Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: by , mustang , rs

Zamknięty przez: Papryk
Sob 05 Maj, 2012 15:26
[RS] bY Mustang
Autor
Wiadomość

Piwa: 4/5
 #1  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 08:59   [RS] bY Mustang
Witam !

Dziś chciałbym zaproponować moje round –sound`y, które mogą się przydać w tzw. „nudzie” podczas gry. Niektórym graczom nudzi się monotonne nabijanie fragów bez jakiej kol wiek rozrywki. ; ) ( Oczywiście nie zarzucam, że na serwerze jest za muł itp. Panuje tam zajebista atmosfera i gracze umieją się dogadać :P . Chodzi mi oto aby dodać po prostu sound`y ). Oto moje propozycje w dwóch kategoriach muzycznych.

Roundsound - kategorii Electro/House/Club

Jeżeli ktoś ma ochotę na tytuł piosenki zapraszam do mnie na PW. Należy napisać o jaką konkretnie chodzi ( ponumerowane są, widać to jak się wejdzie w link ). Oczywiście każdą nutkę skracałem sam i wybór też należy do mnie, więc z nikąd nie zapożyczałem nutek. Jeśli macie własne propozycję na piosenki możecie je dawać w tym temacie mówiąc szczegółowo:
- Nazwa utworu
- Link do danego utworu
- W jakim zakresie wam się podoba ( np. od 26s do 45s )
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pią 24 Lut, 2012 13:05, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/2
 #2  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 14:14   
Mnie tam round-sound nie zrobi różnicy. Wystarczy odpalić Winampa, czy co tam mamy, potem cs-a i już nie ma monotonii <haha> . Jeśli będzie opcja wyłączenia rs to na TAK.

#3  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 14:17   
Fenomen995,

Taki sposób też jest możliwy, ale jest moim zdaniem nie skuteczny... Włączasz winampa jednocześnie wyłączasz głos w grze ( albo grasz z głosem ale o już jest chaotyczne, bo gra muzyka i gra ). A tak połączysz jedno z drugim i git majonez . :PP

Laki
hMm.?

Piwa: 14/5
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #4  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 14:52   
Cool napisał/a:
Roundsound – kategoria R&B

Cool napisał/a:
Roundsound - kategorii Electro/House/Club

Może jakaś muzyka typu reggae <faja> albo coś innego ?? tobie się podobają takie style co nie oznacza, że innym też ;]

By Funky : *

Nuda ;/

sad
dobry gracz

Piwa: 1/8
 #5  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 17:35   
Reggae jest the best,mozna też coś wrzucic z tego roku nutki.
Na Tak;).

#6  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 18:19   
Laki,

Spokojnie... Wszystko się da zrobić, zaproponuje kolejne z typu Reggae & Black Rap. Oczywiście jeżeli masz jakieś propozycje piosenek czekam.

E:

Postaram się na jutro zrobić następne sound`y.
Ostatnio zmieniony przez Mustang Wto 24 Sty, 2012 20:33, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 9/15
 #7  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 20:45   
A ja bym preferował "roundsoundową przeplatankę" czyli kilka styli, jakieś reggae, electro, dobry remix, coś z rapu tak aby wszystkim się podobało. Roundsound bardzo fajna sprawa, oczywiście jestem za.

#8  Wysłany: Wto 24 Sty, 2012 21:44   
What's,

Dzięki za poparcie ;) Oczywiście ja daję propozycję z dużą ilością nutek fajnych jeszcze jutro dowalę kolejnych 20 kawałków. ( stylu rap & reggae ).

E:

Jak mówią są dwa uda... Albo się uda, albo się nie uda. :PP Zależy wszystko od Administracji.

bY Laki. Z tego co pamiętam to plugin od rs'u odpala tylko 32 nutki więc nie przesadzaj z ich ilością ;)

JapoHaracz
Dum Spiro Spero

Piwa: 38/117
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Sro 25 Sty, 2012 07:49   
Ogólnie jestem na NIE, ale jakby wprowadzić każde rodzaje muzyki (reggae, metal, rap itp.) to jestem ogromne tak!

#10  Wysłany: Sro 25 Sty, 2012 09:09   
Laki

Ja zaproponuje z taką ilością, które będą wybrane nie ode mnie zależy :P Ja jestem świadomy, że tylko 32 soundy się zmieszczą.

@Up
Kolejna paczka kategorii Black Rap

Następnym razem postaram się zrobić z kategorii Reggae. ( Mógł bym teraz ale mam coś z muł z netem i piosenka się ściąga jak ślimak… ). Jeżeli chce ktoś tytuł piosenki jakiej kol wiek to zapraszam na PW. ;P

Możecie też sami zrobić takie nutki tym o to programem :
http://skserv.pl/sposob-d...ool-vt18512.htm

@Up

Edytuję, ponieważ czekam na dalsze poparcia lub negatywy, na które najmniej liczę :P Oczywiście mile widziana też wypowiedź Adminów itp. Wcześniejszym kontem ( Chun - 1rok temu ) proponowałem także nutki ale niestety się nie udało. Oczywiście były też słowa pocieszenia, że zostaną wykorzystane ale do tej pory chyba nie zostały -.- ... Więc daje nowe, lepsze, zrobione prze zemnie i myślę, że tym razem się uda ;D ( Jak mówią są 2 UDA - albo się uda albo się nie uda ).
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pon 30 Sty, 2012 20:19, w całości zmieniany 2 razy  

[WSB] p?p
OnLY sK ! ! !

Piwa: 11/16
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #11  Wysłany: Czw 09 Lut, 2012 23:58   
Jestem na tak, rs można zawsze indywidualnie wyłączyć, chyba że ktoś nie umie :)
wystarczy wpisać: /roundsound

Spejson
Mięśnie

Piwa: 59/47
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #12  Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 13:34   
TAK rs jak najbardziej ale może niech inni się wypowiedzą bo te typy muzyki mogą się nie podobać niektórym np. mi
A glimpse of life
From somewhere deep within
Awake and understand

#13  Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 15:47   
CHALENGER, jeżeli Ci się nie podobają to zapraszam do zrobienia własnych... Nie mam czasu na zrobienie round soundów każdej kategorii... Jeżeli sami chcecie spróbować zrobić to zapraszam do przeczytania poradnika mego jak zrobić round`a. ( w dziale mp3 )

@Edit

A co z moimi Rs ? :P
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pią 24 Lut, 2012 13:05, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi