Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: by , mustang , rs

Zamkni�ty przez: Papryk
Sob 05 Maj, 2012 15:26
[RS] bY Mustang
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 20 Sty 2012
Piwa: 4/5
 #1  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 08:59   [RS] bY Mustang
Witam !

Dzi� chcia�bym zaproponowa� moje round –sound`y, kt�re mog� si� przyda� w tzw. „nudzie” podczas gry. Niekt�rym graczom nudzi si� monotonne nabijanie frag�w bez jakiej kol wiek rozrywki. ; ) ( Oczywi�cie nie zarzucam, �e na serwerze jest za mu� itp. Panuje tam zajebista atmosfera i gracze umiej� si� dogada� :P . Chodzi mi oto aby doda� po prostu sound`y ). Oto moje propozycje w dw�ch kategoriach muzycznych.

Roundsound - kategorii Electro/House/Club

Je�eli kto� ma ochot� na tytu� piosenki zapraszam do mnie na PW. Nale�y napisa� o jak� konkretnie chodzi ( ponumerowane s�, wida� to jak si� wejdzie w link ). Oczywi�cie ka�d� nutk� skraca�em sam i wyb�r te� nale�y do mnie, wi�c z nik�d nie zapo�ycza�em nutek. Je�li macie w�asne propozycj� na piosenki mo�ecie je dawa� w tym temacie m�wi�c szczeg�owo:
- Nazwa utworu
- Link do danego utworu
- W jakim zakresie wam si� podoba ( np. od 26s do 45s )
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pi� 24 Lut, 2012 13:05, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Do��czy�: 20 Gru 2011
Sk�d: Polska :)
Piwa: 3/2
 #2  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 14:14   
Mnie tam round-sound nie zrobi r�nicy. Wystarczy odpali� Winampa, czy co tam mamy, potem cs-a i ju� nie ma monotonii <haha> . Je�li b�dzie opcja wy��czenia rs to na TAK.

#3  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 14:17   
Fenomen995,

Taki spos�b te� jest mo�liwy, ale jest moim zdaniem nie skuteczny... W��czasz winampa jednocze�nie wy��czasz g�os w grze ( albo grasz z g�osem ale o ju� jest chaotyczne, bo gra muzyka i gra ). A tak po��czysz jedno z drugim i git majonez . :PP

Laki
hMm.?

Do��czy�: 15 Wrz 2010
Sk�d: G.W.
Piwa: 14/5
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #4  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 14:52   
Cool napisa�/a: « Zaznacz »
Roundsound – kategoria R&B

Cool napisa�/a: « Zaznacz »
Roundsound - kategorii Electro/House/Club

Mo�e jaka� muzyka typu reggae <faja> albo co� innego ?? tobie si� podobaj� takie style co nie oznacza, �e innym te� ;]

By Funky : *

Nuda ;/

sad
dobry gracz

Do��czy�: 21 Wrz 2011
Sk�d: daleko :D
Piwa: 1/8
 #5  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 17:35   
Reggae jest the best,mozna te� co� wrzucic z tego roku nutki.
Na Tak;).

#6  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 18:19   
Laki,

Spokojnie... Wszystko si� da zrobi�, zaproponuje kolejne z typu Reggae & Black Rap. Oczywi�cie je�eli masz jakie� propozycje piosenek czekam.

E:

Postaram si� na jutro zrobi� nast�pne sound`y.
Ostatnio zmieniony przez Mustang Wto 24 Sty, 2012 20:33, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 28 Gru 2011
Piwa: 9/15
 #7  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 20:45   
A ja bym preferowa� "roundsoundow� przeplatank�" czyli kilka styli, jakie� reggae, electro, dobry remix, co� z rapu tak aby wszystkim si� podoba�o. Roundsound bardzo fajna sprawa, oczywi�cie jestem za.

#8  Wys�any: Wto 24 Sty, 2012 21:44   
What's,

Dzi�ki za poparcie ;) Oczywi�cie ja daj� propozycj� z du�� ilo�ci� nutek fajnych jeszcze jutro dowal� kolejnych 20 kawa�k�w. ( stylu rap & reggae ).

E:

Jak m�wi� s� dwa uda... Albo si� uda, albo si� nie uda. :PP Zale�y wszystko od Administracji.

bY Laki. Z tego co pami�tam to plugin od rs'u odpala tylko 32 nutki wi�c nie przesadzaj z ich ilo�ci� ;)

JapoHaracz
Dum Spiro Spero

Do��czy�: 25 Gru 2011
Sk�d: Stasz�w
Piwa: 38/117
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #9  Wys�any: Sro 25 Sty, 2012 07:49   
Og�lnie jestem na NIE, ale jakby wprowadzi� ka�de rodzaje muzyki (reggae, metal, rap itp.) to jestem ogromne tak!

#10  Wys�any: Sro 25 Sty, 2012 09:09   
Laki

Ja zaproponuje z tak� ilo�ci�, kt�re b�d� wybrane nie ode mnie zale�y :P Ja jestem �wiadomy, �e tylko 32 soundy si� zmieszcz�.

@Up
Kolejna paczka kategorii Black Rap

Nast�pnym razem postaram si� zrobi� z kategorii Reggae. ( M�g� bym teraz ale mam co� z mu� z netem i piosenka si� �ci�ga jak �limak… ). Je�eli chce kto� tytu� piosenki jakiej kol wiek to zapraszam na PW. ;P

Mo�ecie te� sami zrobi� takie nutki tym o to programem :
http://skserv.pl/sposob-d...ool-vt18512.htm

@Up

Edytuj�, poniewa� czekam na dalsze poparcia lub negatywy, na kt�re najmniej licz� :P Oczywi�cie mile widziana te� wypowied� Admin�w itp. Wcze�niejszym kontem ( Chun - 1rok temu ) proponowa�em tak�e nutki ale niestety si� nie uda�o. Oczywi�cie by�y te� s�owa pocieszenia, �e zostan� wykorzystane ale do tej pory chyba nie zosta�y -.- ... Wi�c daje nowe, lepsze, zrobione prze zemnie i my�l�, �e tym razem si� uda ;D ( Jak m�wi� s� 2 UDA - albo si� uda albo si� nie uda ).
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pon 30 Sty, 2012 20:19, w ca�o�ci zmieniany 2 razy  

[WSB] p?p
OnLY sK ! ! !

Do��czy�: 04 Mar 2011
Sk�d: �wi�tokrzyskie
Piwa: 11/16
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #11  Wys�any: Czw 09 Lut, 2012 23:58   
Jestem na tak, rs mo�na zawsze indywidualnie wy��czy�, chyba �e kto� nie umie :)
wystarczy wpisa�: /roundsound

Spejson
Mi�nie

Do��czy�: 02 Lis 2011
Sk�d: Bydgoszcz
Piwa: 59/47
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #12  Wys�any: Wto 14 Lut, 2012 13:34   
TAK rs jak najbardziej ale mo�e niech inni si� wypowiedz� bo te typy muzyki mog� si� nie podoba� niekt�rym np. mi
A glimpse of life
From somewhere deep within
Awake and understand

#13  Wys�any: Wto 14 Lut, 2012 15:47   
CHALENGER, je�eli Ci si� nie podobaj� to zapraszam do zrobienia w�asnych... Nie mam czasu na zrobienie round sound�w ka�dej kategorii... Je�eli sami chcecie spr�bowa� zrobi� to zapraszam do przeczytania poradnika mego jak zrobi� round`a. ( w dziale mp3 )

@Edit

A co z moimi Rs ? :P
Ostatnio zmieniony przez Mustang Pi� 24 Lut, 2012 13:05, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku