Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ale , bartus... , ehh , przegiales... , sorki

Zamknięty przez: ^^^Deed
Nie 05 Cze, 2011 17:56
Ehh sorki Bartus... Ale przegiąłeś...
Autor
Wiadomość
Boro
Wasssup :D

Piwa: 28/14
Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #21  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 08:12   
...

Postaw piwo autorowi tego posta

xSw
(L)

Piwa: 62/17
 #22  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 08:41   
Miałem nie odzywać się w tym temacie, ale chce tylko stwierdzić, że wy spinacie się bardziej niż Oni łącznie, ok Przemuś chciał, żeby każdy się wypowiedział i widziałem, że już to zrobiliście, więc pytam się kur**de po co dalej spamujecie?! Wy tzn. Boro, Barent[?] Uprzedzę wasze odpowiedzi na ten temat - bullshit.

//Edit: Pozwolę sobie zacytować pewne słowa z filmu, który pewnie dużo osób zna, i który będzie tutaj jak znalazł:
"Świeżak, nie wpierdala* się"
Ostatnio zmieniony przez xSw Nie 15 Maj, 2011 08:49, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 329/80
 #23  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 09:12   
Więc tak to co zrobił Bartek było przesadą dlatego założyciel tego tematu miał trochę racji, jednak nie mogę poprzeć tego że admin ma admina na innej serwerowni

Zamykam temat to nie mam ochoty czytać waszych bzdur (oczywiście nie wszystkich)

i chcę dodać że też nie wiem co bym zrobił adminowi w PM gdybym dowiedział się że ma admina gdzieś indziej

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #24  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 10:13   
Zanim zakonczymy ten temat proponuje
1. Zdjąc warny Przemusiowi (wg mnie troche przesada, @ ^^^Deed)
2 Żeby nie było że posiadanie adma gdzie indziej jest grzechem, chodzi o to, że admin najczesciej jeden serwer zaniedbuje chyba ze gra po 5h dziennie na jednym i drugim to wtedy ok.

Piwa: 178/43
 #25  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 11:25   
hok, Ty słyszysz co ty w ogóle mówisz??
Coś mi się zdaje że nie, GOŚĆ MNIE PIERWSZY WYZWAŁ itp. i jeszcze w nagrodę warny mu zdejmować ?? ja mu tylko powiedziałem jedno po jego ruchu a on wiele słów.
hok, nie wiem albo nie doczytałeś wszystkiego albo coś...
I co do tego że ma adma na innej sieci to też chyba wszystkiego nie doczytałeś.
23:18 :P
Ostatnio zmieniony przez Bartek Nie 15 Maj, 2011 11:28, w całości zmieniany 2 razy  

Piwa: 7/9
 #26  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 11:37   
Bartek, Jest powiedziane ze musimy siedziec na serwie 180 min w tyg tak? a więc jak spełniał to po co mu zabrano adma nie rozumiem tego ze jak ma sie 1 admina to juz h** .
Nikogo nie powinno obczodzić ze też ma admina gdzie indziej. I właśnie przez to zaczeła się wasza kłutnia moim zdaniem bardzo niepotrzebna !! a co do nerwów Bartek rozumiem ze moga puścic też tak czesto mam a admini i HM to zwykli ludzie zdarza sie przeklnać jak do kogos cos nie dociera. jo to moje zdanie amen

Piwa: 178/43
 #27  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 11:43   
0 Skila, tylko w tym problem że nie siedział 180 min. w tygodniu patrz pierw a potem gadaj.
23:18 :P

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #28  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 12:23   
Bartek, co napisalem, napisalem i przy tym obstaje.

Jeden i drugi edytował swoje posty wiec temat nie jest teraz czytelny ale wiem mniej więcej tyle że ty pierwszy wyjechałeś ze szmatą a dopiero później on edytował post.

Cały temat jest ostrą polewką ale też odrobinę(?) żenujący i to nie ze względu na zachowanie gracza bo oni różne rzeczy piszą...

Piwa: 301/23
 #29  Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 12:31   
Też jestem tego samego zdania co hok.

Otrzymał 1278 piw(a)
 #30  Wysłany: Wto 17 Maj, 2011 18:26   
Nie chciało mi się już czytać reszty tych postów, więc jeśli coś ominąłem to sory...

Napiszcie mi, jak nazwać człowieka który, sprzedał własną skórę, wcisnął tak żenującą, tandetną bajkę, zmieniając nick na steamie na "~nieważne kto" aby mógł dalej sprzedawać dupsko na innej sieci. Pytam się, JAK!?

W żaden sposób nie popieram tego jak Bartek go nazwał ale w 200% się z nim zgadzam.

HM, Ekipa?!

Topick: To że, pszemuś sobie zażyczył aby wypowiadali się Gracze, nie znaczy, że tak będzie. Nie do niego należy te Forum. Strasznie nie toleruje takiej farys i tym bardziej cwaniactwa.

przemus: nie jesteś żadnym graczem, jesteś zakłamaną, cwaniacką, marnotrawną, prostacką szują, która po takim cyrku, ma czelność pisać jeszcze większe głupoty, że to, że tamto i chce wrócić.

Na szybko: pszemuś z wielką pomocą Bartka dostał admina, było wszystko ok, do puki Bartek nie z czaił co pszemus robił na innej sieci, przemus zaczął coś kręcić na boku, napisał bzdurę w dziale adminów, że rodzicie mu zginęli i odszedł z admina, co później się okazało żenującym żartem, po pewnym czasie wrócił, napisał że już wszystko jest ok (zapewne stracił tego admina na tej innej sieci) i ma jeszcze jakieś gejowskie ciągoty, bo ktoś go nazwał "szmatą".

Warnów nie zdejmę, wracaj na cs-c.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi