Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: luk , na , skarga , w.w.a|

Zamkni�ty przez: Kacper
Sob 05 Lut, 2011 19:43
Skarga na W.w.A| [L]^uk!
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 04 Lip 2010
Sk�d: Z Ultraballa
Piwa: 5/6
 #1  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 16:14   Skarga na W.w.A| [L]^uk!
Pisze skarge na admina W.w.A| [L]^uk!, poniewaz admin ten nie potrafi uzywac strony http://bany.skserv.pl/search.php i nie daje ludziom perma za aktywnego bana, mimo ze pisze sie do niego po 5 razy na u@ o tym i ludzie zbanowani wczesniej graja nawet 4 mapki bez zadnych konsekwencji.
A tak dokladnie, to dzisiaj admin W.w.A| [L]^uk! nie chcial przez co najmniej 4 mapy zbanowac znanego juz chyba nam wszystkim gracza tosiek. Jego ip dzisiejszej gry: 87.205.85.191

A tutaj kilka linkow, zebyscie zobaczyli ze host jest ten sam i to ten sam gracz:
http://bany.skserv.pl/ban_list.php?bid=34927
http://bany.skserv.pl/ban_list.php?bid=34872
http://bany.skserv.pl/ban_list.php?bid=34508
http://bany.skserv.pl/ban_list.php?bid=34621

Prosze jedynie o doprowadzenie do porzadku tego admina, bo niedosc ze nie banuje on tej osoby, to uzywajac czatu y@ tlumaczy mi ze tosiek ma inne ip (co jest przeciez logiczne, bo na tym samym by nie wbil), do to tego smieje sie ze mnie ze mnie zagial. Rz�dam, aby ten admin okazal troche szacunku graczom a nie wywy�sza� sie od nich.[/b]

Postaw piwo autorowi tego posta

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #2  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 17:01   
qlimax, zobaczymy co powie admin. wydaje si� �e masz racje. Admin kt�remu si� nie chce, d�ugo nie zagrzeje miejsca.

xSw
(L)

Do��czy�: 06 Sie 2010
Sk�d: Pu�tusk
Piwa: 62/17
 #3  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 18:12   
Nie chce mi si�? Troch� og�ady, gdyby mi si� nie chcia�o, nie by�bym adminem, prawda?^^
Patrzy�em w amxbans i �adne Ip jako� nie pasowa�o.
A "Ty" WTF nast�pnym razem mnie nie strasz, dlaczego nie napisa�e� do dadak'a tego co mi?
Na server wejdzie czasem dadak, a tak to jestem sam z lajkem, ty nale�ysz do tych, kt�rym server si� przypomnia� po utracie admin'a, taa?
//Edit: Zadam tylko jedno pytanie w stron� WTF'a, dlaczego widzisz mnie tylko tam, przecie� dadak r�wnie� tam by�. Nie wiesz co si� dzieje na u@ to nie gadaj, dziennie dostaje spam typu: On ma wh, ej on czituje, no we� co� zr�b. Ja si� nie rozdwoj�, a to, ze moglem czego� nie zauwa�y�, to nie jest moja wina. Jak dobrze wiesz cz�owiek nie jest doskona�y..
Ostatnio zmieniony przez xSw Sob 05 Lut, 2011 18:16, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 04 Lip 2010
Sk�d: Z Ultraballa
Piwa: 5/6
 #4  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 19:17   
Wed�ug ciebie po utracie admina powinienem opu�ci� ca�� sie� skserv, to dla ciebie by�by koniec �wiata? W�a�nie przez to, �e tyle razy go banowa�em wiem, �e tosiek jest osob�, kt�ra b�dzie ca�y czas pr�bowa� wbija� na serwer i trzeba go banowa� a nie dawa� gra� mu. Wiedz�c, �e by�em adminem powiniene� pomy�le� i� moje informacje s� potwierdzone a wci�ni�cie dw�ch klawiszy i zminimalizowanie gry, oraz wejsce na strone amx ban to mo�a zrobi� w moment.

2 sprawa jak ma ci pasowa� idealnie ip? Pomy�l czasem zanim co� napiszesz, na zbanowanym ip nikt nie wejdzie, patrzy si� na host czy jest taki sam, czyli u niego s� to liczby: 87.205

To tyle i we� Luki sprawdzaj co ludzi pisz� na tym twoim czacie, bo olewaj�c wszystkie ich info nigdy nie zbanujesz czitera i innych �ami�cych regulamin os�b.

xSw
(L)

Do��czy�: 06 Sie 2010
Sk�d: Pu�tusk
Piwa: 62/17
 #5  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 19:26   
Twoim zdaniem olewam sobie stanowisko admin'a? O�wiec� Cie, gdyby tak by�o, to na serwerze biega�y by typy z aim/wh. Nie chce si� z tob� k��ci�, bo wiem, ze to nie ma sensu, ale po prostu wnerwia mnie taka sytuacja: Stara� si� za wszelka cen� na to stanowisko, a gdy si� je ma, to "Cisza, jak makiem zasia�". Jak ju� m�wi�em: patrzy�em w amxbans, po prostu si� pomyli�em, skoro gra�e�, to pewnie widzia�e� i� siedz� na specu..
hok napisa�/a: « Zaznacz »
Admin kt�remu si� nie chce, d�ugo nie zagrzeje miejsca.

Powiedz mi gdzie s� wszyscy admini, kt�rzy s� na tym stanowisku...
Bo jak narazie, tak jak powiedzia�em wy�ej jestem: ja, Lajk i czasem dadak.
Ostatnio zmieniony przez xSw Sob 05 Lut, 2011 19:29, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Sk�d: Z pola uprawnego
Piwa: 111/3
 #6  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 19:38   
Aktualny komputer, na kt�rym siedz� nie pozwala gra� w tak skomplikowan� gr� jak� jest Counter-Strike. Zastanawiam si� jak naprawi� m�j bo pomimo zakupu nowej p�ytki, dalej mi nie dzia�a XD

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #7  Wys�any: Sob 05 Lut, 2011 19:41   
�uki napisa�/a: « Zaznacz »
po prostu si� pomyli�em

Ok. Pomyli� si� mog�e�.

�uki napisa�/a: « Zaznacz »
Powiedz mi gdzie s� wszyscy admini, kt�rzy s� na tym stanowisku...

O nich si� nie martw, od tego jest JaSiO.

CLOSE

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych