Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: codmod

Przesunięty przez: ^^^Deed
Pią 01 Cze, 2012 00:03
CoDMoD
Autor
Wiadomość

Postawił 3 piw(a)
 #1  Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 18:27   CoDMoD
Siemanko Wszyscy, temat głównie kierowany do Head Admin.

1.Jak już wszyscy zauwarzyli na serverze ciągle gra mniej niż 5 osób (server upada)
Moim zdaniem trzeba zmienić siłe perków- mianowicie tych które dają moc bicia poprzez inteligencjie danej klasy

2. Na servw'ie grają cziteży (brak admów)

3. Miała być kolejna edycja. będzie????

pewnie jeszcze coś komuś niepasuje więc może zepnijmy poślady żeby grać na zajebistym serwie??? piszcie propozycje ?? ?

Postaw piwo autorowi tego posta

WaRuM
Honda Team Złotów

Piwa: 17/5
 #2  Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 18:59   
1 - nawet ciekawy pomysl
2- (brak adminow) ja nie wchodze gdy widze ze jest 0 graczy a innymi razami mnie nie ma
3- tak bedzie ale kiedy tego to nawet ja niewiem....

http://kwejk.pl/obrazek/1291291

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 19:50   
WaRuM napisał/a:
2- (brak adminow) ja nie wchodze gdy widze ze jest 0 graczy

A do tego fakt że nie ma od jakiegoś czasu osoby która się opiekuje serwerem wpływa na obecną sytuację serwera.

Fajnie że coś takiego inicjujesz tylko jakiego odzewu się spodziewasz? Co najwyżej graczy.

Admini adminują jak jest kilkunastu graczy i można jebnąć na biało napis "witam", dać bana za miny, pocykać sobie sweet screenshoty, a jak jest zero graczy i zamiast czerpać przyjemność z gry i adminowania przychodzi czas, że trzeba ruszyć dupe i popracować np. 1 reklamą i 1h na spect to nagle rączki ujebało, awaria kompa, poprawa ocen.

Jak ja siedziałem na spect, żeby cokolwiek ruszyć na serwerze to mnie admini kickowali, jak upomniałem, żeby tego nie robili to nie rozumieli, jak tłumaczyłem czemu siedze na spect to się śmiali, a teraz żadnego z tych pajaców tu nie widzę(ani na serwerze).

Na koniec jeszcze raz:

WaRuM napisał/a:
ja nie wchodze gdy widze ze jest 0 graczy

EDIT: WaRuM Pomimo, że napisałeś to co napisałeś, jesteś bodaj najaktywniejszym i najbardziej ogarniętym adminem Cod'a (chociaż przyznajmy szczerze, że poprzeczki nie masz wysoko ustawionej)

EDIT2: Wojtas średnio z ostatniego tygodnia masz jakieś 45 min dziennie. Podobnie Szajba. Warum ma połowe z tego. Jest was może 3-4 adminów aktywnych. Jeżeli się mylę to niech się odezwą pozostali Admini.

I jeszcze jedno: od samego gadania się nic nie zrobi. Pogadamy sobie na forum, potem ktoś przeniesie cały dział Cod do archiwum a serwer zostanie usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Kacper Nie 13 Maj, 2012 22:00, w całości zmieniany 3 razy  

WaRuM
Honda Team Złotów

#4  Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 20:39   
Śmiac mi sie chce
Cytat:
Admini adminują jak jest kilkunastu graczy i można jebnąć na biało napis "witam", dać bana za miny, pocykać sobie sweet screenshoty

To chyba nie o mnie....

Napisałem ze nie wchodze gdzy jest 0 graczy i sie tego nie wstydze. Chociaz na forum siedze i sprawdam co jest a reszta adminow gdzie ?? ??
Sam mam adminowac ??

/edit
Ok jest wojtas... czasem i szajbe na serwie zobacze a tak to dupa
/Kacper Moze i nie mam wysoko ustawionej ale sie staram na tyle ile jestem w stanie

Ostatnio zmieniony przez WaRuM Nie 13 Maj, 2012 22:02, w całości zmieniany 2 razy  

WoJtAs
pr0awp ;)

Piwa: 7/11
 #5  Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 21:37   
Ja gram codziennie, nawet jak jest pusty serwer to sam ze soba gram z mysla ze ktos wejdzie. Na dzień jestem 4-6h na serwie, takze nie piszcie ze adminow nie ma. Grają cziterzy bo nie mamy mozliwosci dawac banów na hosta/cfg i wchodzą ponownie na zmiennym ip. Na forum również wchodzę tak często jak na serwer.
Co do reklamy serwera to sie zgadzam, bo trzeba coś z tym zrobic ;)

! NIE BANOWAC !

Piwa: 1/9
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #6  Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 14:47   
Jak zauważyliście (co do adminów) to dział adminów stoi 3 miesiąc i nie ma ani przyjętych ani odrzuconych jak by był tam porządek to zapewniam ze z tego działu by doszło z 3/4 adminów na spokojnie . A co do reklamy ja na innych serverach czasem z nudów reklamuje IP servera i widzę że nowych graczy przybywa :)

WoJtAs
pr0awp ;)

#7  Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 15:50   
Chciałbym powiedzieć co nie co o reklamowaniu serwera COD. Otóż ostatnio zacząłem rozsylac reklamy do znajomych, reklamowac na innych serwerach i forach. Zaczęło grać duzo nowych osob i myślę ze serwer się podniesie :D Proszę zeby inni takze reklamowali i rozsyłali IP naszego serwa. Ja takie cos zrobilem i wstawialem na fora :D

/warum ja zrobilem profil na nk i tam tez reklamuje xd ponad 2 tysie osob wiec ktos napewno wchodzi

! NIE BANOWAC !

Piwa: 10/39
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #8  Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 22:01   
Widze jest gadka o adminach ktorzy jeszcze nie zapomnieli o sieci skserv.A gdzie zywiec i zdybek?Czyzby mieli juz gdzies COD?
Smiem zapytac:)
Gdzie ta nowa edycja?
kiedy miala byc?:)
ja kiedy moge to wejde na serw ale ile mozna siedziec i patrzyc czy wejdzie ktos czy nie.Jak nie bedzie nowej edycjii to moze reset lvl moze to cos pomoze.Zamiencie sie rolami wy macie 1lvl a ktos 500lvl i co jest gra? I gdzie tu beda gracze?!:)
A co do reklamy rowniez sie staram rozsylac ip gdzie moge:)

Ostatnio zmieniony przez sQ::SzajbA Wto 15 Maj, 2012 22:05, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #9  Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 23:17   
Reset LVL na COD
Zostawienie 4 Adminów

To są moje propozycje na teraz. Ci co zostaną niech reklamują i siedzą na serwie na spect żeby nowi gracze wchodzili nawet jak jesteście na SPECT, na pusto nikt nie connectuje. W miedzy czasie moze dojdzie nowa edycja.

EDIT: Pisząc to miałem nadzieję że Deed ma dostęp.
Ostatnio zmieniony przez Kacper Sro 16 Maj, 2012 09:00, w całości zmieniany 1 raz  

WaRuM
Honda Team Złotów

#10  Wysłany: Sro 16 Maj, 2012 07:57   
Zeby zrobic reset lvl to musi byc laki i musi miec dostep... a go nie ma....
Nie mam zamiaru kazdemu z osobna na kazdej postaci ustawiac 1 lvl bo tu by mi zajeło chyba z 2 tygodnie ;/

a co do tego 1 lvl vs 500
ostatnio grałem na innym nicku gdzie nie mialem zadnego lvl i jakos mi sie udawalo zabijac te 500+ lvl nawet milo sie gralo xd nabilem 100 + na jednej mapce i ludzie wyszli ;/

Jesli chodzi o reklamy to widac postep wczoraj w godzinach porannych okolo 11.00 bylo 7 osob o.O jest to dobrym wynikiem a nawet bardzo dobrym porownujac do tego ze pierwsi gracze wchodzili cos kolo 14 i bylo ich moze 4.

Ja bym zrobił tak :
spamowanie reklamami cod gdzie tylko sie da + wgranie teraz czegos ( nawet RS lub odglosow zabojstw) poniewaz bawi to osoby w nizszym przedziale wiekowym
wgranie rs zastosowal bym az wejdzie nowa edycja

/edit Niby ma ale jakis problem jest tam xd

Ostatnio zmieniony przez WaRuM Sro 16 Maj, 2012 09:48, w całości zmieniany 2 razy  

WoJtAs
pr0awp ;)

#11  Wysłany: Sro 16 Maj, 2012 12:49   
WaRuM napisał/a:
Jesli chodzi o reklamy to widac postep wczoraj w godzinach porannych okolo 11.00 bylo 7 osob o.O
Nawet wiecej sie trafia czasami i jest coraz lepiej

dobrze by bylo wgrac jakies mapy typu de_dust2_long bo jak włączam taką to sie ludzie zbieraja. Jestem za dodaniu tych dzwięków rs. Ja osobiście ogarniam jak wrzucac pluginy na serwer i inne rzeczy, tylko co ja tu moge jak dostep pewnie nie bede mial..

! NIE BANOWAC !
Ostatnio zmieniony przez WoJtAs Sro 16 Maj, 2012 12:58, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi