Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: therozentuzjazmowany

Przesunięty przez: ^^^Deed
Pią 01 Cze, 2012 00:02
TheRozentuzjazmowany
Autor
Wiadomość

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #1  Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 01:48   TheRozentuzjazmowany
Nick:TheRozentuzjazmowany
IP:nie spisałem :( ale często gra na serwerze
Czas/Data:9 marca 2012r godzina od około 23:00 do około 23:40
Dowód (demko albo screeny):
http://www66.zippyshare.com/v/47999412/file.html
http://www66.zippyshare.com/v/57617284/file.html
Twoja wypowiedz:
Demko na kabulu z nim zaczyna się od około 24 minuty. Ze względu na późną godzinę nie będę rozpisywał każdej minuty i w skrócie powiem, że w/w gracz posiada wh (zapewne coś w stylu simple wh, bo czasem nie wiedział gdzie jestem jakby mu modele znikały, bądź się bawi w włączanie i wyłączanie czitów) i być może aima.
Jak tylko pojawił się na serwerze coś mi w nim nie grało. Zawsze gdy wyskakiwałem zza ściany nie ważne co bym nie robił (skakał, palił scrona czy co kolowiek) kilka pierwszych pestek zawsze trafiał mi w łeb i jak udało mi się przeżyć to potem cykl się powtarzał co którąś serie.
W/W dnia grałem z nim 1 na 1 więc sobie pomyślałem (tak w połowie gry), że zacznę go podpuszczać i po obejrzeniu HLTV rzeczywiście może coś mieć. Omówię jedną z jego akcji. Otóż w 31:46 minucie demka z hltv stoi sobie na bazarku i wyraźnie na mnie patrzy. Słabo ogarnia wh i nie potrafi ocenić odległości przeciwnika albo liczył, że mnie przeskanuje rakietą. Po nie udanym skanie spada na dół, cały czas patrząc w moim kierunku (zapewne idealnie w model). Wyskakuje zza winkla i od razu wali rakietę w moją stronę. Na moje szczęście koleś nie wiedział co to shift i zdążyłem go usłyszeć i wycelować w prawdopodobne miejsce wyskoku.
Podobnych akcji w demkach jest więcej. W jednej z nich siedziałem na skałce kampiąc z AWP i czekając aż wyjdzie bramą bądź na balkon. Niestety robił obieg "małymi". Cały czas obserwowałem bramę i balkon, aż do momentu gdy go usłyszałem (kawałek zza skrzynkami na moście). Słysze, że idzie więc powoli się szykowałem żeby strzelać gdy po chwili poleciała rakieta. Dokładnie w momencie gdy zacząłem się skradać (na shifcie).
Demka są może mało wiarygodne, bo z waszego HLTV, ale jednak stanowią podstawę, aby się przyjrzeć w/w graczowi. Jego gra wygląda jakby co chwila włączał i wyłączał czity.

Dziękuję i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kapzkutowy Sob 10 Mar, 2012 01:55, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Laki
hMm.?

Piwa: 14/5
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 10:51   
bez ip nie ma co banować bo to mogła być podszywka..

By Funky : *

Nuda ;/
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi