Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: sad... , so

Zamknięty przez: Avalanche
Sro 04 Cze, 2014 15:56
So sad...
Autor
Wiadomość

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #1  Wysłany: Sro 04 Cze, 2014 15:51   So sad...
Jakie to przykre, ze admini takiej serwerowni sa tak malo kumaci i ich swiatopoglad ogranicza sie do pewnych bardzo zaostrzonych sfer. Jako, ze posiadam internet radiowy z firmy u3d moze jeszcze wam podam pakiet i inne dane byscie byli zadowoleni i by dotarlo to do waszej swiadomosci, ze inni ludzie graja rowniez na moim ip z pobierajac internet z tej firmy. Jesli chcecie wiedziec to wlasnie jest wiele przypadkow jako, ze bany istnieja na ip, a nie na konkretna osobe, ktora np nie miala w ogole z tym do czynienia. Po zalozeniu internetu jak chcialem wejsc na nie jeden serwer wlasnie byly bany pernamentne jako, ze cheatowalem np na nicku Joker, gdzie nigdy takiego nie mialem i na dodatek nie gralem na tych serwerowniach. Jesli takie cos to argument, by mnie zbanowac to przykre kto znajduje sie tu w administracji. Mowie tu o poszczegolnych. Reszty nie znam, nie oceniam bezpodstawnie jak Wy to robicie na moj temat. Demko? Prosze udostepnijcie to nam wszystkim i bedziemy wiedziec jak traktujecie normalnego gracza. Wiem jak gram, wiele osob mnie zna i bardzo prosze udostepnijcie to niech wiele osob przyzna, a nie , ze poszlo to w zamknietym okregu 2 osob, ktore widac nie maja bladego pojecia o grze Counter Strike, a na dodatek sa na takich "stanowiskach". Udostepnijcie, bo inaczej nie macie zadnego powodu by mi dac bana pernamentnego.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Piwa: 167/29
 #2  Wysłany: Sro 04 Cze, 2014 15:56   
Jak obiecałem - spam - warn +1

Obraza - warn +1
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi