2012 15:47, w całości zmieniany 1 raz  

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #14  Wysłany: Czw 19 Lip, 2012 17:28   
może i siedzisz długo na serwerze ale od jakiego czasu ? Zgodze sie również z uwagami Come On i Bibaxa. Oczywiście mógłbyś nadrobić małą aktywność na forum aktywnością na serwerze, ale nie w przypadku gdy grasz od tak nie dawna.
Jestem na: Nie

Piwa: 178/43
 #15  Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 21:05   
Widzę że co niektórzy nie ogarniają że istnieje coś takiego jak darmowy admin.
Nawet jak by nic nie umiał, to może się nauczyć puści się go przez szkolenie potem obserwacja.
A tego waszego spamu nie chce mi się czytać.
M@ster powiedz szczerze, miałeś kiedyś u nas admina?
23:18 :P

Otrzymał 1 piw(a)
 #16  Wysłany: Sob 21 Lip, 2012 09:19   
Nigdy niemialem nigdzie admina.

Piwa: 9/15
 #17  Wysłany: Sob 21 Lip, 2012 10:30   
TAK
Miły, kulturalny, zawsze widoczny przeze mnie na serverze ;]

Piwa: 178/43
 #18  Wysłany: Sob 21 Lip, 2012 11:52   
Podanie przyjęte, okres próbny 2 tyg.
Nick i hasło na PW.
Close!
Ps. Dobrze by było abyś to obczaił i wbił, http://skserv.pl/poradnik...umble-vt786.htm
23:18 :P
Ostatnio zmieniony przez Bartek Sob 21 Lip, 2012 11:53, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi