Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: itemy , klasy , ktore , na , nowe , powinny , serwie , sie , znalezc

Zamknięty przez: ^^^Deed
Czw 20 Gru, 2012 17:32
Nowe klasy i itemy które powinny znaleźć się na serwie
Autor
Wiadomość

Piwa: 9/41
 #1  Wysłany: Pon 02 Lip, 2012 16:49   Nowe klasy i itemy które powinny znaleźć się na serwie
To lista itemów i klas:

Itemy:

1. Zbroja Tankera - daje +200 Hp baaaardzooo rzadki item (tanker nie może mieć tego przedmiotu)

2. Widmo - daje możliwość przechodzenia przez ściany ( max 3 razy) i lekka niewidzialność

3. Laska Szamana - leczy ciebie i członków twojego teamu +45 Hp ( nie stawia się jej jak totemu) ( leczy raz)

4. Buty Smoka - szybszy bieg/chód , gdy strzelasz podpala wroga

5. Cierniowa zbroja - gdy przeciwnik cię atakuje 50% zadanych przez niego obrażeń odbija się w jego stronę baaaaaaaaaardzooooooooooo rzadki item

Klasy:

1.Mroczny elf
Opis:105 Hp , posiada kuszę (nie łuk jak u amazonki), która zadaje 50 obrażeń , ma ogniste strzały które dają szansę na podpalenie przeciwnika
diablo skill: precyzja snajpera - daje celownik (tylko do kuszy)
(klasa podstawowa)

2. Wojownik
Opis: 120Hp , zamiast kosy ma miecz ,który zadaje 120 obrażeń (prawym przyciskiem myszy), a lewym przyciskiem myszy 90 obrażeń, może mieć tylko miecz
diablo skill: szał bojowy - zadaje +30 obrażeń i szybsze ataki (aktywny 10 sekund).
(klasa podstawowa)

3.Zwiadowca
Opis:115Hp , szybko chodzi, wyciszony chód/ bieg
diablo skill: niewidzialność (10 sekund)
(klasa podstawowa)

4.Tanker:
180hp , na nożu ładuje 20hp przez 15 s max do 240hp ( wolniej chodzi)
diablo skill: nieśmiertelność na 5s
( klasa podstawowa)

5.Ghoul:
100hp , na kosie bije z ręki( znaczy że nie ma kosy tylko samą rękę) kradnąc wrogowi 10hp (może mieć broń)
diablo skill: gdy celujesz we wroga zabiera mu 30 hp i daje tobie ( można użyć 2razy)
(klasa podstawowa)

6.Khazra:
130hp , trwała przemiana w wilka , na kosie wali z topora (znaczy że nie ma kosy tylko topór)
diablo skill : Wyje wywołując fale dźwiękową, która rani przeciwnika
( klasa podstawowa ) (nie trzeba wbić poziomu)

7.Healer:
Opis:120Hp, na nożu leczy 25 Hp każdemu członkowi z jego teamu, ma heal aurę wbudowaną aby użyć trzeba zbindować pisząc bind "przycisk" "aura" daje ona 50% hp więcej osobom z twojego teamu jeżeli stoją niedaleko ciebie (działa 1 raz na rundę)
diablo skill: Totem życia - daje członkom twojej drużyny 40Hp (można użyć 3 razy, totemy ładuje się na nożu)
(klasa podstawowa)

Aura u healera ma działać raz na rundę i jak inny healer użyje to już nie działa (ta aura drugiego healera, a pierwszego nadal healera działa). Aha i healer będzie miał zablokowany item: Heal Aura

Berserker usunięty.

Kilka klas i itemów poprawiłem.
Piszcie dalej co się podoba i nie podoba, a ja poprawie.

Proszę o komentarze.
Ostatnio zmieniony przez Nawalony xD Czw 19 Lip, 2012 15:36, w całości zmieniany 25 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

kochanek1711
Chelsea ^^

Piwa: 244/24
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #2  Wysłany: Pon 02 Lip, 2012 20:57   
Jestem za dodaniem jedynie 2 itemów. Laska Szamana i Cierniowa Zbroja, wydają się dość ciekawymi itemami. Z innymi itemami i wszystkimi klasami, jestem na NIE.

Nakurwiam HNS'a.

Piwa: 2/53
 #3  Wysłany: Pon 02 Lip, 2012 21:34   
Ja do wszystkiego sie zgadzam tylko do klasy tankera. Nawalony z tym tankerem jest przesada.

Piwa: 15/17
 #4  Wysłany: Pon 02 Lip, 2012 21:38   
hmm laska? co do laski zalezy od tego jak ma dzialac... czy po wcisnieciu E jednorazowo laduje hp czy ciagle.. jesli ciagle to jestem na nie jesli jednorazowo po wcisnieciu e to tak

ciernista zbroja? przesadzona ...
reszta na nie

Piwa: 43/44
 #5  Wysłany: Pon 02 Lip, 2012 23:17   Re: Nowe klasy i itemy które powinny znaleźć się na serwie
Nawalony xD napisał/a:
To lista itemów i klas:

Itemy:

1. Zbroja Tankera - daje +100 Hp

3. Laska Szamana - leczy ciebie i członków twojego teamu +30 Hp ( nie stawia się jej jak totemu)

4. Buty Smoka - szybszy bieg/chód , gdy strzelasz podpala wroga

5. Cierniowa zbroja - gdy przeciwnik cię atakuje 50% zadanych przez niego obrażeń odbija się w jego stronę

1.Zbroja Tankera to jest to samo co Barbarzyńca ring :P (50 do sił) do reszty Itemków nie mam zastrzeżeń ^^ jestem na tak . Klasy mi sie podobają zwłaszcza 3 pierwsze ;)
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

#6  Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 13:35   
u7Ven napisał/a:
hmm laska? co do laski zalezy od tego jak ma dzialac... czy po wcisnieciu E jednorazowo laduje hp czy ciagle.. jesli ciagle to jestem na nie jesli jednorazowo po wcisnieciu e to tak

ciernista zbroja? przesadzona ...
reszta na nie

Laska ma działać jednorazowo.

#7  Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 18:32   
Teraz itemy wypadają brawurowo :) i zbroje tanka bym chciał mieć :P i bardzo fajna klasa Healer :) choć trochę za słaba dałbym jej jeszcze jakiegoś buffa :) a zbroje Tanka zablokował dla Klasy tank :) byłby nieśmiertelny
Ostatnio zmieniony przez Darklin18 Wto 03 Lip, 2012 18:33, w całości zmieniany 1 raz  
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

#8  Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 21:00   
Podrasowałem healera, zbroje Tankera i osłabiłem Tankera. Piszcie dalej.

Piwa: 3/5
 #9  Wysłany: Sro 04 Lip, 2012 16:29   
Jestem za cierniową zbroją i klasą Healer.

Piwa: 3/5
 #10  Wysłany: Sro 04 Lip, 2012 16:45   
Nawalony xD, jak dla mnie ta klasa berserker jest za dobra .. no bo to jest połączenie siewcy ( ubranie wroga ) 30 na odrodzenie u wroga (mefisto) + te dodatkowe obrażenia . Troche przesada

#11  Wysłany: Sro 04 Lip, 2012 17:02   
To jest klasa premium dostępna za opłatą : 25zł. Nie czytałeś?
Ostatnio zmieniony przez Nawalony xD Sro 04 Lip, 2012 17:02, w całości zmieniany 1 raz  

kochanek1711
Chelsea ^^

Piwa: 244/24
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #12  Wysłany: Czw 05 Lip, 2012 09:49   
Nawalony xD, Gościu pomyśl

Klasa berserker ma : 20% więcej dmg, szybko przeładowuje broń, kameleon, szansa na zrespienie się u wroga + mega przesadzony diabloskill ( 300 hp + 20 od 10 int). No to mamy mega kozacką klasę, która wszystkich rozpierdoli.
Ja na NIE, klas już dość!

Nakurwiam HNS'a.

Piwa: 4/23
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #13  Wysłany: Pią 06 Lip, 2012 13:49   
W sumie to wszystko Jest OK Tylko z tym berserkiem trochę przesadziłeś :d

Piwa: 2/7
 #14  Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 10:10   
wszystko git tylko Berserk za dużo przesadzony.

Piwa: 3/19
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #15  Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 10:16   
Super pomysl tylko berserka zmniejszyc :PP

28674599

LICZE NA PIWKO ZA POMOC

#16  Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 16:10   
Teraz to rozumiem :D Ja grałbym Healerem xD :D

Piwa: 8/14
 #17  Wysłany: Sro 11 Lip, 2012 22:06   
a mi podoba sie tylko item buty smoka bo chyba nie ma itemu ktory podpala znaczy sie bo to chodzi o podpalenie takie jak bodajze talic podpala (co do klasy moge sie myslic moze to nie byc talic bo juz nie pamietam :D) co do reszty reszta itemow jest bezsensu nie podobaja mi sie jest juz sporo itemow na servie o podobnych wlasciwosciach ... a klasy naprawde nie ma juz jakimi klasami grac ze tyle nowych wymyslanych jest ? mi sie nie podobaja te bynajmniej nie widze w nich nic ciekawego :P
w sumie to sie wysile i napisze wiecej xd to tak elf po co to ? amazonka jest nie rozumiem po co dawac 2 klase z kusza ? no bo w sumie co to za roznica kusza czy luk ? ja wielkiej nie widze xd
wojownik- w sumie kto by chcial tym grac ? biegac widzialnym na nozu ? sorry mieczu ... klasa o duzo za slaba znowu dac jej niewidzialnosc to drugi ninja bez sensu :)
zwiadowca- za slaby ? ani to ciekawy diabloskill ani nic wyjatkowego nie ma znowu kto chcial by tym grac ?
tanker- nawet nie wiem co tu napisac xd nic specjalnego znowu xd to ze sie leczy wow xd czy przypadkiem siewca nie robi tego samego xd i dodajmy ze siewca jest duzo lepsza klasa i znowu wybralabym siewce zamiast tego :)

ghoul- hmm nie kumam tego z reka xd po co to komu nikt nie bedzie biegal bez broni widzialny to jest bez sensu przeciez z daleka raz dwa takiego sie ubije znowu raczej nikt nie poczeka az do niego podbiegniesz na tyle by go walic z "reki"
khazra- taki druid troszke podrasowany xd wiec po co poprostu nie ulepszyc troszke druida? aha i co Ty masz manie na ta kose ? w tylu klasach dajesz na nozu wieksze obrazenie albo zmieniasz na reke miecze topory i co jeszcze xd ?
healer- dosc dziwna klasa jak dla mnie istanialaby tylko po to by leczyc team hmm kojarzy mi sie troche z takim slugusem tez nie ma niczego wyjatkowego xd bo sorry ja bym nie chciala latac za druzyna by ich leczyc wole wbijac lvl czy tez bic ranking a ta klasa jakos nie widze zbytnich korzysci dla mnie raczej dla druzyny xd

to tyle na temat klas hehe xd

edit : sorry za interpunkcje xd juz i tak mi sie nie chce xd wielkie sorry xd
Ostatnio zmieniony przez HeroinowyStrzal Sro 11 Lip, 2012 22:20, w całości zmieniany 4 razy  

Kalvador
Aim w nodze

Piwa: 27/14
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #18  Wysłany: Pią 13 Lip, 2012 15:36   
Itemów jest i tak już sporo a większość jest wywalana, bo mamy swoje ulubione itemy.
Jak się dostanie laske horadrimów to każdy ma :D na twarzy.

Tutaj muszą być klasy na odległość, Zwiadowca powinien mieć jeszcze pancerz, bo ma mało hp i musi mieć obrone a Healerowi trzeba zmniejszyć aure, pomyśl, 2 healerów +100%, ktoś ma heal aure item +150%, co ma za szanse team przeciwny? Wbudowana aura do 20 - 25%

Tanker 440 HP ? 180 hp + 3 na nożu czyli 240 + 100 siły x 2 = 200 + 240
Lepiej jak Izual, który jest premium. a jak wpadnie z nieśmiertelnością na 5 sek to padacie jak muchy, niech se kupi laske horasów to macie pozamiatane. Coś trza zmniejszyć.

Khazara, no ni chu nie rozkminiam co to jest " ( nie trzeba wbić poziomu ) "

Wojownikowi trza zmienić ten nóż, lub dodać coś jak skok jak u kowala, by mógł wlecieć w przeciwnika z tym mieczem, będzie miał większe szanse.

Reszta klas jest fajne, i dające sporo możliwości wspólnej gry.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi