Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: camo+mp4 , prosze , ub

Zamkni�ty przez: ^^^Deed
Pon 24 Pa�, 2011 01:24
Prosze o UB Camo+mp4
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 13 Kwi 2011
Postawi� 2 piw(a)
 #1   Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 20:29   Prosze o UB Camo+mp4
Gdybym mia� zmienne ip to bym nie pisa� post�w na forum tylko zmieni� ip i gra�.Kto� wszed� na serwer na moim nicku dosta� bana i teraz ja za to dostaje aktywnego. ten kto� ma zmienne ip... nie ja , Bardzo prosz� o UB poniewa� bardzo zale�y mi na grze na tym serwerze. Je�eli wcia� mi nie wierzysz mo�e zrobi� par� reklam �eby udowodni� ,ze mi zale�y i nie mia� bym powod�w do u�ywania cheat'ow
Ostatnio zmieniony przez camo115 Nie 23 Pa�, 2011 20:37, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Kalvador
Aim w nodze

Do��czy�: 22 Lip 2010
Sk�d: Z nik�d
Piwa: 27/14
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #2  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:12   
http://amxbans.skserv.pl/ban_list.php?bid=1352
http://amxbans.skserv.pl/ban_list.php?bid=1027
http://amxbans.skserv.pl/ban_list.php?bid=975
http://amxbans.skserv.pl/ban_list.php?bid=631

Za ka�dym banem zmienia si� ko�c�wka. Teraz pewnie jak by� dosta� bana by by�o 216+.
Ja ci nie wierze.

Postawi� 2 piw(a)
 #3   Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:19   
to daj ub wejde na serwer i dasz bana.... caly czas pruboje weisc na serwer.... nie mam zmiennego ip!! czemu mi nikt nie wierzy??? gram dzis 1 dzien na serwerze i w dodatku w amx bans nie ma za co na poczatku dostalem niby bana.... pomylili�cie osoby .... mam poprostu podobny nick.... bardzo prosze o ub zalezy mi na grze na tym serwerze moge to udowodnic np reklamujac go itd... gdybym mial zmienne ip nie siedzial bym tyle na forum... i sie nie tlumaczyl! <beczy>

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #4  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:22   
Grasz pierwszy dzien a konto na forum masz w kwietniu tego roku za�o�one?

Postawi� 2 piw(a)
 #5  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:33   
Poprostu kiedys reklamowalem serwer na tym forum.... i konto zostalo... Bardzo prosze o ub zalezy mi na grze na tym serwerze. Gdybym naprawde mial zmienne ip juz dawno wszedl bym na serwer ,a nie meczyl sie z przekonywaniem was/cb o tym ,ze nie posiadam zmiennego ip oraz nigdy nie cheatowalem na tym serwerze ani na zadnym innym

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #6  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:35   
mo�e nie wiesz jak si� zmienia IP albo zmiana nie zale�y do Ciebie.

^Pezet
The Best

Do��czy�: 19 Pa� 2011
Sk�d: z Dnia i Nocy
Piwa: 16/12
 #7  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:38   
193.59.72.191
193.59.72.215
Cz�owieku nie wciskaj nam kitu �e cziter ma podobne ip jak ty (to praktycznie nie mo�liwe)
a poza tym takie ip to ip 1 osoby (MASZ POR�WNANIE) WI�C NIE BAJERUJ

@sry poprawi�em ortografie:P
JUZ NI�EJ SPAMOWA� NIE B�D�
kOLE� TU NIE CHODZI O TWOJE IP TYLKO OTO �E CZITOWA�E� I GRASZ NA AKTYWNYM NIE WIEM I NIE ZROZUMIEM W CZYM TY MASZ PROBLEM?
gdyby� z�o�y� w okre�lonym terminie pro�b� o unbana o to : http://amxbans.skserv.pl/ban_list.php?bid=631
zgodnie ze wzorem to mo�e by co� z tego by�o a ty sk�adasz pro�b� o unbana za aktywnego
do ego bez wzoru:p nie wiem po co ten ca�y spam
Ostatnio zmieniony przez ^Pezet Nie 23 Pa�, 2011 23:42, w ca�o�ci zmieniany 3 razy  

Wda.(Irokez)
Miszczu ^^

Do��czy�: 03 Mar 2011
Sk�d: Bruksela
Piwa: 1/18
 #8  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 21:57   
Moim zdaniem pezet ma racje i ban powinien zostac .Poniewaz tak jak napisal Kalvador za kazdym razem zmnienia sie koncowka a poczatek jest taki sam. A ty kolego nie zmieniasz ip teraz bo chcesz spokojnie grac a nie caly czas na aktywnym ;) .Wiec nie wciskaj nam tu kitu prosze .

Postawi� 2 piw(a)
 #9  Wys�any: Nie 23 Pa�, 2011 22:49   
Szczeg�y bana
Nick cAMO+MP4
Adres IP 193.59.72.214
Typ Bana SteamID lub IP
Pow�d Bana aktywny ban
Wykonano 11.10.2011 - 17:08:42
Wygasa Nigdy
Zbanowny przez cNd.
Zbanowany na sKserV.pl [Nowe Diablo | Edycja III]@Pukawka.pl (de_office_rats)
Wszystkie wygas�e bany 1026

Przyjrzyjcie sie IP. na takie IP mam bana...

To screen z consoli jak probuje wejsc na serwer...
(przyjrzyjcie sie IP).

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin uneo.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Camo+mp4
[AMXBans] Reason : ' Aktywny Ban! '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.sKserV.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 193.59.72.215 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check you

koncowka jest inna a mimo to nie moge wejsc na serwer...nie jestem jakims specem ale najwyrazniej mimo iz koncowka w tych 2 IP jest inna to itak ban jest nalozony i aktywny...
a jak sie posiada zmienne IP to sie za kazdym razem cale IP zmienia sie a nie tylko koncowka... wiem o tym , poniewaz posiadalem kiedys zmienne IP na internecie bezprzewodowym... i zawsze zmienialo cale IP a nie tylko koncowke...Nie ma mozliwosci zeby na zmiennym IP zmienilo tylko koncowke... A na stalym jest mozliwosc zeby pokazywalo troszeczke inne koncowki.Mimo iz sa troche inne koncowki (ostatnia cyfra sie rozni o 1/2) to itak wciaz mam takie samo IP, tylko pokazuje troche inaczej.A bana nadal mam ...

Gdyby ktos sie nie polapal w prosty sposob wytlumacze... Przykladowo pokazuje ,ze mam IP 193.59.72.200 (to tylko tak pokazuje). itak prawdziwe IP mam :193.59.72.215
Ostatnio zmieniony przez camo115 Nie 23 Pa�, 2011 23:34, w ca�o�ci zmieniany 4 razy  

Kalvador
Aim w nodze

Do��czy�: 22 Lip 2010
Sk�d: Z nik�d
Piwa: 27/14
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #10  Wys�any: Pon 24 Pa�, 2011 00:17   
camo115 napisa�/a: « Zaznacz »
A na stalym jest mozliwosc zeby pokazywalo troszeczke inne koncowki.Mimo iz sa troche inne koncowki (ostatnia cyfra sie rozni o 1/2) to itak wciaz mam takie samo IP, tylko pokazuje troche inaczej.A bana nadal mam ...

Logika sama w sobie.
Z tego co tu pisze ( po dog��bnej interpretacji przez naukowc�w NASA ) Skoro masz sta�e IP a w czasie dostania banana by�o takie : 193.59.72.191 . A teraz masz takie : 193.59.72.215 Jest mo�liwo�� by pokazywa�o inne ko�c�wki mimo i� s� inne ko�c�wki ( Bo�e, podoba mi si� to sformu�owanie ) TO wed�ug mnie, ban za czity, a tak�e za aktywne zosta� na�o�ony na ciebie i tylko na ciebie. Skoro twierdzisz, �e zmnieniaj� si� niezmieniaj�ce si� inne ni� inne ko�c�wki, kt�re si� nie zmieniaj� bo si� zmieniaj� TO TE w�a�nie IP s� twoje.

Sprawdzi�em. Mam neta z shitostrady. IP : xXX.xxX.xXx.234, po od��czeniu shitboxa od zasilania, od��czeniu wszystkich kabli i pod��czeniu na nowo wraz z u�yciem odpowiedniej komendy w CMD do zmieniania IP, by�o ono takie samo, tylko �e z ko�c�wk� 237.

Albo mnie si� wszystko porypa�o, albo rzeczywi�cie twoje ko�c�wki s� inne ni� ko�c�wki niezmieniaj�ce si� w zmiennych ko�c�wkach.

** Chyba musz� zmieni� dealera ...

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Sk�d: Z pola uprawnego
Piwa: 111/3
 #11  Wys�any: Pon 24 Pa�, 2011 00:39   
Po prostu sprawd� jakie ma ip jak wejdzie w dzie�?
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Pon 24 Pa�, 2011 00:40, w ca�o�ci zmieniany 2 razy  

Do��czy�: 25 Kwi 2009
Sk�d: LondYn
Otrzyma� 1278 piw(a)
 #12  Wys�any: Pon 24 Pa�, 2011 01:24   
Kalvador, Spokojnie (jeb�em jak przeczyta�em).
camo115, Brak wzoru, IP masz dynamiczne (jest to sie� lokalna, ale IP si� zmienia, tylko ko�c�wk�, najwyra�niej firma nie jest na tyle bogata �eby wykupi� ca�� pul� lub dzieli j� na hosty.)
Poprostu kiedys reklamowalem serwer na tym forum.... i konto zostalo...
Fail! 0 reklam z tego konta.
Przykladowo pokazuje ,ze mam IP 193.59.72.200 (to tylko tak pokazuje). itak prawdziwe IP mam :193.59.72.215

Dzi�ki puli lokalnej. Czasami jest tak, �e zbanujesz jedno IP i lec� wszyscy i czasami �e tylko jedna osoba.
Nie che mi si� wi�cej t�umaczy�.

Ban zostaje.
Wejd� jeszcze raz a zbanuj� ca�y host.
Close!

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach