Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: liny , ucieczki

Liny ucieczki
Autor
Wiadomość

Piwa: 237/15
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #21  Wysłany: Sob 19 Maj, 2012 14:01   
Pirat, Zagraj z Maryskowo, na takim pokemodzie, że jest 151 poków i 99 lvl max(takie już nie istnieją ale było by kiedyś grać ^^).I jeszcze jak np Ditto miał normalnie "transform" to on każdym pokiem wszystkich cisnął, a co dopiero jak grał ditto i miał rower ^^ a np Lin nie było więc pozdro człowieku. A co do tematu to jest żałosny i moim zdaniem nic nie trzeba zmieniać.

Pirat napisał/a:
odczucia emocjonalne

to zmień gre albo wyjdź z servera jak masz jakieś problemy, albo najlepiej idź do Psychologa/Psychiatry.

@ Nie będę się wyrażał co myślę o tobie ...

Piszesz, że ja spamuje ta? ciekawe sam napisałeś 4 posty we własnym temacie... Masz opcję edytuj.

Pirat napisał/a:
Hah, człowieku trochę ogaru, Ciekawe jakie byś miał szanse jako gracz bez itemów, przeciwko kogoś z aglity, najpewniej bastio, kilkoma linami, potionami i innymi pierdołami.... A jeszcze dodaj do tego, że nie wszyscy gracze, którzy są ofiarami liniaczy, mają 250hp+, tylko czasami po 105-150 max...

to jest moja odp do tego :) GO w ogóle nie znasz jak prawie wszyscy więc po huja piszesz takie posty ...

Ostatnio zmieniony przez .Bibax Sob 19 Maj, 2012 20:11, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
 #22  Wysłany: Sob 19 Maj, 2012 14:39   
.Bibax napisał/a:
Pirat, Zagraj z Maryskowo, na takim pokemodzie, że jest 151 poków i 99 lvl max(takie już nie istnieją ale było by kiedyś grać ^^).I jeszcze jak np Ditto miał normalnie "transform" to on każdym pokiem wszystkich cisnął, a co dopiero jak grał ditto i miał rower ^^ a np Lin nie było więc pozdro człowieku. A co do tematu to jest żałosny i moim zdaniem nic nie trzeba zmieniać.

Pirat napisał/a:
odczucia emocjonalne

to zmień gre albo wyjdź z servera jak masz jakieś problemy, albo najlepiej idź do Psychologa/Psychiatry.

To nie temat o Maryskowo ani nie o rowerach, więc z łaski swojej nie spamuj.
A Tobie polecam jakiegoś polonistę, bo widzę że język polski ci daleki do perfekcji.

Postawił 2 piw(a)
 #23  Wysłany: Sob 19 Maj, 2012 21:32   
Moje zdanie jest takie .By zrobić max 2 liny i blokada 20 sec po respawnie nie można ich kupować
Bo taka giratina/moltres wpie**** ci się w głowę i szybko TP zrobi na swój resp uleczy się i cię dobije skilem lub bronią
Albo zrobić item nazwa ^nożyczki^ który blokuje użycie liny w jakimś tak odstępie od ciebie.

Misterius

http://www.youtube.com/watch?v=Kuhc8RROw10

Piwa: 111/3
 #24  Wysłany: Nie 20 Maj, 2012 00:05   
Jak macie takie problemy to weźcie !@#%#$ spieprzajcie grać na jakimś FFA/TP/REALMOD w/e skoro macie problemy o to, że ktoś dobrze gra albo dobrze używa itemy/kupuje poty/gra pokami z agility itd. itp.
Serio ja jakoś nie płakałem jak było 10 osób z golemami, one skill = ten kill
Nie zakładałem 60 tematów, co by się popłakać, że skill jest za silny. Grałem dalej, i starałem się "ograć" tego skilla.

Btw. 151 poków, 99lvl'i best pokemod.

Piwa: 33/24
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #25  Wysłany: Nie 20 Maj, 2012 11:00   
Z jednej strony jestem za limitem lin, a z drugiej popieram Maryskowo.
Chociaż po chwilowym zastanowieniu uświadomiłem sobie coś ...
LUDZIE KURWA TO JEST POKEMOD! Na tym to polega, że masz liny, wapnie i inne itemy. To tak jakby ktoś założył temat: Skasujcie Latiosa, Moltka, Celebi, Giratine, Palkie i inne 150 poków bo są za mocne. Opanujcie się. Jak macie problem z tymi itemami to sami nauczcie się z nimi grać. Poza tym lina nie jest wcale taka THE BEST. Wystarczy strzelić 2 banie i ziomek leży...
POWINNO ZOSTAĆ TAK JAK JEST!

Piwa: 2/21
 #26  Wysłany: Nie 20 Maj, 2012 16:22   
Moim zdaniem ten temat jest idiotyczny iż aż ponieważ lina ucieczki jest itemem tak jak Ghost wiec czemu nie mozna kupywać . Nic nie zmieniać i .

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Piwa: 3/1
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #27  Wysłany: Pon 21 Maj, 2012 09:10   
Nie rozumiem to tylko item. Każdy może używać. To że ktoś dobrze gra np. Maryskowo, to nie znaczy że trzeba to usuwać... Cieszcie się że macie szanse bo ten item się każdemu przyda... C najwyżej można ograniczyć kupno i podnieść cene...

Przepraszam za to "Close" trochę mnie poniosło bo nie wiem po co robić taki temat skoro komuś nie idze...

Przepraszam jeszcze raz. A szczególnie Ciebie Nooke. Nie musiałeś się tak unosić :) <foch>

>> http://wyniki.interia.pl/...cid,3#standings <<

JEDNO SERCE JEDNO BICIE - POZNAŃSKI LECH PONAD ŻYCIE !

Postawił 1 piw(a)
 #28  Wysłany: Wto 22 Maj, 2012 16:53   
A ja wpadłem na lepszy pomysł, żeby:
1.zwiększyć cenę
2.2-3 liny na rundę
3. Liny niech będą dozwolone np do 180-200 hp, np ktoś ma 220 hp już nie może używać, a ktoś z 170 hp może.

Teraz czekam tylko na wypowiedź H@...
PsYcHoL.: Chłopie. Zrozum, że to jest pokemod i po to są itemy, żeby ich używać.

Odpowiedz do tematu